Zaujimave. Ak mas po ruke financie tak chod do Shaman Commander. Je tichucky, ani o nom neviem. Ked prehadzujem na malu pilu tak vybehne na tu vacsiu cast kladky, cize napina aj na malej pile.
Mňa zaujala časť o negatívnych zážitkoch z cesty: Mali ste aj negatívne skúsenosti zo stretnutí s inými turistami?
Barbora: Väčšina z tých, čo sme stretli, sa nám prihovorila a pýtali sa na podrobnosti našej cesty. Takmer bez výnimky reagovali pozitívne. Jediný negatívny zážitok majú na svedomí poľovníci. Začiatkom septembra sa začala jelenia ruja a oni sa vyrojili do lesov, od Volovských vrchov sme ich stretávali takmer každý deň. Často boli nepríjemní, hluční a pripití, hovorili nám, že tam nemáme čo robiť. Jedného sme dokonca vyhnali z rezervácie, kde sa chystal strieľať jelene, čo je zakázané. Odplašili sme ich a on sa začal rozčuľovať, že sa nevieme správať v prírode.
Ján: Nebezpečné bolo stretnúť ich potme. Neraz sa nám stalo, že sme kráčali, zrazu na nás zasvietilo svetlo a poľovník z posedu hulákal, aby sme išli preč, lebo nás skoro zastrelil.
Kráčali ste mimo vyznačených turistických trás?
Barbora: Nie. Nikdy sme neschádzali z turistického chodníka, hoci mimo rezervácie sme mohli. Aj tak z nás boli poľovníci nervózni. Tvrdili, že poľujú a my tam nemáme čo hľadať.
Ján: Na Slovensku je poľovný revír všetko okrem zastavaného územia obce. Poľovníci si nárokujú poľovať všade.
Pracuje tu niekto so Sony Vegas? Robim teraz jeden zostrih a je v nom viacero formatov naraz. Gopro, mobil, fotak... Video je hotove ale vzdy sa to zadrhne pri renderovani? Riesil uz niekto takyto problem?
dartmoor co sem davas take sracky, len co to cloveka rozpali do cervena
GB je uz aj tak davno v p**i, plna moslimakov a africanov, bieleho rodeneho anglicana tam pomaly uz ani nestretnes. nechcel by som tam zit ani za nic
Vyberam citacku knih pretoze knihy co chcem citat sa uz nedaju kupit ale neviem sa rozhodnut tak by som chcel radu. Pozeral som Kindle Paperwhite ale potom som sa tak zamyslel ci do toho dam pdf s diakritikov kedze to pdf by sa malo konvertovat. A nejake ine modely si neviem vybrat lebo sa v tom az tak nevyznam tak keby mal niekto nejake skusenosti s citackami bol by som vdacny za radu.
Neviem ako Paperwhite,ale starsia generacia Kindle na PDF vhodna nebola,aspon v mojom pripade,ked som potreboval prezerat pdfka s obrazkami,ilustraciami a grafikou,cisty text mozno este ako tak.
No chcel by som to na knihy kde je len text bez obrazkov. Len som nasiel ze to pdfko sa nejak posle do amazonu a oni to vraj skonvertuju pre tu citacku a ze je to lepsie.Len ze ci to naozaj funguje by som chcel vediet.
SimonSvk Pouzivam Amazon Kindle.Pdf ti prevedie Calibre. Niektore podklady komoli - som lenivy patrat po pricinach. Bud zmasakruje pismena s diakritikou, neprijemne sa to cita alebo neefektivne nalame riadky. Vzhladom k zaplave literatury na webe to neriesim. Je tam citania na niekolko zivotov, takze jednoducho dany titul bud pretrpim alebo preskocim. Nie je to caste.
bude zaujimave toto sledovat, ze ci bude niekto z tych romov obvineny. totiz keby sa to stalo naopak, tak bieleho obvinia z jasnej vrazdy, lebo by pouzil prostriedky neprimeranej obrany
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mňa zaujala časť o negatívnych zážitkoch z cesty:
Mali ste aj negatívne skúsenosti zo stretnutí s inými turistami?
Barbora: Väčšina z tých, čo sme stretli, sa nám prihovorila a pýtali sa na podrobnosti našej cesty. Takmer bez výnimky reagovali pozitívne. Jediný negatívny zážitok majú na svedomí poľovníci. Začiatkom septembra sa začala jelenia ruja a oni sa vyrojili do lesov, od Volovských vrchov sme ich stretávali takmer každý deň. Často boli nepríjemní, hluční a pripití, hovorili nám, že tam nemáme čo robiť. Jedného sme dokonca vyhnali z rezervácie, kde sa chystal strieľať jelene, čo je zakázané. Odplašili sme ich a on sa začal rozčuľovať, že sa nevieme správať v prírode.
Ján: Nebezpečné bolo stretnúť ich potme. Neraz sa nám stalo, že sme kráčali, zrazu na nás zasvietilo svetlo a poľovník z posedu hulákal, aby sme išli preč, lebo nás skoro zastrelil.
Kráčali ste mimo vyznačených turistických trás?
Barbora: Nie. Nikdy sme neschádzali z turistického chodníka, hoci mimo rezervácie sme mohli. Aj tak z nás boli poľovníci nervózni. Tvrdili, že poľujú a my tam nemáme čo hľadať.
Ján: Na Slovensku je poľovný revír všetko okrem zastavaného územia obce. Poľovníci si nárokujú poľovať všade.
http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/483-pracovnici-juvenilnich-sluzeb-ve-velke-britanii-odebrali-dite-primo-z-luna-matky
GB je uz aj tak davno v p**i, plna moslimakov a africanov, bieleho rodeneho anglicana tam pomaly uz ani nestretnes. nechcel by som tam zit ani za nic
bude zaujimave toto sledovat, ze ci bude niekto z tych romov obvineny. totiz keby sa to stalo naopak, tak bieleho obvinia z jasnej vrazdy, lebo by pouzil prostriedky neprimeranej obrany