Lokalizácia
Formulár sa odosiela
piso: c++ a .NET framework zmaz kludne ... doinstaluje sa aktualna verzia ked to pocitacac uzna za vhodne ... a to posledne su iba updaty cize nema zmysel do nich sahat ak im nerozumies
Zobraziť komentár 24.09.2010 - 07:26:03
00
Má niekto skúsenosti s Virtual Box-om? Keď idem inštalovať Windows 7 (mám všetko nastavené, obraz je pridaný) vypíše mi "FATAL: No bootable medium found! System halted" Netuším prečo, keďže ako vravým, obraz disku som pridal a skúšal som to aj cez Daemon tools
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 10:53:56
00
Preco nepouzivas VMWare ?

- ten Win si z coho pridal ? ISO ? alebo nieco ine ?
- tu chybu vypise vtedy, ak nemas spravne CD/DVD s OS - resp. spravne je, ale nie je bootovatelne
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 11:36:23
00
mám aj VMW, ale ten je v ENG, tak radšej toto, bootoval som s ISO, na WIN 7 netreba predsa vytvárať bootovanie, ako je to pri WIN XP. Sedmička je už vytvorená, ako bootovateľná.
Vo VMW mi vypíše niečo podobné, v tom istom zmysle, aj pre XP, aj pre WIN 7
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 12:09:32
00
ak si iba napaplil to stiahnute iso, tak ti to nic nepomoze, z iso sa bootovat neda, potrebujes tam mat ten bootovaci file, potom to dokazes spustit

a tu mas navod ako to spravit
http://www.pcforum.sk/ako-vytvorit-bootovacie-dvd-windows-7-navod-vt73059.html
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 12:43:52
00
Len doma som to robil s kópie Windowsu na originálnom bootvaciom CD a tiež to nešlo. Či to mohla byť iba moja chyba v nejakom nastavení? Ja sa v tomto vyznám minimálne.
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 12:49:57
00
ja bootujem z netu :P
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 15:03:54
00
Len doma som to robil s kópie Windowsu na originálnom bootvaciom CD a tiež to nešlo. Či to mohla byť iba moja chyba v nejakom nastavení? Ja sa v tomto vyznám minimálne.

To vidim, hlavne pis na nete co najviac, ze robis kopie Win :lol:

Predpokladam, ze chyba v nastaveni, standardne to ide bez problemov
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 15:08:24
00
To vidim, hlavne pis na nete co najviac, ze robis kopie Win :lol:

Predpokladam, ze chyba v nastaveni, standardne to ide bez problemov
a kde je napisane,ze si nemozes spravit pre seba kopiu? postni to sem
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 15:29:48
00
Ja som pisal niekde o niecom takom, ze si ju nemozes spravit ani pre seba ? :*

Co sa tyka zaloznych kopii Microsoftu ( Win + Office ) tak by si si ich nemal robit ani pre seba, aby si to mal legalne, tak by si si mal vyziadat cez stranky Microsoftu o vydanie backupovej verzie s pouzitim licencneho kluca.
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 15:54:24
00
Ďakujem Paťo, pomohol si, dokonca som nabootval XP-čko, ktoré mi priamo na disk nešlo. Bootoval som z USB, Windows nakopíroval iba inštalačné súbory, a ďalej ho nepustil...
Takto mám konečne svoje obľúbené XP-čko :-)
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 17:52:54
00
Ja som pisal niekde o niecom takom, ze si ju nemozes spravit ani pre seba ? :*

Co sa tyka zaloznych kopii Microsoftu ( Win + Office ) tak by si si ich nemal robit ani pre seba, aby si to mal legalne, tak by si si mal vyziadat cez stranky Microsoftu o vydanie backupovej verzie s pouzitim licencneho kluca.
melies hovadiny ale o tom potom....kopiu si mozes zrobit kedykolvek chces
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 19:26:18
00

nie vždy sú to nastavenia, odporúčam nero 6 a vyššie a dať kopírovať z mechaniky na virtuálnu mech., potom ti po dvojkliku na .nrg z windows-om hodí napaľovanie a z toho cd ti to pôjde už normálne

a pri zálohovaní, pokiaľ to berie kód z originálneho windows-u tak je to jedno, môžeš si spraviť zálohu alebo dať iné cd z rovnakou verziou xp, akurát nie všetky vedia zobrať jeden kľúč...
Zobraziť komentár 05.03.2012 - 23:14:41
00
melies hovadiny ale o tom potom....kopiu si mozes zrobit kedykolvek chces

Pozri si to na internete
Zobraziť komentár 06.03.2012 - 10:43:57
00
Pozri si to na internete
ty si to pozri v zakone,internet je popisany kopcom hovadin
Zobraziť komentár 06.03.2012 - 16:06:08
00
keyboard_arrow_up