Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
no, amatéri, ako sa to vezme. Majú biznis praktiky, ktoré sa mi na rozdiel od zvyšných dvoch operátorov nehnusia, proste sú "fér". Na vybudovanie siete mali podstatne menej času (a prostriedkov, keďže u nich nie sú viazanosti a podobné veci), takže je - hlavne čo sa dát týka - pokrytie slabšie. Mne osobne to stačí, ak by som potreboval dáta, obzriem sa (aj) inde...
-dá sa to vymeniť ale ja som to trochu podcenil a malo som to nahrial polka sa mi pekné darila odlepiť ale druhá ostala prilepená a ja som si to nevšimol a páčil som to a pukol mi aj display ale určite sa dá vymeniť keď bude mať človek šťastie
A ešte mám ak by mal niekto záujem luxusnú náhradu zadného krytu použil by som ho ja namiesto plastového ale pod púzdro sa nezmestí lebo je trošku hrubší ako originálny plastový je to 0,5mm hliník
http://androidportal.zoznam.sk/2013/12/majitel-zhoreneho-galaxy-s4-dostal-nokia-lumia/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=majitel-zhoreneho-galaxy-s4-dostal-nokia-lumia
-dá sa to vymeniť ale ja som to trochu podcenil a malo som to nahrial polka sa mi pekné darila odlepiť ale druhá ostala prilepená a ja som si to nevšimol a páčil som to a pukol mi aj display ale určite sa dá vymeniť keď bude mať človek šťastie
A ešte mám ak by mal niekto záujem luxusnú náhradu zadného krytu použil by som ho ja namiesto plastového ale pod púzdro sa nezmestí lebo je trošku hrubší ako originálny plastový je to 0,5mm hliník
Ahoj. Kde budeš objednávať display? Mne sa stalo presne to isté čo tebe akurát že ja mám SIII:-) Na ebay.com som ho našiel za 90 dolárov...
Viaceri hovoria, ze dost spomali mobil.