mozno si niekto povie, ze dalsia zbytocna tema, ale vcelku by ma zaujimalo, ake knihy citate, ci vobec citate nieco (okrem Velo a podobnych casopisov) a co ste citali naposledy ... ja som velkym fanusikom fantasy a scify, ale obcas si precitam aj nejaku kriminalku ... naposledy som cital Dana Browna (vsetky 4 knihy, co vysli) a len pred nedavnom som docital trilogiu od mladeho nemeckeho fantasy autora Markusa Heitza : Trpaslici, Valka trpasliku a Pomsta Trpasliku.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
Smrt a diabol taka historicka detektivka, tykajuca sa vrazdy hlavneho stavitela Kolinskeho domu
Nehlučne- planovany atentat na USA presidenta B. Clintona plus dozvies sa dost o co ide v Kosove a o whiskey
Limit - scifi roman z nedalekej buducnosti, po Pomste oceana pre mna jeho najlepsia kniha
mam vsetky
to vyzera na zaujimavu policku, ako to pokracuje tym LotR
Ako sa ti páčila? Mne sa zatiaľ zdala asi najslabšia z celej jeho tvorby. Ten koniec bol nejaký nemastný-neslaný. Poriadne neobjasnil motív ani priebeh tej vraždy. Ostal som z nej trochu sklamaný.
Teraz som dočítal bestseller severskej krimi - Lars Kepler - Zmluva podľa Paganiniho Zlatý starý dobrý Dán. Ako by povedal kat Habera: "Keplerovi som to neuveril."
S tým Kindlom to poznám. Po kúpe sa otec pýtal čo to je za blbosť a prečo si neprečítam knihy normálne. Teraz mám problém sa k nemu dostať
analogia sa da podla mna sledovat aj u grishama, hoci ten bol vzdy americkym laviciarom... ale u neho aspon nateraz pocitujem, ze sa trocha vracia do starych kolaji... ale poslednu knihu od neho so este necital, tak uvidim az sa ku nej dostanem...
Zatiaľ posledná kniha známeho českého investigatívneho novinára. Som cca v polovici. Zaujímavé.
Minulý týždeň som dočítal jeho zatiaľ poslednú knihu, ktorá u nás vyšla.
Juraj Bončo, Ján Čomaj: Búranie Podhradia/stavba Mosta SNP
EDIT: Ináč dobrá, neplánovaná nadväznosť na knihu Búranie podhradia, čo som spomínal v predchádzajúcom príspevku.