Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
posledný komentár: 16. 8. 2020 o 13:17
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Akcia -22% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
619 €
-22%
MOC 889 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Akcia savings SKS Blade sada blatníkov, 29"/27.5"+, čierna/zelená
31,99 €
savings
MOC 53,54 €
On pred ním neutekal, jasné že by nemal šancu to len potom ako medveď zmizol riadne dupal do pedálov lebo ho desil každý šuchot
Ale zvyčajne to dopadne tak, že medveď zmizne skôr ako ho človek zazrie. Dokonca zmizne veľmi potichu bez praskotu. U nás ich je údajne okolo 20 a zatiaľ som mal to šťastie 2x. Raz si ma nevšimli no a raz jeden zmizol skôr ako som zaostril.
Dole a sikmo, to ze vraj medvede nevedia. Kazdopadne to vobec neni vtipne a nechapem preco sa tu hrame na aljasku alebu kamcatku.
Minuly rok sme s priatelkou isli donovaly-sachticky-balaze-kaliste-donovaly a nad Balazmi, asi 500 metrov za dedinou, na lesnej ceste asi 50m pred nami dve mladata. Take uz odrastenejsie mozno 2 rocne, kazdopadne vacsie ako velky pes. Stres najvacsi, plus, ze kde tak asi moze byt mamá. Zacali sme kricat, ze ich odozenieme, oni sa len tak lenivo obzreli a pomaly zaliezli do lesa. Sme tam zostali stat a a este chvilu sme hucali, ked tu zrazu sa obidve vynorili z krikov asi 5 metrov pred nami. Take DH sme dali, ze slovensky pohar by som vyhral. Problem bol, ze sme inkriminovany usek aj tak museli prejst, tak sme pol hodku pockali a potom sme dali rekordny vyslap. Odvtedy ked tam ideme bikovat, nosim toto: http://www.udap.com/ Tipujem, ze keby som to pouzil, tak bude urcite fukat vietor oproti, nevadi aspon neuvidim ako mi ide odkusnut ruku
3000??? to hádam nie, to by som ich mal zo troch aj v pivnici. Skade to preboha máš?? skús toto: http://guman.blog.sme.sk/c/252857/Kolko-je-u-nas-medvedov.html
Ale zvyčajne to dopadne tak, že medveď zmizne skôr ako ho človek zazrie. Dokonca zmizne veľmi potichu bez praskotu. U nás ich je údajne okolo 20 a zatiaľ som mal to šťastie 2x. Raz si ma nevšimli no a raz jeden zmizol skôr ako som zaostril.
Totalna nepravda, jedine co je pravda, ze utekanim aj tak nic nevyriesis. Chodim po Tatrach dost, este som tu cest nemal, no pokial by sme uz obaja o sebe vedeli, tak by som urcite neutekal (nechcem umriet unaveny
Netreba prepadnut panike, dat o sebe vcasne vediet, nosenim zvoncekov, pripadne rozhovorom medzi sebou a nestretnes nic.
ja nachadzam len hovienka:)... zatial
Netreba prepadnut panike, dat o sebe vcasne vediet, nosenim zvoncekov, pripadne rozhovorom medzi sebou a nestretnes nic.
Súhlasím, no ťažko sa človeku ostáva v kľude. Útek je predsalen pudová reakcia.
Určite je dôležitá prevencia, ako píšeš treba dať o sebe vedieť. Určite sa rozprávať, prípadne si popiskovať/sem tam zakričať.
edit: aj tak jedinny priamy kontakt som mal do teraz iba na maratone v Jure, zrazil som sa s jelenicou
Andrej - chlapec jaky si ty kludas
takze mozno je sanca, ze do kopca sa mu da ujst, ale je vysoko pravdepodobne, ze ho zbadas v zjazde pred sebou, cize mala sanca stihnut to otocit
andrej25: aj sa tak vravieva /neviem si spomenut na tie spravne slova/, ked zautoci medved, chystajte lozko v nemocnici, ked diviak, tak miesto na cintorine. Btw, to bola pekna sanca na foto
Aspon je jasne vidiet, ze sa da bez problemov stretnut s macom a neni problem, zeby bezdovodne utocil. Preto ja drzim oci otvorene aby som ho podla moznosti zbadal skor a mohol ustupit, no neverim, ze by na mna len tak zautocil.
Ito - presne tak, ked si zvazis, ako malo priestoru maju zvierata v dnesnej dobe... je to zufale. Jedina zver co je premnozena su chamtivi ludia.
Ze nemenovane financne skupiny
A ja sa ani nevyjadrujem k terennym upravam Nizkych Tatier.. je to smutne. nova doba.