Velmi by som sa dedkovcom nesmial. Vcera som sa vracal autom podvecer (svetlo uz rozhodne nebolo) do BA a predbehol som postupne na rychlej ceste z PK do BA mozno 4-5 na MTB. Ziadna blikacka, ziadne svetlo, len uzke odrazky na dresoch, ci tretrach. To je pri takej rychlosti auta maximalne na nudzovy uhybny manever. Vsetci v ciernych dresoch, navlekoch... Ako cyklista by som im dal poriadne po usoch. Ziadny rozum. Ved uz nie je leto, ked je
svetlo aj do 21 hodiny. S takymi dedkovcami si mozete podat ruky. Ziletkara som uz o takomto case nevidel ziadneho.
Pri takych autom spomalujem a nakladam im z okna hubovej polievky za plny tanier. Slusnym slovnikom...
A nie nahanbim sa za to, mozno aspon jednemu niekedy zachranim zivot, ked ma dost mozgovej kapacity, aby sa uvedomil... Aj ked minule som jednemu zastavil, ze pod nalozime
bike na strechu a odveziem ta, ked sa ti svetlo pokazilo. Kukal na mna jak puk, ze ne, ze on dojde aj sam... Do marnice sa uz ale odvoz neodmieta. Co uz, ako sa hovori na vychode: neprij.bes, nevysvetlis...