Zdravím kolegovia/ kolegyne
Ako začínajúci by som chcel od vás vedieť váš názor, dúfam, že sa vás vyjadrí čo najviac, rady či kritika je v tomto prípade na mieste, keďže som druhý majiteľ a chcel by som vedieť čo zmeniť, poprípade prestaviť. Proste vaše postrehy no Chcel by som sa hlavne zamerať na tie rajdy a predstavec.
Dnes sa mi konečne podarilo urobiť nejaký ten fotomateriál, takže by som Vám ho chcel ukázať.
Je tam výbava shimano Deore, brzdy Hayes Stroker ride, kotúče Hayes (203,180), gripy sunline, skoro nové plášte Schwalbe fat albert 2,25 kevlar, Vidla je tam talianka Marzocchi Bomber Mx pro lo 2008 120 mm. Sú na ňom znaky po používaní ale inak všetko šlape bez akýchkoľvek problémov...
Popri tých vaších nadupaných krásavcoch to nie nič extra ale na začiatok myslím stačí
Snažil som sa urobiť nejaké detajlnešie foto
No veď práve to chcem nejako odstrániť. Ani mne sa to nepáči ale kým sa neporadím, tak nechcem nič unáhlene robiť, nie to ešte rezať. Tie rajdy boli najprv hore a pod nimi boli tie podložky, ale ja som to premenil, lebo som bol na biku veľmi vzpriamený a posed mi nesedel. Zabudol som dopísať, že rajdy sú tam 25,4 mm, na predstavci je napísané 10M.m ale moje amatérske vedomosti mi na to neprišli čo to znamená , vzdialenosti od jednotlivých osi osú 8 mm. Chcel by som tam dať kratší predstavec 6-7 mm s nie veľkým sklonom na 31,8 mm rajdy, čo myslíte?
Ďakujem za pripomienky, áno sedadlo mám takto. Hlavne tým novým predstavcom s jeho nižším sklonom by som chcel nejako docieliť aby boli rajdy tak o 3 cm nižšie ako sedadlo... Myslíte, že by to bolo vhodné?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tulenik pekný bike!
http://eshop.progresscycle.sk/pictureprovider.aspx?z=680&picture_id=33H0000101
veľmi pekne a s citom zladené...
Lelo tiež krásne HTečko...
chlapi radosť pozerať na tých krásavcov...
prijal by som ešte viac foto tohto krásavca...... dokonalosti nikdy nieje dosť
ked to dokončim tak pridam foto
Ako začínajúci by som chcel od vás vedieť váš názor, dúfam, že sa vás vyjadrí čo najviac, rady či kritika je v tomto prípade na mieste, keďže som druhý majiteľ a chcel by som vedieť čo zmeniť, poprípade prestaviť. Proste vaše postrehy no
Dnes sa mi konečne podarilo urobiť nejaký ten fotomateriál, takže by som Vám ho chcel ukázať.
Je tam výbava shimano Deore, brzdy Hayes Stroker ride, kotúče Hayes (203,180), gripy sunline, skoro nové plášte Schwalbe fat albert 2,25 kevlar, Vidla je tam talianka Marzocchi Bomber Mx pro lo 2008 120 mm. Sú na ňom znaky po používaní ale inak všetko šlape bez akýchkoľvek problémov...
Popri tých vaších nadupaných krásavcoch to nie nič extra ale na začiatok myslím stačí
Snažil som sa urobiť nejaké detajlnešie foto
a dala by som nejake krajsie sedlo