Caute mate niekto skúsenosti s kúpou cez e-shop zo zahranicia? Lebo chcem kupiť camelbak stoaway a ako tak pozerám sak su tam dosť lacnejsie ceny. Tak poradte ze ci sa to vobec da a kolko za postovne a tak diki
Ide o to,že Slovenskí obchodníci myslia, že internet a tak asi neexistuje. Mám príklad z okolia: Kamoš kupoval Demu Ferraru z obchodu tu u nás. po dohode sklepol cenu o 15 TISÍC!!!!! Verím tomu, že dotyčný obchod určite nebol na tomto predaji ani po takej zľave stratový!! Čo si mám o tom myslieť?
Tak nakupujme v zahraničí a možno raz niekomu kompetentnému dôjde čo sa to tu deje!!
To nemyslíš vážne že niekto vygrcal toľké peniaze za DEMU!!!!!!!!!!!
co ja viem chlapi...co sa tyka tych odkazov na tie shopy v nemecku a UK...nenasiel som tam snad ani jednu polozku ktora by ma zaujala a ktora by bola nejako cenovo ukrutne vyhodna...a tej prvej nemeckej sa mi dokonca hlava zakrutila z cien kluk Race Face
ved jasne, ale najdi mi na SVK kluky xtr za 8, hone, lx za 3 alebo MX comp za 4500... isteze nepredavaju vsetko za polovicnu cenu. Na slovensku obchod zhodi z tohtorocnej ceny 15% a tvari sa ze prerobi.
sak na tu vysku ide kazdy 3. , takze to mozno porovnat (geroy neuraz sa, myslim to obrazne) so strednou, na ktoru sa tiez kazdy hrnie, cize hnojarina
co sa tyka poctu VS vzdelanych ludi, tak je Slovensko na poslednych prieckach v ramci EU, percentualne to vychadza okolo 12% VS vzdelanych ludi, co sa tyka ekonomickej, nestudoval som tam, skoncil som manazment na UK a pripustam, ze tento typ skol je lahsi ako napr, strojarina, fei alebo medika ale z hladiska toho, co ti taa skola da do buducnosti, kolko moznosti ti daa atd... mozu tieto smery smelo superit s ovela tazsimi skolami
Prosím ťa, viem čo píšem, síce chodím na SPŠ Handlová. podľa mňa je ekonomika po nabožku 2. najľahší predmet, tak viem si potom predstaviť tú VŠ. Vrásky mi skôr robí ADK (písanie na PC)
Matt to mylíš vážne,že si tam nič nenašiel za lepšie ceny ako u nás na chaine?Poprípade niečo čo u nás ťažko zoženieš? Tak potom moje posledné nákupy boli asi na nič ? Napíšem ti rozpis čo a po čom som kupoval a ty mi dáš k ním svoju cenu a porovnáme.Myslím si že budeš velice prekvapený.
Matt to mylíš vážne,že si tam nič nenašiel za lepšie ceny ako u nás na chaine?Poprípade niečo čo u nás ťažko zoženieš? Tak potom moje posledné nákupy boli asi na nič ? Napíšem ti rozpis čo a po čom som kupoval a ty mi dáš k ním svoju cenu a porovnáme.Myslím si že budeš velice prekvapený.
nech sa paci...mozno budes prekvapeny...vzdy sa da v urcitych hraniciach dohodnut...mame tu predsa kapitalizmus, demokraciu a podobne veci...
kupené
HOPE rychloupinaky pár 1300,.Sk
HOPE podsedlový rýchoupinák 832,-Sk
Hlavove zloženie CHRIS KING 4940,-Sk
***** na ventilky MIDDLEBOURN pár 208,-Sk
Kotučovky HOPE MONO 4 predná, zadná +180 floating disc zlatý + zlate brzdové páčky + zlate krytky na nádržku + ocelové hadičky 7367,-Sk kus
Grip Doctor HOPE 780,-Sk
Sedlovka Race Face XY 1820,-Sk
Rajdy Race Face Deus XC 1560,-Sk
Prevodníky TA Specialites 44,33,22,+ zlaté šróby 3688,-Sk
tu už s cenou nič nenarobíš ale daj tam svoje ceny
toto budem postupne kupovať najbliššie tak ich dopíš aj sem ak budú lepšie kúpim od teba ak sa dá u teba platiť kartou:
Naboj predný HOPE PRO II Disc 2340,-Sk
Náboj zadný HOPE PRO II Disc 5720,-Sk
Rafik MAVIC EX 729 1820,-Sk
Kluky RACE FACE Turbine LP 3700,-Sk
Sedlovka RACE FACE DEUS XC 2915,-Sk
Hlavove zloženie HOPE 3180,-Sk
Prehadzovačka XTR RD-M971 07 GS Mechanik 3410,-Sk
Radenie XTR 07 M 970 pravé + lavé 4770,-
Kazeta XTR 07 11-32 4505,-Sk
Prešmykač XTR 07 2279,-Sk
zdravim
chcem si kupit vidlu z nemeckeho e-shopu maju ju na v znamejsich obchodoch.priblizne za rovnake ceny.tak by som chcel poradit ktory z tychto troch je naj:
Ako je to s nákupom vecí z českého bazaru a následného poslatie tovaru na dobierku z čiech sem ku mne na slovensko.....a ako je to z cenou, ja tu zaplatím normálne v € a predávajúci v čechách už dostane hotovosť v Kč ?? A koľko je poštovné z čiech na slovensko ??
