Kategórie
Bike-tech
-5% fizik Vento Powerstrap Aeroweave tretry, movi yellow/white
od 319 €
-5%
MOC 359 €
Výpredaj -27% GOREWEAR C5 WS Thermo Overshoes návleky na tretry neon žlté/čierne
45,99 €
-27%
MOC 69,99 €
-10% Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, svetlá čierna
od 63,99 €
-10%
MOC 79,99 €
Akcia -31% Sportful INFINIUM návleky na tretry, čierna
od 56,99 €
-31%
MOC 91,99 €
Akcia -16% ALÉ KLIMATIK vodoodolné návleky na tretry, čierna
od 40,99 €
-16%
MOC 51,99 €
tazko povedat z coho to mas...je vela moznosti ,ked len jedna strana ,lava noha byva vacsia-sirsia -byva vacsinou odrazova u pravaka.,tesna tretra?skusit volnejsie stiahnut spicku atd., pri nespravnom vytoceni by si citil aj kolena pripadne slachy...
poloha zamku je v osi klbu palca? trosicku vyssi posed? mozes dopinat jednu stranu-nohu a skrtit krvny obeh....
Shimano SH-CT70L
SH-MT34L
mate s nimi niekto skusenosti?
budem objednavat veci z 22bikes, takze ak niesu tie CT70L vyslovene horsie, tak by som sa asi priklonil k nim.
mali by byt kompatibilne s pedalmi Shimano PD-M530, ci nie?
http://www.mtbiker.sk/foto/149800.html
Ale starsi model co mam mt41 sa mi zda trosku tvrdsia podrazka a je spevnema s*****, co na tych mt34 nie je, este skus pokukat tie starsie modely napr.mt42 som zvazovala aj mala v rukach problem je uz zohnat vsetky cisla
Rozmyslam nad vymenou svojich starych tretier Shimano SH-MT42NV za nieco lepsie.
Poradi niekto nieco na MTB okolo 100eur?
Turisticke by som uz nebral. Radsej nieco s tvrdsou podrazkou a bez snurovania.
Dik
Rozmyslam nad vymenou svojich starych tretier Shimano SH-MT42NV za nieco lepsie.
Poradi niekto nieco na MTB okolo 100eur?
Turisticke by som uz nebral. Radsej nieco s tvrdsou podrazkou a bez snurovania.
Dik
pozri do bazaru na gaerne od ITAL12.... mam od neho olympie 3 detiny a su skvele..