Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
Marin Alpine Trail XR GX AXS 29/27.5 bicykel, ružová/modrá/čierna
4 799 €
MOC 5 299 €
-15% Liv Embolden 2 27.5 dámsky bicykel, purple ash
1 869 €
-15%
MOC 2 199 €
Výpredaj -20% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
3 599 €
-20%
MOC 5 299 €
Akcia Novinka -22% Rock Machine Whizz FS I 90 AXS 29 bicykel, panama yellow
4 049 €
-22%
MOC 5 499 €
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
Výpredaj -33% Bianchi METHANOL CV FS 9.3 29 bicykel, celeste CK16/black
3 599 €
-33%
MOC 5 399 €
nemyslim si, ze ten bike vobec ma, ak by mal, tak by nemohol napisat tolko blbin .. to asi ako ked si kupi niekto sportove auto a ma na nom puklice
Chvilu som uvazoval nad slayerom, preto som sa pytal na ten ich smoothlink
@Nihil> Njn, ale dorazy neboli jediny problem. Najhorsie bolo, ze to bolo stale bud alebo. Vivida som raz nastavil a nemusel som sa ho viac chytit (nastastie mi 400lbs struna sadla presne). Funguje rovnako super ako na trailoch v Karpatoch tak v Kalnici. Slayer je fajn, mam ho aj ja v mojej bajkovej TOP5:) Kedysi ho mal Miro v Dubravke na predajni.
Hlavne, že tu nikto nemá poňatia na čom jazdíš ty, pán maratónec
asi to je tajomstvo, ale za ten tvoj Tescobak tomu moc nedávam, keď to chceš takto porovnávať, lebo to bola tiež pekná blbinka, treba aj po sebe čítať.
a je mi to vlastne jedno, zrejme si tu chodíš ventilovať zlosť na ľudoch alebo primitívne utočiť na to aký ma kto bicykel.Dobrý si
no mam taky obycajny nic moc bike, nestoji za rec
Vieš čo, však sme v téme galéria našich bajkov, hoď sem foto, posúdime, porovnáme tvoje príspevky s tým čo máš.
asi to je tajomstvo, ale za ten tvoj Tescobak tomu moc nedávam, keď to chceš takto porovnávať, lebo to bola tiež pekná blbinka, treba aj po sebe čítať.
a je mi to vlastne jedno, zrejme si tu chodíš ventilovať zlosť na ľudoch alebo primitívne utočiť na to aký ma kto bicykel.Dobrý si
matey666: nahodou patooo jazdi na bajku, ktory kebyze mam tak som cely happy
ved to je v poriadku, moze mat a keby ho tu vycapil, tak mu ho aj mozno pochvalim
jasne ze nie kazdy chce zverejnovat na com jazdi, to je jeho vec, ale ked ho tu už náhodou dá do profilu, tak z neho nebudem robit debila, ze ho urcite nevlastni pre nejake pre neho tzv. trepanie dve na tri
a prirovnania ako športove auto s puklicami