Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kúpili by ste si dres MTBiker?
Áno 100-percentne. 32% [ 69 ]
Možno áno. 58% [ 128 ]
Nie, nemal by som záujem. 10% [ 22 ]
Celkový počet hlasov : 219
podla mna trochu oranzovej je v poho a nakoniec ked si tak pozeram bike ziny,tak normalne behaju bikeri kadejak-dres zeleny,bike cerveny,kratasy cierne a v poho...tot k imidzu :) len by sa mohla robit aj modifikacia bez gumiciek na rukavoch a dole,taky trocha volnejsi.Inac ten Billies-ov je pjekny celkom 8) Uz je vyriesene kto to bude vyrabat?
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 10:09:00
00
billes, vies, ale si zober napr. tricka mtbiker, tiez sa robili v roznych farbach a mali rozne"obrazky"(alebo ak to nazvat), ale to najdolezitejsie tam bolo to logo, tak neviem preco by sa tak nemali spravit aj dresy, tiez sa mozu spravit vo viacerych farbach a nech tam je teda aj ta orandzova, ked inak nedate
btw: keby sa chcem riadit podla biku, tak by som chcel modro/sivu, ale ja sa riadim podla seba co mam vacsinou na sebe a zase mat taky gulas na sebe nie je moc velka vyhra
aj dalsi clen tohto fora pisal, ze veci ma ladene skor do modra...
neviem preco robis okolo toho take halo
ved ked teda chces, tak nech zakladny dres tvori ta kombinacia cierno-sivo-orandzova a vedlajsie nech nahradzaju tu sivu nejakou modrou, atd., ale dolezite je vzdy iba to LOGO
napr. aj prilby sa vyrabaju v roznych znackach, tie dalej v roznych konkretnych modeloch a tie maju este rozne farebne kombinacie...
dufam ze sa uz chapeme :wink:
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 10:20:44
00
no ale ja neviem ci to potom nebude financne narocnejsie este ked ani nevieme kolko dresov sa preda a robit neviem ake farebne kombinacie...hmm..no ja neviem.
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 10:48:00
00
neviem,ci je tu dost ludi na to aby sa urobili dresy v roznych farbach,modifikaciach(dlhy rukav,volne,zenske...) :roll:
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 11:00:07
00
Ano to je pravda ked to tak vidím tak sa budú robit len v jednej farebnej komb. a viacer. velkostiach ja som za poriadny xc dres ako ma byt nie nejaky volny alebo co ja pri mojej vyske asi pojdem po XL. farebne je to pekne spravene ten BIllesov vzadu uz nemusi byt nic aj tak tam kazdy nosi vacsinou vak takze v poho ja som zan . :arrow: mozno by bolo treba este zvyraznit tie napisy "mtbiker" hlavne v zadu aby boli dobre citatelne lebo ten oranzovy napis v zadu na ciernom podklade trocha splývajú .
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 11:40:10
00
sorac, ale robit dresy v roznych farebnych variantach je do neba volajuca blbost, sak tu ide o to ze nas nieco spaja, sak ani vzhlad stranky sa nemeni podla nalady{asi vam nic nehovori corporate identity}, kto sa potom vyzna v tom farebnom gulasi, ak chces aby sa ti dres bezpodmienecne hodil, tak staci urobit nazehlovacky ale potom sa tu zbytocne bavime. Za pol roka si kupis ruzovy bike a co potom.
a este jedna dolezita vec, navrhujem zdialky sa vyhnut firme top, mam len zle skusenosti
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 13:45:53
00
no mne by ta oranzova padla k oranzovemu biku. lenze prilbu mam modru, rukavice a vak taktiez, ale to by sa asi casom pomenilo :wink:
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 14:57:19
00
Chalosi a co tak sa nehadat a pouzit zakladne farby hlavne ciernu a bielu a oranzovej co najmenej a sekne to ku vsetkemu :idea:
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 15:58:02
00
ee tu sa nejde hadat o farbu cierna oranzova to by mal byt zaklad a dres by mal byt rovnaky myslis ze mne sedi k biku alebo k ostatnemu vsetko mam modre ale uz sa z toho neposerem ked chceme spolocny dres musime spravit kompromis a farby fora aj stranky musime dodrzat to by potom nebol dres mtbiker .
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 18:59:06
00
klasicky dres vo farbach ako boli aj tricka /cierny podklad - oranzovo biele logo/.... neviem preco je okolo toho taky rozruch?! ....
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 21:48:44
00
tiez som najskor o niecom takomto uvazoval a vyzera to tak, ze by to bolo najlepsie riesenie, proste cierna je taky univerzal
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 22:13:39
00
- tričká sa mohli robiť na viaceré farby, lebo níklad bol 300 kusov a mohli sa nakúpiť tričká s viac farbami. Tlačiarovi to už bolo jedno. Na druhej strane, pri tlači dresov to jedno nie je, navyše pri takomto naklade to musi byt urcite rovnake.

tricka su ine ako dresy. Neviem si predstavit chodit v tricku, co je nadesignovane ako dres, na druhej strane mi pride trickoidny design na dres nudny. Podla mna to maju byt dresy MTBiker.sk a nie dresy "aby mi to sedelo k farbe oci"...
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 00:51:12
00
Su chvile ked ked demokracia prestava byt efektivny sposob riadenia. Navrhujem osvietenu diktaturu . Vezmite jeden z tych navrhov a opytajte sa kto chce a kto nechce. 8)
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 07:49:55
00
ja hlavne navrhujem dalej pracovat na navrhoch, bolo to na dobrej ceste, tak sa s tym skuste este pohrat...moje graficke schopnosti su nastastie nulove :)
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 09:15:45
00
V mojom pripade by som dres MTBiker uvital a urcite kupil. Ale chcel by som mat este dres s kratkym rukavom a logom KONA a nemozem ho nejako najst. Nevie niekto poradit, kde by sm sa k nemu dopracoval?
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 13:12:15
00
keyboard_arrow_up