Určite veľa ľudí rozmýšľa pri kúpe nejakého komponentu na svoj bicykel, či to bude vec nová, z obchodu, alebo niečo z druhej ruky. Ako začínajúci biker som sa rozhodol pre druhú možnosť. Mám staršiu Meridu s pôvodnými brzdami a tak som pri hľadaní nejakých schopných véčok zablúdil na toto fórum. Nakukol som do sekcie Bazár. Zaujal ma inzerát používateľa 23jump s emailovou adresou [email protected]. Ponúkal Avid Single Digit 7. Čo to som si o týchto brzdách zistil, aj kamaráti mi ich odoporučili zobrať. Tak som sa dotyčnému ozval. Bola sobota, sľúbil, že začiatkom týždňa mi brzdy pošle. Nasledujúci piatok som mu zavolal pre overenie, či mi ich poslal. Tvrdil, že brzdy sú poslané, treba len čakať. Nádejal som sa, že zásielka je už na našej pošte a oznámenie o nej sa len niekde zapatrošilo, tak som od neho chcel podacie číslo. Bez neho by mi teta za priehradkou nepovedala, či sú už brzdy tam. Tvrdil, že lístok stratil. Tak som čakal. Čakal a čakal. Pokúšal som sa mu dovolať, sms-kovať, nereagoval. Neviem, čo si mám o takomto človeku pomyslieť.
Nič sa nedá robiť, musím sa poohliadnuť po iných brzdách...
Si trafil(zabil)
a dobierku mas kde?
Ved pisal ze nie dobierka. A Gigant pisal ze 1,5e dobierka takze niekde sa stala chyba(aby postovne bolol drahsie ako tovar-sral by som na to). len moj nazor poprosim NERIESIT!!!!!!
Ti to odovodnil normalne a ty niesi schopny zaplatit poste o jedno posrate euro viacej, lebo "uz len z principu". Škrob jeden. Byť na mieste predávajúceho, tak by som sa nato za tu cenu uplne vykaslal, nakolko cas straveny na poste vypisovanim podacieho listka by mi za tie 2 eura nestál a ty mas este tu drzost to potom neprebrat?!
http://tandt.posta.sk/zasielky/RP469114785SK
tam pekne pobudli tri tyzdne a potom nam ich vratili. samozrejme musel som na poste platit este aj doplatne za vratenie zasielky. a toto nie je ojedinely pripad ako sa zakaznici v dnesnej dobe "spravaju". keby mal aspon tolko slusnosti ze to da vratit obratom naspat aby sme tovar mohli ponuknut a predat pripadne inemu zaujemcovi.
---
dalsi si objedna tovar s platbou vopred prevodom na ucet. zaslem mu udaje k platbe a tovar tak je vlastne rezervovany a nemozem ho ponuknut/predat inemu. platba stale nechodi. poslem este raz mailom udaje k platbe a platba stale nikde. po 10dnoch poslem mail s udajmi k platbe a so ziadostou aby mi zakaznik pripadne oznamil ak o dany tovar nema zaujem. po dvoch dnoch mi pride vycerpavajuca odpoved v dvoch slovach "objednavku vystornujte"...ani bu, ani mu
---
atd atd atd...
---
ale co uz, idu sviatky, beriem to uz vsetko radsej s nadhladom. aj tak mi nic ine nezostava
podla mna tu nejde o ziaden podvod, skor nedorozumenie (slabsia komunikacia) a este k tomu doslova o nic nejde. kludne poslem po 1€ obom zucastnenym stranam
Kašlite na 1€ a nerozčuľujte sa tu
PS : Šťastné a Veselé prajem.
post752315.html#p752315
post752385.html#p752385