Stretnut sa mozeme na Kamziku (niektori uz pod Kamzikom na Ahoji) alebo v Raci pri krcme U troch zajacov. Cas stretnutia bude cca o 14h, miesto stretnutia nechavam na dohode tych co sa vyjazdu zucastnia a podla toho sa aj upravi dalsia trasa (cca 20-30 km).
Ciel vyjazdu resp. samotne stretko je v bufete Horna stanica (http://www.hornastanica.sk). Ak sa pojde aj na vyjazd, tak tym menej znalym terenu odporucam zobrat aj osvetlenie (navrat na biku lesom v noci z Kamzika je super zazitok, ale nie kazdy to vie ocenit).
Kto ma zaujem a v danom termine sa aj moze zucastnit, nech sa prihlasi v tejto teme. Plati to aj pre tych, co by chceli prist len na stretko a bike nechaju radsej doma. Kazdy kto sa bude hlasit pls. uvedte, ci by ste sli aj na vyjazd, alebo len na stretko.
posledný komentár: 22. 12. 2007 o 23:30
V zime to tak zvyčajne býva... Tí, čo si nechcú urobiť hanbu, radšej volia sedenie doma alebo sa vozkajú po hrádzi.
podla mna sa dalo ist nahor naucnym chodnickom, ci?
zbytok fotiek najdete TU v plnom rozliseni kto ma zaujem o nejake svoje foto. ale kvalitka v ramci moznosti
Takze hanbit sa mozes jedine Ty.
....pekne sviatky kazdemu.
hahaha lemry lanovkou.
Chýbala debata o plášťoch. Keby ste mali nahodené švajlbe icespikery, ako mám ja, tak vám sklo asfalt hore nevadí
Pekná účasť (som v KE tak som neprišiel
EDIT a možno aj ja by som išiel lanovkou
(A nie, neviezol som sa lanovkou)