Verím že viacerí z vás majú skúsenosti s kupovaním vecí z čiech, tak mi to prosím vysvetlite .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak nakupujme v zahraničí a možno raz niekomu kompetentnému dôjde čo sa to tu deje!!
To nemyslíš vážne že niekto vygrcal toľké peniaze za DEMU!!!!!!!!!!!
Muzes prosim dat nejaky tip?
Jednou jsem kupoval neco z http://www.chainreactioncycles.com/ (UK) - bylo to rychle a jednoduche.
www.bike-discount.de
www.bike-mailorder.de
atd. najdes aj lepsie
co sa tyka poctu VS vzdelanych ludi, tak je Slovensko na poslednych prieckach v ramci EU, percentualne to vychadza okolo 12% VS vzdelanych ludi, co sa tyka ekonomickej, nestudoval som tam, skoncil som manazment na UK a pripustam, ze tento typ skol je lahsi ako napr, strojarina, fei alebo medika ale z hladiska toho, co ti taa skola da do buducnosti, kolko moznosti ti daa atd... mozu tieto smery smelo superit s ovela tazsimi skolami
tak spoluziak
aj ked predpokladam, ze si skoncil par rokov po mne...
jj
2martinux nehovorim, ze ekonomia(vseobecne, nehovorim konkretne o univerzitach) je najtazsia, ale predsa sa mi zda, ze to hodne odlahcujes...
martinux: ekonomia je na strednej skole naozaj skor oddychovka, zvlast na technickej... ale inak by si sa riadne zapotil, neboj sa...
nech sa paci...mozno budes prekvapeny...vzdy sa da v urcitych hraniciach dohodnut...mame tu predsa kapitalizmus, demokraciu a podobne veci...
HOPE rychloupinaky pár 1300,.Sk
HOPE podsedlový rýchoupinák 832,-Sk
Hlavove zloženie CHRIS KING 4940,-Sk
***** na ventilky MIDDLEBOURN pár 208,-Sk
Kotučovky HOPE MONO 4 predná, zadná +180 floating disc zlatý + zlate brzdové páčky + zlate krytky na nádržku + ocelové hadičky 7367,-Sk kus
Grip Doctor HOPE 780,-Sk
Sedlovka Race Face XY 1820,-Sk
Rajdy Race Face Deus XC 1560,-Sk
Prevodníky TA Specialites 44,33,22,+ zlaté šróby 3688,-Sk
tu už s cenou nič nenarobíš ale daj tam svoje ceny
toto budem postupne kupovať najbliššie tak ich dopíš aj sem ak budú lepšie kúpim od teba ak sa dá u teba platiť kartou:
Naboj predný HOPE PRO II Disc 2340,-Sk
Náboj zadný HOPE PRO II Disc 5720,-Sk
Rafik MAVIC EX 729 1820,-Sk
Kluky RACE FACE Turbine LP 3700,-Sk
Sedlovka RACE FACE DEUS XC 2915,-Sk
Hlavove zloženie HOPE 3180,-Sk
Prehadzovačka XTR RD-M971 07 GS Mechanik 3410,-Sk
Radenie XTR 07 M 970 pravé + lavé 4770,-
Kazeta XTR 07 11-32 4505,-Sk
Prešmykač XTR 07 2279,-Sk
chcem si kupit vidlu z nemeckeho e-shopu maju ju na v znamejsich obchodoch.priblizne za rovnake ceny.tak by som chcel poradit ktory z tychto troch je naj:
www.actionsports.de
www.bike-mailorder.de
www.bike-discount.de
hlavne aby to netrvalo dlho a aby boli seriozny.moj favorit je bike-discount.de koli najnizsej cene.
Verím že viacerí z vás majú skúsenosti s kupovaním vecí z čiech, tak mi to prosím vysvetlite