Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Akcia -17% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 539 €
-17%
MOC 1 849 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
-43% Mondraker Superfoxy Carbon R 29 bicykel, carbon/desert grey/orange
4 299 €
-43%
MOC 7 499 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
Odkial vsetci, co tu super radite aby si to dal kazdy dole viete, ze to tam nechce a ze mu to nevyhovuje ?
Neviete, ale pisete to preto, lebo to nie je "in"...
Na jednej strane tu kazdy pise "farba nejazdi" a na druhej tu odpadavate nad odrazkami...
Neviem, co mate vsetci so sprostymi recami. Co sproste som napisal ?
Ale celkom zabavne, ze sa jeduju mladici do 18.....
Neberte sa tak vazne, trochu nadhladu hosi...
Kazdemu sa paci na bajku nieco ine,kazdemu ine vyhovuje,tiez som zacinal tastickami,dva drziaky na flase,neviem co... Momentalne mi vyhovuje ,,holy,, bajk a vsetko nosim v ruksaku(nejake vyhrady?:)).
Kratke rohy na xc bajku su skvela vec, na tento ich samozrejme nedam,ale asi mi budu chybat:)
Skusme skor vyuzivat tento priestor na vymenu informacii a skusenosti ako na malicherne rypanie do odraziek na bajku prave dovezeneho z predajne...
P.S.: Ak by to nahodou niekoho zaujimalo, ten bajk je skvely. vsestrannost bez kompromisov,ako som to cital v reviews.Bal som sa horekopcov,ale ked som vysiel to,co sa mi nikdy na HT nepodarilo,zabudol som,ze som niekedy HT mal.
Odkial vsetci, co tu super radite aby si to dal kazdy dole viete, ze to tam nechce a ze mu to nevyhovuje ?
Neviete, ale pisete to preto, lebo to nie je "in"...
Na jednej strane tu kazdy pise "farba nejazdi" a na druhej tu odpadavate nad odrazkami...
Neviem, co mate vsetci so sprostymi recami. Co sproste som napisal ?
Ale celkom zabavne, ze sa jeduju mladici do 18.....
Neberte sa tak vazne, trochu nadhladu hosi...
Ty si nejaký starý kozel alebo čo máš proti mladým? Na odrazky reagoval 25 ročný 28Marosko28, 32 ročný zihadlo 5 a 39 ročný bruco, tak láskavo drž hubu keď nevieš čo píšeš... Lebo začnem písať, že 42 ročný Milanovia sú agresívny ehmm s malými...
Ked to nejde, tak to nejde. Aj v praci mame teplo a celkom sa tu obcas bavim. Myslim na fore.
reakcia bola len ako male doporucenie.. inac je bike paradny, tak co sa tu vsetci certite
vypnut PC a sup do lesa
Pocuvaj suhaj, ty nebudes celkom v poriadku....
Synak, ukludni sa... Okrem toho, ze sa nevies spravat môzes byt celkom fajn chlapec.
inak pekny TREK, aj ked som este nepocul o tom, aby bolo nieco univerzalne zaroven bez kompromisov, to su len take marketingove kecy...v kazdom pripade to bude celkom dobre pouzitelne aj na maratonoch, aj v mierne zlozitejsom terene, aj na dlhe streky lesom
A potom si na bike zavesia naspät tasticky, rohy.......
...aj ja som to prezil a nehanbim sa za to
Kazdemu sa paci na bajku nieco ine,kazdemu ine vyhovuje,tiez som zacinal tastickami,dva drziaky na flase,neviem co... Momentalne mi vyhovuje ,,holy,, bajk a vsetko nosim v ruksaku(nejake vyhrady?:)).
Kratke rohy na xc bajku su skvela vec, na tento ich samozrejme nedam,ale asi mi budu chybat:)
Skusme skor vyuzivat tento priestor na vymenu informacii a skusenosti ako na malicherne rypanie do odraziek na bajku prave dovezeneho z predajne...
P.S.: Ak by to nahodou niekoho zaujimalo, ten bajk je skvely. vsestrannost bez kompromisov,ako som to cital v reviews.Bal som sa horekopcov,ale ked som vysiel to,co sa mi nikdy na HT nepodarilo,zabudol som,ze som niekedy HT mal.