Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a mimochodom, toto som len tak namatkovo vyguglil... ale neviem si to teraz overit...ci to je naozaj tak.. ako ano tak potom by nemal byt problem identifikovať aj jednotlive komponenty
Zobraziť komentár 21.02.2013 - 15:21:48
00
Kupno predajnu by som nenazval zdrap papiera a či môže pomôc no ako kedy ked tam dotyčny predavajuci nevypíše pravdive udaje tak ti určite nepomôže ale ak ju vypiše pred tebou tak ti určite pomôže aspoň čo sa tyka zelených
Zobraziť komentár 21.02.2013 - 15:45:29
00
aj bez blocka mas narok na reklamaciu,kedze mas zarucny list a BASTA!!!!zarucny list s cislom ramu je to najdolezitejsie
Zobraziť komentár 21.02.2013 - 19:18:46
00
....to tak nevidim rozdiel v tom ci kupujes bajk bez papierov alebo XTR kluky
tak to prr, ja som si take kluky kupil, ale zas som si isty, ze predavajuci je viac ako solidny clovek a vzhladom k jeho cyklostajni nehrozi, ze by sa zapodieval cernotou :!:
co sa tyka blocku, mam skusenost s reklamaciou bez neho, nebol to sice bike, ale bezkarske topanky. ked je solidny predajca, nemoze s tym byt problem - tym padom zas ja uz na bezky nekupujem veci v inom obchode :handshake:
Zobraziť komentár 21.02.2013 - 19:39:45
00
Kupno predajnu by som nenazval zdrap papiera

Co je podla Teba KP zmluva ? Ked je seriozny, tak pri vypisani zmluvy nebude mat problem predlozit aj OP alebo iny doklad na kontrolu.
Zobraziť komentár 21.02.2013 - 21:51:06
00
tak tak, tymto aspon preukaze totoznost a je to na papieri. Ak Ti nahodou zabavia policajti bike, ktory sa ukaze ako lopkovany, tak mas aspon dokaz. Kupoval si v dobrej viere a nebudes popotahovany, aj ked ten bike uz neuvidis. Takto som kupoval svojho Scotta v Cechach. Bol novy, nejazdeny, ale doklad (KP zmluvu a fakturu) mi vystavil typek na svoju firmu. Samozrejme zarucak som mal original. Toto ma presvedcilo o serioznosti a zobral som ho. Predavat drahy bike bez akehokolvek papiera (zarucak, doklad o kupe) je viacmenej dokazom o necestnosti predavajuceho (nechcem ho nazvat zlodejom). Nikto by predsa nestratil zarucak k drahemu ramu.
Predaval som uz 3 biky a vzdy s komplet dokladmi ku kazdemu kupovanemu komponentu a dokonca s dokladmi o servisnych prehliadkach tlmicov a vidlic. Je to predsa majetok nie zrovna malej hodnoty.
Zobraziť komentár 22.02.2013 - 08:30:46
00
aj bez blocka mas narok na reklamaciu,kedze mas zarucny list a BASTA!!!!zarucny list s cislom ramu je to najdolezitejsie

Žiadne basta. Si pozri obchodný zákonník a tam nájdeš jasne napísané, čo treba mať pri reklamácii tovaru. Bez bločika z registračnej pokladne ťa môže každý obchodník poslať kade ľahšie.
Zobraziť komentár 22.02.2013 - 08:40:41
00
Žiadne basta. Si pozri obchodný zákonník a tam nájdeš jasne napísané, čo treba mať pri reklamácii tovaru. Bez bločika z registračnej pokladne ťa môže každý obchodník poslať kade ľahšie.
si vsimni ako po 2 rokoch vyzeraju blocky aj ked ich mas uschovane v tme...blablabla,taketo reci od predajcov pocuvam stale,mam niektore veci,ktorych zaruka je 5 rokov,ale ten blocek je taky vyblednuty po 2,ze dovi dopo...na reklamaciu mojho ramu staci v Spesule zarucny list,to som sa pytal v 3 obchodoch, a obchodny zakonnik mi je ukradnuty,a to ze niekto kupuje kradnuty bajk,no a?ked niekto nema na vec,ktora v skutocnosti stoji o 80% menej,tak,kolko je tu takych z fora,co kupili takto bajk a nepriznaju sa a ten mtbiker bazar je len liahnou takychto cinov,uz to som to tu zdoraznoval a viacej userov napisalo,nech sa tie inzeraty zmazu,a doteraz su tam niektore,tak potom aj modi/owner to ma na haku
a nic na tom nie je ked nemas blocek,vadi?takisto neprides s autom a blockom do servisovaneho centra,staci ked preukazes servisnu knizku-zarucny list,ci nie?...
btw/taky blocek vobec,ale vobec nie je tazke vytlacit :D
Zobraziť komentár 22.02.2013 - 10:03:16
00
Ak nezabudnem tak si bloky fotím na kopírke. Už sa mi to minimálne raz vyplatilo.

