Michal v tvojom prípade sa jedná o absolútne nepochopenie situácie

.Tu nejde o to, kto ide akú kategoriu,tu ide o to, že skutočných hobby cyklistov(v mojom ponímaní rozumej bez klubu a bez licencie,ktorí jazdia 1-max.2krát za týždeň,pretože im to časovo viac nevyjde,rodina+deti+práca na smeny atď.)odradí od účasti na takýchto akciách,práve to, že tam prídu jazdci napr.Dukly Trenčín alebo Cinelli a pod.
Presne ako napísal
dovo- ten počet cyklistov, ktorí by prišli,pokial by sa spravil len maraton pre tých, čo nemajú žiadnu licenciu, ani klubovú príslušnosť,by bol určite veľmi zaujímavý..Aj keď mi je jasné,že aj tak by boli rozdiely vo výkonnosti,ale určite by to nebolo také deprimujúce.
Aešte raz zdôrazním-ten argument čo si napísal,že ty máš licenciu a aj napriek tomu ťa predbehne hobbík bez licencie,je totálny nezmysel,pretože človek bez licencie ktorý dosiahne na 120km trase priemerku 40km/h nie je Hobík!!!Skutoční hobbíci skončili na PD maratone úplne na chvoste s 30 a viac min.stratou.

ak si dobre pamatam tak barenyi tam nemal nikoho z timu.....cize tam bol sam...jeden clovek nespravi priemerku celemu pelotonu

ten peloton by siel takou rychlostou ci by tam on bol alebo nie

priemerku som mal len 38km/h nie 40

mne osobne praveze vyhovuje ze si mozem porovnat cas s niekym kto je na tom kondicne uplne inde

cloveka to nuti zlepsovat sa...to ze odstranis vsetkych ktory jazdia casto sposobis to ze to nebude mat uroven....100km sa pojde 6 hodin.... a dalsia vec...ako chces zariadit aby tam nedosiel niekto kto trenuje kazdy den?

to je proste blbost..nemozes to takto selektovat....su urobene kategorie to ti musi stacit
nieje cas jazdit?? prosim ta nesranduj....mam skolu...tento rok maturujem..chodim do prace a priatelka si vyzaduje tiez nejaky cas...a rodina tak isto...ale ten cas na
bajk sa da najst

a to robim dokonca aj v sobotu