Pisem sem lebo je to na rychlo a zatial som sa nedovolal pomoci. Pozeram vidlice a potrebujem ju tento tyzden. Zdvih 160-170mm, hmotnost do 2,4kg, idealne pruzina alebo progresivny vzduch, cierna do 600€ a musi byt skladom. Daco som nasiel na velosprinte ale o tych vidlach neviem nic.
Tá 2009 určite nie aj keby hmotnosť nevadilo. Bol to jeden z prvých ročníkov a bol dosť poruchový. Ak RC3 tak až 2010-2011 a s titánovou strunou. Tú CR v testoch dosť chválili, ale reálne nepoznám zatiaľ nikoho čo by ju mal.
1. Mate niekto skusenosti s klasickymi DT alu niplami? Maju tendenciu "zrastat" rovnako ako tie na Crossmaxoch, alebo pri ich kombinacii s klasickymi nerezovymi s*****mi nie je problem?
Akurat je otazkou, aka je ta spravna tema, preto som zvolil Pieskovisko. Nechcem v nejakej teme o XC kolesach riesit problem zrastania alu niplov a spolahlivosti orechu, kedze to priamo so ziadnym setom kolies nesuvisi.
Ja ti viem povedat ze AL nipple na edge/enve sa rozpadnu na prach
DT co mam na ZTR s tym zatial problem nemaju. Je pravda ze som sa ich zatial po 3 rokoch ani nedotkol, nebolo potrebne menit ani centrovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozes hodiť tu stranku prosím ?
môžeš
http://www.kupkolo.cz/prevodnik-shimano-xt-fc-m770_z3829/
Tu je skoda tej hmotnosti. Je to moc.
http://velosprint.sk/shop/c.146_439/vidlica-marzocchi-55-rc3-09.p.10009
A toto je vzduch cize mam obavy.
http://velosprint.sk/shop/c.146_739/vidlica-marzocchi-55-cr%C2%A0-12.p.26811
1. Mate niekto skusenosti s klasickymi DT alu niplami? Maju tendenciu "zrastat" rovnako ako tie na Crossmaxoch, alebo pri ich kombinacii s klasickymi nerezovymi s*****mi nie je problem?
2. Naboj Shimano XT FH-M785 je ten s tym poruchovym orechom?
DT co mam na ZTR s tym zatial problem nemaju. Je pravda ze som sa ich zatial po 3 rokoch ani nedotkol, nebolo potrebne menit ani centrovat.