uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
vcera objednavane Radenie Shimano 105 ST-5700 + omotavka Silva Forello , dnes uz vsetko doma dakujem Matt za opat super rychlost ! a mozme ist nahadzovat.
Po mailovej komunikácii objednané iba plášte (boli v sete s dušami) + neaké drobnosti. Na druhý deň odoslané a na ďalší deň doma. Mail komunikácia super rýchla, takže určite doporučujem každému. Ď.
to mi pripomina ze som aj ja daco objednaval mal by som ist pozriet schranku akosi sa uz stracamv tom co som kedy kde objednal bo tento tyzden aspon 10 objednavok vselijakych darcekov na vianoce
dnes dosla zasielka v poriadku a v deklarovanom termine... takze v tomto ohlade spokojnost
uz divnejsie je, ze 2 zo 4 objednanych veci dosli uplne ine
nie ze by som sa chcel stazovat, lebo obe odlisne veci dosli ako drahsie modely (o dost drahsie), v jednom pripade ale dost odlisny od povodne objednaneho, ale to bola relativne mala polozka takze to nebudem riesit
nabuduce by som ale ocenil keby doslo zo strany predajcu k nejakej komunikacii ci suhlasim so zamenou tovaru
Objednával som aj ja, jeden pláštik. Keď ani po mesiaci nedošiel, tak sme sa dohodli na storno objednávky. Navrhol to sám matt, takže OK.. Keďže som ale teraz už dlhšie chorý, tak mi to moc nevadilo, že mi plášť ide mesiac. Za normálnych okolností by ma asi už šľak triafal... Takže moja prvá objednávka od nich dopadla, tak nijako. :/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je asi nejaka chyba ci? Inak celkom dobra zlava.
uz divnejsie je, ze 2 zo 4 objednanych veci dosli uplne ine
nie ze by som sa chcel stazovat, lebo obe odlisne veci dosli ako drahsie modely (o dost drahsie), v jednom pripade ale dost odlisny od povodne objednaneho, ale to bola relativne mala polozka takze to nebudem riesit
nabuduce by som ale ocenil keby doslo zo strany predajcu k nejakej komunikacii ci suhlasim so zamenou tovaru
ale celkovo palec hore
SRAM XX1 XG-1199 kazeta, 11sp., 10-42z.
394 €
MOC 492 €