Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ked to bolelo mna posteloval som komplet sedenie aj predozadne aj kufre na tretrach nastavenie najdes na http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/vymena-sedla-nastaveni-posedu/[
Zobraziť komentár 23.09.2013 - 15:47:56
00
díky za užitočné rady :clap: skúsim sa pohrať s tým posedom...snáď môj problém bude v tom...naštelujem, vyskúšam a dám vedieť akú to malo odozvu na moje šľachy
Zobraziť komentár 23.09.2013 - 22:29:25
00
zabudol som samozrejme bol aj oddych a nejaká masť
Zobraziť komentár 24.09.2013 - 08:11:53
00
Ospravedlnujem sa že parazitujem v tomto vlákne ale mám problém, neni to síce koleno ale rameno, pred 3 týždňami som si poriadne, na fest narazil rameno asi tri dni som s ním nevedel ani hýbať,samozrejme bol som s tým u lekára a povedal mi to čo som napísal a že to prejde :worried: no neviem 7 dní som si dával fastum gel a dostal som sa do štádia ako som teraz, neviete mi niečo poradiť? mám si dávať vápnik? niečo na kĺby? čo? voltaren? prosím pomôžte mi, ani poriadne na bajku sa nemôžem vyblázniť... ďakujem :)
Zobraziť komentár 24.09.2013 - 19:24:46
00
Ja som mal pred 5 rokmi po pade na lave rameno zhmozdenu chrupavku pri klbe. Musel som chodit na ultrazvuk a elektroliecbu. Nasledne este na posilnovacie cvicenia. Cele to trvalo cca. mesiac, kym sa to vratilo do stavu ako pred padom. Zistili mi to na rtg a sone. Tak sa nenechaj odbit. Mne tiez fastum gely nepomahali a hltanie ibalginov uz bolo neunosne.
Zobraziť komentár 24.09.2013 - 20:33:01
00
hmmm... asi to predsa nechám na lekára , díky ;)
Zobraziť komentár 24.09.2013 - 21:04:17
00
športovať treba tak aby si človek neničil zdravie :-)
a ked už ničiť tak za riadne prachy...ale to pre 99,99% zučastnených neplatí
Zobraziť komentár 24.09.2013 - 21:58:15
00
ver mi, že padnúť som nechcel :( a ešte tá obrovská jazva :tmi: ale kto vie, možno sa na to chytí nejaká baba :D
Zobraziť komentár 25.09.2013 - 15:21:02
00
športovať treba tak aby si človek neničil zdravie

Telo má ísť do hrobu zhumpľované. Niektorí si ho zhumpľujú životosprávou, iní zase športom.
Zobraziť komentár 25.09.2013 - 21:26:47
01
tak....
Zobraziť komentár 26.09.2013 - 14:17:34
00
Tak vám poviem o mojom kolene:
po cca 20min jazdy mi dáva o sebe vedieť ľavé koleno, nie je to žiadna pichľavá bolesť, skôr pocit tlaku zvnútra smerom von. Pocitovo je to ako keby "tŕpnutie" /ako keď si prílišne zatiahnete obuv/. Pri silovom šľapaní sa to zhoršuje.
Čím to môže podľa vás byť? Stretli ste sa s tým niekto ?

Ahoj, podľa toho ako to popisuješ ja mávam podobné problémy, počas jazdy samozrejme a aj kedsedím na stoličke a ohýbam nohu,sťaby dáky výrastok tam šarapatil :-) .
Ale prečítaj príspevky ostatných určite nájdeš riešenie.
Zobraziť komentár 28.09.2013 - 16:46:47
00
ASman
Z poskytnutych informacii by ani Saman (nie vyrobca napinakov) nevedel urcit co ti je/bolo. Kazdopadne lekar ti mal povedat co zistil a poucit ta co mas/nemas robit. Takto interaktivne sa to zial, neda... Mal si to nechat oddychovat a drzat v suchom teple. Po 3 tyzdnoch by som to zacal rozhybat v nejakej termalnej vode alebo aspon postupne pomaly zatazovat.

romanx
Problem s chrupavkou je ten, za ma malu (az nulovu) regeneracnu schopnost. Kde pokryva klbovu plochu, tam sa poskodenia hoja vazivovym tkanivom. Vazivove tkanivo sice obsahuje Fibroblasty, ktore sa dokazu premenit na Chondroblasty, ale tato chopnost sa velmi rychlo straca vekom jedinca a ked prebehne, je to zdlhavy proces. Z toho dovodu ultrazvuk a elekroliecba by mala napomahat procesu regeneracie. Volne ulozena chrupavka (napr. meniscus v kolene) sa nezahoji nikdy. Pri artroskopickych operaciach taketo vyrastky sa jednoducho odrezu alebo zbrusia.
Zobraziť komentár 29.09.2013 - 09:49:55
00
ked to bolelo mna posteloval som komplet sedenie aj predozadne aj kufre na tretrach nastavenie najdes na http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/vymena-sedla-nastaveni-posedu/[

...tak som ten posed pošteloval a zistil som, že som mal sedlo trochu privysoko a trochu vpredu...napravil som to, vyskúšal na mojich obľúbených stúpaniach a čuduj sa svete ľavá noha úplne bez problémov a v pravom úpone som následne v rámci oddychu cítil bolesť asi 30 percent z pôvodnej bolesti, čiže úspech... :y: :handshake:
Zobraziť komentár 30.09.2013 - 22:56:42
00
daj si niečo ľahšie na začiatok trocha to rozhýb a po týždni môžeš valiť ale je už aj chladno tak aby ti to neofuklo mňa to do kopca nebolelo ale z kopca už ano :D
Zobraziť komentár 01.10.2013 - 09:56:45
00
chcel by som opítat, ze je potrebné operovat meniskus? uz tri roky mám tak koleno, niekedy to boli strasne, niekedy nie, minulom lete som bajkoval cca 2000km bez problémov.
Zobraziť komentár 28.03.2015 - 20:57:39
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Návleky / Na kolená)
keyboard_arrow_up