Naposledy upravil astro dňa 22.02.2013 - 10:50:08, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 22.02.2013 - 10:10:22
00
Ako píše Astro. Podstatné veci si treba fotiť, skenovať. Môžeme tu vyvíjať milión teórií no v prvom rade treba riešiť zákon. Výhovorka typu vybledol alebo nemám je z praktického hľadiska prd. A to či je niekto ochotný reklamovať tovar bez bločiku je už len na dobrej vôli predajcu.
Zobraziť komentár 22.02.2013 - 10:45:27
00
k tym blockom. onoho casu som robil predajcu/servis husqvarna zahradna a lesna technika a ked prisiel zakaznik so zarucnou reklamaciou a mal v zarucaku nasu peciatku zacali sme konat aj bez blocku. ak to kupil u ineho predajcu poslali sme ho ta tam aj ked sme to mohli riesit my. je to len na predajcovi, nakolko s tym mal len starosti tak to riesil takto. bol som len zamestnanec a islo mi toto jednanie proti srsti. blok z registracky je potrebny len ak nie je vystaveny zarucny list.
Zobraziť komentár 22.02.2013 - 11:34:51
00
Co je podla Teba KP zmluva ? Ked je seriozny, tak pri vypisani zmluvy nebude mat problem predlozit aj OP alebo iny doklad na kontrolu.

Presne tak o OP a pravdive udaje ide v zmluve inak ti tam môže napísat trebars aj Janko Hraško nejde oto mat len vypísanu zmluvu ale pravdivo vipísanu OP alebo niaky iny doklad mi nemusí dat do ruky stači ak budem kontrolovoat čo píše a myslím že toto všetko solídny predajca znesie a ešte jedna vec, dajme tomu že pôjdeš od kupujuceho bez akejkolvek zmluvy zastavia ta zeleny a ty nebudeš môct doložit povod MTB zabaviatiho a vratia ked dokažeš odkial je ,je to pritiahnute za vlasi ale zažil som to je to šanca 1 zo sto že sa to môže stat ale stalo sa a tento zdrap ako to tu bolo nazvane to je dôkaz otom že si ho nadobudol legalne či už bol kradnuty ale bo nie to bude musiet obhajit predávajuci.Každopadne by som to nenazval zdrap papiera !
Zobraziť komentár 22.02.2013 - 13:03:02
00
turbi: suhlasim,len poznam ludi,co ti prefoteni neakceptuju,a to potom zalezi fakt na predajcovi,ale ked poznas niekoho,a chodis k nemu pravidelne,resp. ta poznaju v sirokom okoli a takisto sa vedia za teba zarucit viaceri nezavisli ludia z viacerych okresov,tak nema problema
matvej11: vyhradny dovozcovia tej konkretneh znacky by ti mali vyservistovat reklamaciu hoc aj v uzbekistane,tak hovori medzinarodna reklamacia,dtto ked posielam HDD tej onej firme do zahranicia a nepytam sa nikoho na SVK,tu som s predajcami mal len zle skusenosti,po poslani HDD po 2 dnoch spatne bez vyhovoriek poslali novy...
hold aj mne je to proti srsti Matvej :( presne ako spominas,naco potom sa vsetci ohradzuju,ze sme predajcovia tej onej konkretnej znacky a chvastaju sa tym,ked pride na lamanie chleba a poslu ta prec kde si to kupil,wrrrrrr
Zobraziť komentár 22.02.2013 - 13:04:31
00
znacky a kamenne predajne sa uz zacinaju "chranit-branit" predtym ako ich predajca sme brali vsetko tej danej znacky kupene -hocikde,teraz mame brat uz len kupene u nas, kupite si lacnejsie cez internet od "priekupnika" tak mu to teraz aj musite poslat atd., nech ma naklady pri servisovani,preprave atd. ktore on nechaval na inych a preto mal "lepsiu" cenu...
Zobraziť komentár 22.02.2013 - 14:30:28
00
Neviem na ktorej predajni som to videl, ale bolo tam, ze na servis beru biky iba s dokladom o kupe.
Zobraziť komentár 22.02.2013 - 15:45:47
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Zámky)
keyboard_arrow_up