posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 22. 9. 2024 o 21:45
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 26. 8. 2022 o 7:29
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 22. 9. 2024 o 21:45
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 26. 8. 2022 o 7:29
ale asi po 7-8km trate dostal oco defekt takže sme to otočili - ale je to zjazdné a vyzerá to lepšie ako minulý rok
Na základe toho, čo máme tu v Bratislave som čakal, že to bude ďaleko horšie. Ak nebude do soboty nejako masívne liať a sem-tam vykukne
Každý organizátor ide do toho s rizikom,že v prípade špatného počasia sa zvýšia nákldy o 200% a zníži príjem zo štartovného. V minulej sezóne som organizoval na Hornej Nitre 4 preteky, tento rok budú 2, na Fačkovskom Sedle, Kľak INTERSPORT MTB tour, a záver sazóny v Pravenci- XC . MTB maratón som presunul na Skalku pri Kremnici, pre prijatelnejšie podmienky a zázemie. Taktiež kôli povoleniu vstupu na pozemky. Nezabalil som to a idem do toho s takým istým rizikom účasti ,ako aj v Partizánskom . (stalo sa, že som moc doplácal na niektorých pretekoch za 15 rokov organizovania pretekov). Počasie si nevyberieš a sponzori z 30 oslovených sa 20-ti na poslednu chvílu vyhnú,alebo aby sa nepovedalo, daju cosi,ale nic moc z toho slúbeného.
PS : Preteky sa jazdia za každého počasia !
Nie nedotkol, len to dávam na vedomie že sme to Pravenčania nezabalili, len z povoleniami v Pravenci je trochu problém,ktorý riesime. v stredu 10.4.2013 máme poradu oladne Fačkovského sedla a XC Pravenec -verejné preteky, tak to vcas zverejníme. nechceme skorej pustit do sveta termín, kým nieje povolenie.
Aj ked už je najvyšší čas.
Musím si ho zastať, lebo celý čas mu to vyhadzovalo chybu servera a v náhľade ktorý som mu potom po dlhej dobe hlásenia chyby 403 prekontroloval to bolo O.K.
A inak toto bola druhá časť trate na prvej som predvčerom chytil asi 1,5cm tŕň
Inak trať je ozaj