Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
56,99 €
MOC 65,99 €
keď porovnám cenu na trhu dnes ale aj tak si myslím že je rozumnejšie predať mobil a zobrať niečo iné keď by si zobral tú S4mini a hneď ju predal a zobral namiesto toho bazarovú S3 čo je za slušnú cenu na trhu tak si na tom lepšie lebo pri tej cene S4mini ako bola na začiatku proste holý nezmysel ta cena keď stál 400€ keď za 500€ šla s4
A výdrž pri dnešných mobiloch je zlá uvažoval by som nad väčšou kapacitou niečo takéto
http://www.ebay.com/itm/ZeroLemon-Samsung-Galaxy-S3-7000mah-Extended-Battery-White-TPU-Full-Edge-Case-/111183399081?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item19e30c08a9
Presne, aj systém
neviem z čoho je to slko(plast) na displeji, ale v bj mi vypadol z ruky pri dosť rýchlej jazde po ceste, pošmýkal sa popri krajnici po kamienkoch(displejom dole) a kryt okolo displeja bol došúchaný no displej ani škrabanček
neviem prečo, ale na novších sony mobiloch mi chýba v prehrávači mega bass ako bol pri napr se k750i, w800, d750 a pod.
kúp si radšej poriadne slúchadlá...
skoda ze Nokia Lumia 920 je tak tazka, hodila by sa mi ako "pojazdna kancelaria"
jasne, to je s vypnutými dátami. Po niekoľkých rokoch "always online" som došiel na to, že kľudne vydržím byť aj nejaký čas offline.
mám dosť drahé štuple aj jedny veľké dj slúchadlá, v tom to určite nebude, išlo mi skôr o to že pri takej hlasitosti ako na staručkej k750i už pri novom mobile dosť sťahuje zvuk, proste to nezvláda prehrávač(alebo hardvér?)
je to xperia j alebo st26i akurát ja mám biely zadný kryt