Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tak si pozri grafy v statistickej rocenke. pripadne prvu polovicu markizackeho na telo ked sa riesila nezamestnanost - tyzden alebo 2 naspat
a teraz si dam facepalm: v nasom okrese sa nezmenelo nic :rofl: nemusi mkukat ani tu tvoju bolsevicku rocenku :D
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 16:09:56
00
samozrejme,že tu je jedno kto je pri moci reálne vládnu stále tí istí bývalí elitní štbáci z moskovského mgimo.
Zobraziť komentár 14.03.2013 - 19:50:54
00
aspoň sa mladá generácia naučí, že vzdelanie ( to správne ) je tá pravá moc :)
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 07:06:50
00
Precital som si len titulnu stranu a stacilo. Ak niekto precitate viac dajte vediet co ste sa dozvedeli.

ja som to čítal, sú tam mnohé zaujímavé súvislosti, čo dávajú logiku, no na druhej strane posledná časť je kopa vecí posplietaných v rovine konšpirácií...ale inak zaujímavé čítanie
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 07:45:30
00
Všetky zlodejiny sa u nás dejú s požehnaním Bruselu. Takže môžeme byť pokojní lebo na západe sa nik nemôže mýliť. Keby sa na Slovensku objavili nejakí politici čo by chceli niečo pozitívne pre ľudí, Bruselská mafia ich stopne. Brusel tu strpí len servilných tajtrlíkov ktorí mu budú posluhovať.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 16:13:45
00
:rofl: :rofl: :rofl:

Prílohy:

Breza.jpg
Breza.jpg 36.44 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 15.03.2013 - 18:12:29
00
Pišta: tvoj príspevok je detinský. Argumenty žiadne?
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 19:06:22
00
pista tym chcel len naznacit ze vypadas ako agent provokater :D
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 19:32:46
00
Zopakujem argumenty. V slusnej spolocnosti sa s anonymom nedebatuje.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 19:37:49
00
Nemal hodené ako bydlisko Prievidzu? Či sa mi to iba zdalo :D
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 19:40:16
00
Myslíš toto? :) http://www.youtube.com/watch?v=1PhawrWwRGA&feature=youtube_gdata_player
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 19:50:01
00
Matvej11: to akože keď napíšem svoj názor do diskusie, názor ktorý je konštatovaním pár faktov a čistá pravda, tak som agent provokatér?

Nerozumiem o čom je potom slobodná diskusia. Provokatér je podľa mňa nick pista. Nie je schopný zniesť iný názor, a ak si niekto myslí niečo iné, tak ho primitívne napáda. Je to boľševické myslenie. Jeho čudné správanie by sa dalo vysvetliť úpadkom intelektu v takom vysokom veku. Ak sa tu chce hrať na nejakú morálnu autoritu ktorá bude ostatným porúčať a pred ktorou sa každý roztrasie, tak mu chcem odkázať, že na to treba mať aj nejakú úroveň. Takto vyzerá ako taký starý šašo.

Nick pista osobne nepoznám, ale viem že v našej spoločnosti je veľa oportunistov ktorí za minulého režimu držali hubu a krok, a ničili život každému kto nesúhlasil s režimom. Keď prebehla komunistickými elitami režírovaná zmena režimu v 1989 zízali na to ako teľce na nové vráta lebo neverili že sa také niečo stane. Hneď sa však prispôsobili, obrátili kabáty, a teraz sú z nich tvrdí demokrati a eurohujeri. A keď má niekto iný názor tak by ho najradšej pekne demokraticky zabili. Takže takýchto ľudí beriem s rezervou. Takýto ľudia nemajú nárok byť nejakými morálnymi autoritami. Sú to obyčajné bezcharakterné špiny, ktoré sú zodpovedné za väčšinu zla v našom štáte.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 19:53:58
00
Nič v zlom, ale kde ťa nick pišta primitívne napáda?
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 20:07:08
00
Mam meno, mam adresu, bikujem, cez web sa mi mozes pozret do oblicaja. Slova ako:

- Provokatér
- Nie je schopný zniesť iný názor
- primitívne napáda
- Jeho čudné správanie
- upadkom intelektu v takom vysokom veku
- starý šašo.
- oportunistov ktorí za minulého režimu držali hubu a krok, a ničili život každému kto nesúhlasil s režimom
- zízali na to ako teľce na nové vráta lebo neverili že sa také niečo stane. Hneď sa však prispôsobili, obrátili kabáty, a teraz sú z nich tvrdí demokrati a eurohujeri
- A keď má niekto iný názor tak by ho najradšej pekne demokraticky zabili
- Sú to obyčajné bezcharakterné špiny, ktoré sú zodpovedné za väčšinu zla v našom štáte

hovoria nieco o tebe nie o mne.

Akosi si sa nam rozculil - na sekretariate ta zdrbli pre malu uspesnost?
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 20:10:39
00
traged... pista neder zbytocne klavesnicu.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 20:13:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up