som nemal co robit a napadlo ma ze uz je celkom aj cas na to aby sme sa dohodli kedy si dame tento vyjazdik
Ked som si pozeral kalendar maratonov tak som prisiel na tieto datumy 14 a 15.7 neprichadza maraton v Ba a ja by som nesiel ani den po maratone potom 21 je zvolensky m. tak by sme mohli dat napr 22. 28 su nejake maratony tak na nedelu 29 . Piste kedy vam to vyhovuje aby sme to zosynchronizovali k spokojnosti vsetkych.
PS vlak do Mnichovej lehoty tak sa to tam tusim vola nam prichadza o 9:00
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 13:05
posledný komentár: 5. 5. 2011 o 0:07
posledný komentár: 17. 7. 2008 o 14:03
A spravili by sme tu hrebenovku tak ako sme sa bavili na Paluchu?
Minuly rok som to dal 3x z Trencina, cez Jastrabie, Inovec, Bezovec, Havran, PN ale tento rok sa mi dari jazdit po maratonoch a na Inovec mi asi nezostane cas ... mozno az v septembri - oktobri
a v polke augusta?
co by ste povedali na 19. august - je to nedela, lebo inokedy nemozem, takze tak, a nie je ziaden maraton, aspon som v kalendari nic nenasiel...
Tá trasa je pekne naplánovaná, jeden medziúsek som ešte nikdy nešiel tak som zvedavý.
Rôzne podoby chodníčka od Inovca po Ostrý Vrch:
vyzera to pekna traska len sa treba dopredu dohodnut na datume a povolat co najviac ludi
2mliecko: predstavec, RAJDY!, a sedlovku ti dam, v pohode, retaz a kazetu su budes musiet odmontovat a ocistit
MLIECKO: U NAS SUPY NIE SU, APSON SOM ICH NEVIDEL ESTE! MOZNOV ZOO!!!
2matheos: veru veru, ked tych stromov bude par, berieme idem veselo, ale ked ich bude ako vcera na zltej od zarnova na buchlov, tak to dovidenia
v prilohe: tam pod tymi stromami sa nachadzal niekde chodnik, asi sme ho marne hladali, dlzka hadam aj kilometer