Laco, to čo si napísal je veľká pravda, no pravda je aj to že stačí pár bláznov na vrcholových pozíciach v politike alebo armáde, a dokážu urobiť katastrofu. Druhá vec je že veľká časť ľudí je kvôli pohodlnosti a pre to aby s nikým nemali problémy, vo veciach dobra a zla neutrálna. „Kam vietor tam plášť“. Takýto sa najľahšie zneužívajú, a v prípade že sa deje niečo zlé tomu nezabránia, lebo sa pridajú na stranu toho kto sa im zdá silnejší.
uz ste videli atlas mrakov?
ja cez vikend, a uprimne hovorim ze keby som si predtym neprecital knihu, ktoru som dostal na vianoce, tak tomu nerozumiem ani makke f
ale inak super, excelentne herecke vykony a krasny soundtrack
hej videla som. najviac sa mi páčili tie premeny hercov, niektoré boli podľa mňa celkom vydarené. trochu mi to, ale naozaj iba trochu, pripomínalo knihu Osudný medailón http://www.databazeknih.cz/knihy/osudny-medailon-57747
Pozri a zhodnotíš . Ja mám podobné sci-fi rád a stačí mi ak mi film navodí tú správnu futuristickú atmosféru. Mne to trošičku pripomenulo aj The Island .
winter78 ten dej bol nejaky mimo preco chranili zariadenia vodnych fuzii tak malo dronov ked ich mali dostatok v TET pyramide?preco TET Ai vyrobili 1000 tisicky Tomov Cruisov a poslali znicit svet,ked mohli rovno poslat desiatky dronov.Nestacilo opraviť 5-10 havarovaných dronov a netrebalo tolko Cruisov alebo dokonca celý film. Drony udrzovali priamy kontakt so Sally / TET,tak preco boli poslane len tri z nich na likvidaciu Morgana Freemana a Jamieho Lannistera? Takisto nie je uveritelne aby v tej dobe nezistili radiacne nebezpecenstvo. Podobne cudny film bol aj ako vznikol VOTRELEC
No presne čosi podobné som chcel napísať aj ja. Je to sci-fi, tak nech fantázia pracuje naplno. Preto mám tieto filmy rád,človek to môže pojať tak ako on sám chce a "pozadie" filmu si vysvetliť po svojom .
Tom Criuse nemal ničiť , mal len za úlohu servisovať pokazené drony a chrániť sa (a drony) od "útokov" preživších ľudí.
Film to bol dobrý, ale na môj vkus príliš uhladený a jemný, ničoho som sa nebál a ani nezľakol. Len taká oddychovka.
Ja nekukam filmy preto aby som v nich hladal chyby a vsetko spochybnoval ale pre relax. Na spochybnovanie su tu dokumenty, ktore treba pozerat a zaroven pritom uvazovat.
raz sa chalani veľmi odborne a hlavne kriticky bavili o nejakom filme a konštatovali, že ani nemali ísť do kina, lebo ten film bol úplne mimo realitu a že to bolo nedôveryhodné, amatérske, nedokonalé a tak.
a jeden z nich iba počúval a potom povedal: "ja sa nepotrebujem v kine dívať na realitu a nie preto aby som tvorcom všetko uveril. tej reality mám totiž v bežný pracovný deň vyše hlavy a do kina si idem oddýchnuť."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja cez vikend, a uprimne hovorim ze keby som si predtym neprecital knihu, ktoru som dostal na vianoce, tak tomu nerozumiem ani makke f
ale inak super, excelentne herecke vykony a krasny soundtrack
hej videla som. najviac sa mi páčili tie premeny hercov, niektoré boli podľa mňa celkom vydarené. trochu mi to, ale naozaj iba trochu, pripomínalo knihu Osudný medailón http://www.databazeknih.cz/knihy/osudny-medailon-57747
ale včera večer sme si boli mrknúť
http://kinematograf.sk/viditelny-svet
http://www.csfd.cz/film/281096-viditelny-svet/
youtube.com/watch?v=vGpjlfCfe2Y&t=
Tom Criuse nemal ničiť , mal len za úlohu servisovať pokazené drony a chrániť sa (a drony) od "útokov" preživších ľudí.
Film to bol dobrý, ale na môj vkus príliš uhladený a jemný, ničoho som sa nebál a ani nezľakol. Len taká oddychovka.
Stand Up Guys
odporucam ho hlavne pre rezisera, autora scenara kultoveho Navratu do buducnosti
a jeden z nich iba počúval a potom povedal: "ja sa nepotrebujem v kine dívať na realitu a nie preto aby som tvorcom všetko uveril. tej reality mám totiž v bežný pracovný deň vyše hlavy a do kina si idem oddýchnuť."
reakcie na ten film sú rôzne