Caute,o dva tyzdne sa chystam na sustredko a budeme tam dost jazdit na biku. Kedze je pocasie take ako je,myslim ze dole pri rimavskej sobote to bude dost zabahnene...mam teras Specialized Fast Trak LK a s tymi asi v blate moc vela nedam. Mate niekto nejake navrhy?
P.S. Sorry za novu temu,ale v tych predchadzajucich sa neda najst jednoznacna odpoved
Pozrel by som aj po Larsen MiMo od Maxxisu. Pokiaľ je vzor nezjazdený, nemajú problém so snehom, ani blatom. Osobne ich používam celoročne (začal som však len na jeseň 2009), akurát na asfalt nie (iba ak to inak nejde, tj. na pretekoch/iných presunoch).
iceman: Potom je to asi len môj pocit, že plášť v blate drží... Alebo to bude tým, že rped nimi som jazdil Crossmarky. konnky: Svätá pravda. tomco3131: TT a MiMo by som neporovnával. TT je taký odvar Crossmarkov.
O Larsenovi MiMo je v tom linku napísané "Ideální pro tvrdší a lehce nezpevněné povrchy. " Čiže to bude zrejme tvoj pocit, že drží dobre. Určite bude lepší ako crossmark, ale nebude sa dať porovnať s NN alebo medusou.
Tak som si to tu precital a musim nieco doplnit:
1. Preberate tu rozne plaste od Maxxisu, o ktorych ani vyrobca neproklamuje pouzitie do blata (okrem spomenutej Medusy), preto pridavam prehladovu tabulku urcenia MTB plastov Maxxis, ktora by mohla pomoct v lepsej orientacii
2. Stazujete sa, ze sa niektore plaste zoderu rychlejsie, ano ved na to su vyrobene z makkej zmesi, aby mali lepsie vlastnosti co sa tyka prilnavosti. Preco vacsina plastov do extremneho pouzitia sa predava vo makkych zmesiach? Prave kvoli vylepsenym vlastnostiam a nikto neocakava nekonecnu zivotnost...
3. Na mokre zavody pouzivame plaste Maxxis Advantage 26x2.1 eXC a napr pocas uplynulej nedele nasi jazdci obsadili 4 podiove miesta a jedno stvrte miesto na blatovom SP XC vo Valci
ja som dnes nahodil Michelin Country Mud,bol som pojazdiť na trailíkoch,fajné blato,ale zatiaľ sa držia fajn,asi aj lepšie ako napr. Kenda Kinetics,čo som mal predtým...
tadeas: tie Micheliny jazdím aj ja aj keď 26x2,20. Pred tým som mal Kendy Nevegal ale tieto Micheliny sú isto lepšie. Samozrejme na asfalte je to slabota ale v blate držia perfektne a to isté sa týka samočistenia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super váha, super chod v blate. Včera sa mi riadne osvedčili, naozaj držia.
EDIT: http://www.mtbiker.sk/clanky/tech-info/869/schwalbe-nobby-nic.html
jeden kámoš ich mal minulý víkend na Šela maratóne a tam kde všetci tlačili on v pohode dával aj tie najprudšie stojky....
http://www.tiogausa.com/international/mountain-bike-tires-factoryxc.html
konnky: Svätá pravda.
tomco3131: TT a MiMo by som neporovnával.
1. Preberate tu rozne plaste od Maxxisu, o ktorych ani vyrobca neproklamuje pouzitie do blata (okrem spomenutej Medusy), preto pridavam prehladovu tabulku urcenia MTB plastov Maxxis, ktora by mohla pomoct v lepsej orientacii
2. Stazujete sa, ze sa niektore plaste zoderu rychlejsie, ano ved na to su vyrobene z makkej zmesi, aby mali lepsie vlastnosti co sa tyka prilnavosti. Preco vacsina plastov do extremneho pouzitia sa predava vo makkych zmesiach? Prave kvoli vylepsenym vlastnostiam a nikto neocakava nekonecnu zivotnost...
3. Na mokre zavody pouzivame plaste Maxxis Advantage 26x2.1 eXC a napr pocas uplynulej nedele nasi jazdci obsadili 4 podiove miesta a jedno stvrte miesto na blatovom SP XC vo Valci
ten druhy som jazdil 6500km a spokojnost aj v narocnom terene(XCRxtreme)