Nazdar, na budci rok chcem ist do Grecka na bicykli a preto som sa rozhodol, ze si musim kupit GPS ak mate niekto skusenosti s nejakym konkretnym GPSkom tak by som vas chcel poprosit o nejake odporucanie, lebo ja sa do toho moc nevyznam. Na nete som nasiel akurat nejaky ktory sa vola eTrex Legend - mate s nim niekto skusenosti??? Bol by som rad ak by ste mi dali navrhi aj na nejake dalsie GPS, chcel by som do toho investovat cca 12000 - 13000,- SK
DIK za info a rady
To mas taky problem napisat do prehliadaca www.garmin.sk ? Tam si pozries, ake prislusenstvo je dostupne k tvojmu tamagoci. Co tam najdes, to sa kupit da. Len sa nezlakni cien.
Alebo ako by som to mal poriesit?
Toto si ako myslel? Prislusenstvo sa da kupit, ukradnut alebo dostat darom.
CONGRATULATIONS TO "ZJAZDAR". Počas niečo vyše jedného mesiaca si v jednej téme dosiahol 100000 príspevkov (v dvojkovej sústave). Veľa šťastia do produkovania ďalších príspevkov v tejto téme. Po dosiahnutí 10 000 príspevkov (v desiatkovej sústave) v tejto téme ti osobne venujem navigáciu Magellan MobileMapper 6 aj so sadou rôznych máp.
Zdravým mám GPS na mobile a stiahol som si aplikáciu "Trajner" a mám tam údaj AVG altitude (preklad: priemerná nadmorská výška) A neviem či presne chápem tomuto údaju sú to nastúpané metre? Ináč nevidím vyznám tohto údaju.
Odsleduj, aké čísla ti to bude hádzať. Buď je to myslené ako priemer zo všetkých výšok, ktoré počas výjazdu prístroj zachytí alebo pôjde o aktuálnu nadmorskú výšku, ktorú spriemeruje z viacerých údajov. O prevýšenie nepôjde. Ak áno, budem sa čudovať...
Dám to sem nevedel som najsť vhodnejšiu temu a novú kvoli tomu zakladat je blbosť.
Program na generovanie suborov z GPS a dá sa aj generovať PDF súbor. http://utrack.crempa.net/index_cz.php
Zdravým mám GPS na mobile a stiahol som si aplikáciu "Trajner" a mám tam údaj AVG altitude (preklad: priemerná nadmorská výška) A neviem či presne chápem tomuto údaju sú to nastúpané metre? Ináč nevidím vyznám tohto údaju.
V aplikácii Sports Tracker altitude vs. distance označuje nadmorskú výšku vr. vzialenosť t.j. výškový profil - graf.
Zdravím. Mám otázku, aký je rozdiel vo funkčnosti medzi Garmin etrex 20 a Edge 500? Je mi jasné, že Edge je funkciami športovo zameraný, ale mne ide vyslovene iba o GPS. Ide mi o to, že etrex 20 je mapový a Edge 500 nemapový. Na etrex sa dá dokúpiť aj držiak na bike... Neviem sa rozhodnúť...
Však si si sám odpovedal. Jasne ti vychádza eTrex 20, keď ti ide o navigovanie pomocou GPS a nie o cyklopočítač s obmedzenými GPS funkciami a na navigovanie bez papierovej mapy nepoužiteľný. Keď Edge, tak potom Edge 800 (mapový).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto si ako myslel? Prislusenstvo sa da kupit, ukradnut alebo dostat darom.
Máš pravdu, rádovo som sa pomýlil. Ešteže v dvojkovej. Opravujem svoj predošlý príspevok.
Program na generovanie suborov z GPS a dá sa aj generovať PDF súbor.
http://utrack.crempa.net/index_cz.php
V aplikácii Sports Tracker altitude vs. distance označuje nadmorskú výšku vr. vzialenosť t.j. výškový profil - graf.