Kategórie
Bike-techposledný komentár: 20. 8. 2017 o 20:25
Akcia -27% Pirelli Scorpion™ Race Enduro M 27.5x2.50" DualWALL SmartEVO plášť, TLR, kevlar
65,99 €
-27%
MOC 99,99 €
Výpredaj -25% Pirelli Scorpion™ Enduro R 27.5x2.4" SmartGrip ProWALL plášť, kevlar
50,99 €
-25%
MOC 76,99 €
Výpredaj -25% Pirelli Scorpion™ Enduro S 27.5x2.4" ProWALL plášť, kevlar
55,99 €
-25%
MOC 82,99 €
-14% Pirelli Scorpion™ E-MTB M 27.5x2.6" HyperWALL SmartGRIP Gravity plášť, TLR, kevlar, zlaté nápisy
63,99 €
-14%
MOC 91,99 €
savings Specialized Ground Control Sport 27.5x2.35" plášť, drôt
17,49 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -26% Pirelli Scorpion™ E-MTB M 27.5x2.60" HyperWALL™ SmartGRIP Gravity plášť, TR, kevlar, classic
58,99 €
-26%
MOC 88,99 €
savings Schwalbe RACING RALPH 27.5x2.25" TLR plášť, kevlar
24,99 €
savings
MOC 44,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
do zadu SCHWALBE Rocket Ron Evo SnakeSkin
do predu Schwalbe Nobby Nic Evo Snake Skin
Radšej ale nech sa vyjadria, tí čo majú skúsenosti.
Možno niekomu pomôže, ja to nemám silu ani prečítať
Dôvod prečo sa hodí objemnejší plášť dozadu - teoreticky vyššie pohodlie, v praxi záleží od konkrétneho plášťa, tlaku, systému (bez duše/s dušou). Pri rýchlom plášti sa tak dá kompenzovať častokrát aj menší grip.
Dôvod prečo bývajú pomerne často užšie plášte vzadu ako vpredu - jednoducho vzadu nepotrebuješ taký grip ako vpredu, tiež si ľudia myslia že užší plášť znamená automaticky vyššiu rýchlosť/menší valivý odpor. Vzadu býva častá aj rýchlejšia zmes. Alebo výrobca rámu spravil úzku zadnú stavbu a širšie plášte by v blate robili problémy, alebo by sa tam nezmestili vôbec (XC vidlice majú v drvivej väčšine prípadov dostatočnú rezervu aj pri plášťoch ktorých šírka prekračuje tie obvykle používané v kategórii, takže tam taký problém nenastáva tak často).
Ešte plášť s menším objemom zmenší obvod kolesa, čo je síce malá zmena, ale podľa mňa k horšiemu.
Aké je riešenie - ja by som odporúčal dozadu pokojne aj širší, za predpokladu že je dosť miesta v zadnej stavbe a že to bude vhodný typ plášťa. Ak máš vpredu nejaký pomalý plášť, tak by som ho tam nedával - teraz sa ti to nemusí zdať že má nejaký veľký valivý odpor, ale keď ho prehodíš dozadu tak vplyvom vyššieho zaťaženia kolesa naplno pocítiš ako by spomaľoval.
Nový vhodný plášť by som dal dozadu, ten predný by som tam nechal kvôli držaniu (ak je ešte v pohode). Dozadu by som dal nový plášť kvôli rýchlosti (nedával by som tam nejaký 2,35" plášť z predného kde je predpoklad nízkej rýchlosti) a jazdným vlastnostiam (ojazdené rýchle plášte síce budú stále rýchle, ale držať už budú slabo).
Inak ešte by malo cenu zaoberať sa šírkou ráfika
Michelin Wild Enduro Front Magix Competion line 29x2,40 TS TLR MTB plášť kevlar čierny
79,99 €
MOC 88,99 €v zákrutách držia parádne aj pri zábere po štrku proste za tu cenu asi naj pre mna
Edit: A este jednu radu vas poprosim. Advnaced sa da momentalne zohnat iba v rozmere 2.1. Myslite ze pri mojej hmotnosti 83 kg je to problem, alebo na klasicke XC + asfalt jazdenie to staci?
Dakujem.