Žiadne basta. Si pozri obchodný zákonník a tam nájdeš jasne napísané, čo treba mať pri reklamácii tovaru. Bez bločika z registračnej pokladne ťa môže každý obchodník poslať kade ľahšie.
si vsimni ako po 2 rokoch vyzeraju blocky aj ked ich mas uschovane v tme...blablabla,taketo reci od predajcov pocuvam stale,mam niektore veci,ktorych zaruka je 5 rokov,ale ten blocek je taky vyblednuty po 2,ze dovi dopo...na reklamaciu mojho ramu staci v Spesule zarucny list,to som sa pytal v 3 obchodoch, a obchodny zakonnik mi je ukradnuty,a to ze niekto kupuje kradnuty bajk,no a?ked niekto nema na vec,ktora v skutocnosti stoji o 80% menej,tak,kolko je tu takych z fora,co kupili takto
bajk a nepriznaju sa a ten mtbiker bazar je len liahnou takychto cinov,uz to som to tu zdoraznoval a viacej userov napisalo,nech sa tie inzeraty zmazu,a doteraz su tam niektore,tak potom aj modi/owner to ma na haku
a nic na tom nie je ked nemas blocek,vadi?takisto neprides s autom a blockom do servisovaneho centra,staci ked preukazes servisnu knizku-zarucny list,ci nie?...
btw/taky blocek vobec,ale vobec nie je tazke vytlacit