Kategórie
Bike-techTrening - ako ste daleko s pripravou na novu sezonu? # tréning # tréningový plán # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # dlhé trasy # vytrvalosť # výkon
ja osobne sa zberam do chorvatska 18 februara...
ako ste natom vy ? uz ma niekto prvych 1000KM ?
-10% Sponser Electrolytes energetický nápoj, 10 tabliet, fruitmix
4,49 €
-10%
MOC 5,59 €
savings PowerBar 5 Elektrolytes športový nápoj, 10 tabliet, mix príchutí, 2+1 zdarma
10,79 €
savings
MOC 19,49 €
savings PowerBar IsoActive - izotonický športový nápoj 600g citrón
19,89 €
savings
MOC 28,99 €
Akcia týždňa -9% Namedsport Hydrafit energetický nápoj, 400 g, červený pomaranč
8,99 €
-9%
MOC 11,99 €
PowerBar IsoActive - izotonický športový nápoj 1320g červené ovocie
30,99 €
MOC 36,99 €
66peter: ked to raz clovek v nohach ma tak sa to nemusi ucit kazdu jar odznovu. aspon myslim...
Nepokladám sa teoretika. V čase keď si ty prišiel na svet, som jazdil mladších dorastencov
Ale ak má niekto problém točiť ako sa má, neostáva mu iné, len sa to naučiť.
samozrejme tymto nikomu neberiem ze teraz jazdi ako jazdi, len naznacujem nech sa potom na pretekoch necuduju, ze sa na nejakom brdku zrychli a oni zostali za balikom a pritom maju natrenovane neskutocne kilometre.
ok a ked pracuje zadne stehno a lytko a noha ide hore pedal tahas alebo tlacis?
Mam byt konkretny?Tak si to vyskusaj vycvaknut a uvidis.Ak nerozumies mojej reci tak to ma byt takto ako ked napriklad stupis do hov.a a chces si tu sracku dat dole a tak si topanku ocistis suchanim smerom do zadu ale nie smerom hore.Takze na pedale jedna noha tlaci do predu a druha do zadu a mal by pracovat aj kotnik.Nie ako pises Ty ze jedna noha tlaci smerom dole a druha hore!Snad si ma pochopil.Nechcel som to rozoberat ale ked ma nerozumies tak Ti tento priklad snad pomoze.Cize normalne kruhove slapanie.Ale ako vravim rob to tak ako robis ak Ti to vyhovuje.Mne je to jedno.Zdar
http://www.youtube.com/watch?v=P1j1j0ttVPU&feature=related
moreeeee bavis ma!
aj furik tlacis dozadu?
vytah sa vola vytah lebo tlaci hore alebo taha hore?
tak a teraz si daj cuvajuci furik dokopy s vytahom ktory ide hore a povedz ci ich tlacia alebo tahaju
ked uz sme pri tom videu - lift up (7-11)- kuuurna co to tak moze znamenat?
pripadne preco sa 5-7 vola "pull back" a nie "push"?
anyway krasa indoorovej pripravy je aj celkom prijemna moznost tocenim len jednej nohy.
_______________________________________________________________________________________
staci slovickarenia - erikov obrazok je uplne jasny
nejde o ten kruh ale o vztah pedal x kufor. 12-6 na videu smeruje sipocka +- dole (po drahe kruznice) vtedy kufor tlaci pedal pred sebou(po drahe kruznice v smere sily). 6-12 na videu smeruje sipocka +- hore (po drahe kruznice) a vtedy kufor taha pedal za sebou (po drahe kruznice v smere sily).
este inak - chcem vidiet ako niekto zacne kruzit bez SPD jednou nohou od 6 smerom do 12 - kedze na klasickych pedaloch sa da pedal len tlacit a nie tahat (kedze pedal ide v smere sily za nohou - je tahany)
http://www.slex.sk/index.asp
ťahať (nedok.) - silou posúvať za sebou, premiestňovať alebo ináč niečím pohybovať;
tlačiť (nedok.) - tlakom pôsobiť na niečo, tlakom posúvať
PS: Nebodaj koniec zábavy...
No, tipovať trasy dokáže skutočne každý.