Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No, dnes som poslal 4 listy do kancelárie prezidenta tak ako bola výzva, poprosíl by som aby ľudia na tomto fóre skutočne urobili pre túto vec aspoň to že pošlú ten list alebo email, lepší by bol asi ten list.
Dokážme sebe a ľudom že nám to skutočne nie je jedno aže nie sme ľahostajný k tomúto problému, je to len na nás ako sa k tomu postavíme. Ďakujem všetkým ktorý poslali list.
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 09:55:10
00
No, dnes som poslal 4 listy do kancelárie prezidenta tak ako bola výzva, poprosíl by som aby ľudia na tomto fóre skutočne urobili pre túto vec aspoň to že pošlú ten list alebo email, lepší by bol asi ten list.
Dokážme sebe a ľudom že nám to skutočne nie je jedno aže nie sme ľahostajný k tomúto problému, je to len na nás ako sa k tomu postavíme. Ďakujem všetkým ktorý poslali list.

uz ho mam vytlaceny, podpisany, zalepeny a po ceste na obed ho necham na poste. Staci ako obycajnu zasielku, ci lepsie doporucene? Banda debilna :evil:
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:00:15
00
pokial vam to nerobi problem, skor ako posielat maily je lepsie stiahnut znenie jedneho z tych listov na http://www.cemba.cz/clanek.shtml?x=480 vytlacit a poslat listom do kancelarie prezidenta.
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:01:38
00
Vytlačil som si ho na tej stránke, stačí to poslať normálne.
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:04:31
00
hm, vyjadrovat sa k zmyslaniu "kompetentnych" sa nebudem, uz sa tu ponadavalo dost. fotaky, resp. mobily s fotakom nosi vela z nas. tak ako oni do nas, tak by sme mohli aj my do nich. chcu v lesoch byt sami, aby mohli klcovat? tak to zdokumentujme, ako sa spravaju. kto ma gps, nech si aj pripise suradnice, kto nema, nech to opise. nazbiera sa material, urobi sa stranka, spropaguje sa a mozno im to nebude jedno, ked by to bolo pekne prehladne usporiadane.
oni skusaju, ako uz to byva - spanuju strunku, kolko vydrzi. ak nevyjadrime nesuhlas, pojdu dalej...

na druhu stranu, aj my cyklisti si vstupme do svedomia a prehodnotme spravanie. kolki si to rezu dole kopcom po uzkej cesticke a pripadni turisti musia odskakovat. nie kazdy sa chce bajkovat, pesia turistika ma svoje caro. neponukajme "ochrancom/dobrodincom" podklady pre ich tvrdenia a obhajobu (hoci plytku) takychto zakonov.
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:05:17
00
Vytlačil som si ho na tej stránke ČEMBi, stačí to poslať normálne.
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:05:36
00
2 romcco: mozes mi poslat kopiu, iba hodim podpis, nech si nemyslia, ze to nechame len tak bez nasledkov :evil:
btw: zvlastne ze vo vsetkom opakujeme po amikoch, ale takyto debilny zakon (pokial viem) nemaju
:x
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:06:06
00
Všade sa nájdu tupci :evil: aj medzi nami aj medzi turistami, je to len o rešpektovani potrieb každého z nás, tento problém je v ľudoch, na druhej strane sa tiež nezakáže jazda autom ľudom len preto že nejaký tupec zrazý človeka a pod.
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:08:33
00
Piste aj na [email protected]

Je to yatial jediny clovek ktory sa nas zastal pred bolsevikom.
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:10:50
00
tak mozeme vlastne pisat aj vlastny postoj, ci iba podla predloh, kt. tu uz boli prilozene :?:
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:16:17
00
tak mozeme vlastne pisat aj vlastny postoj, ci iba podla predloh, kt. tu uz boli prilozene :?:

jasne ze mozes napisat podla seba. len podla moznosti nie velmi vulgarne :)
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:17:33
00
jasne ze mozes napisat podla seba. len podla moznosti nie velmi vulgarne :)

Ja to pisem vlastnymi slovami... Ale inak je to skoro nadludska uloha vyhnut sa nadavkam :lol:

Naposledy upravil stink dňa 22.06.2007 - 10:27:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:26:27
00
Ak budes pisat podla seba, o to lepsie, mozes vychadzat z myslienok listov ktore sme dali na www.cemba.cz..
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:26:44
00
vsetkym, ktorym nie je vzniknuta situacia lahostajna odporucam nasledovnu stranku ceskych kolegov v zbrani, ktorym nie je ukradnuta nasa situacia!

http://www.cemba.cz/clanek.shtml?x=480

zaslal som mail panovi prezidentovi SR,dufam,ze ovplyvni rozhodnutie tuto novelu vratit...myslim,ze by tak mal ucinit kazdy tu,je smutne,ze to za nas museli urobit Cesky kolegovia,ale za to im VELKY DIK :!:
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:33:44
00
uz som napisal miklosovi na ten mail co som sem dal...
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 10:35:19
00
keyboard_arrow_up