Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
-20% Orbea OCCAM M30 29 bicykel, ice green/jade green carbon view
3 499 €
-20%
MOC 4 399 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Výpredaj -33% Bianchi METHANOL CV FS 9.3 29 bicykel, celeste CK16/black
3 599 €
-33%
MOC 5 399 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
Výpredaj -20% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
3 599 €
-20%
MOC 5 299 €
nemyslim si, ze ten bike vobec ma, ak by mal, tak by nemohol napisat tolko blbin .. to asi ako ked si kupi niekto sportove auto a ma na nom puklice
Chvilu som uvazoval nad slayerom, preto som sa pytal na ten ich smoothlink
@Nihil> Njn, ale dorazy neboli jediny problem. Najhorsie bolo, ze to bolo stale bud alebo. Vivida som raz nastavil a nemusel som sa ho viac chytit (nastastie mi 400lbs struna sadla presne). Funguje rovnako super ako na trailoch v Karpatoch tak v Kalnici. Slayer je fajn, mam ho aj ja v mojej bajkovej TOP5:) Kedysi ho mal Miro v Dubravke na predajni.
Hlavne, že tu nikto nemá poňatia na čom jazdíš ty, pán maratónec
asi to je tajomstvo, ale za ten tvoj Tescobak tomu moc nedávam, keď to chceš takto porovnávať, lebo to bola tiež pekná blbinka, treba aj po sebe čítať.
a je mi to vlastne jedno, zrejme si tu chodíš ventilovať zlosť na ľudoch alebo primitívne utočiť na to aký ma kto bicykel.Dobrý si
no mam taky obycajny nic moc bike, nestoji za rec
Vieš čo, však sme v téme galéria našich bajkov, hoď sem foto, posúdime, porovnáme tvoje príspevky s tým čo máš.
asi to je tajomstvo, ale za ten tvoj Tescobak tomu moc nedávam, keď to chceš takto porovnávať, lebo to bola tiež pekná blbinka, treba aj po sebe čítať.
a je mi to vlastne jedno, zrejme si tu chodíš ventilovať zlosť na ľudoch alebo primitívne utočiť na to aký ma kto bicykel.Dobrý si
matey666: nahodou patooo jazdi na bajku, ktory kebyze mam tak som cely happy
ved to je v poriadku, moze mat a keby ho tu vycapil, tak mu ho aj mozno pochvalim
jasne ze nie kazdy chce zverejnovat na com jazdi, to je jeho vec, ale ked ho tu už náhodou dá do profilu, tak z neho nebudem robit debila, ze ho urcite nevlastni pre nejake pre neho tzv. trepanie dve na tri
a prirovnania ako športove auto s puklicami