Lokalizácia
Formulár sa odosiela
..ako je zancena trat?...da sa tam aj pobludit...da sa tam ujazdit dobry vysledok aj ked som tu trat este nikdy nesiel???

Vsetky useky su zjazdne...teda da sa prejst cela trat bez tlacenia????

A hlavne by ma zaujimalo aku cast trate tvoria zvazanice, asfaltky a lesne cesty

:roll:
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 12:04:03
00
podla mna znacenie patri medzi najlepsie, co som kedy videl, aj ked bojkotovat sa da vsetko...

treba ist a uvidis, viac si pozri na www.horal.sk, hlavne ktoru trat chces...

napr. Dejzi je cela zjazdna po asfalte... :D :D :D
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 12:09:40
00
..ako je zancena trat?...da sa tam aj pobludit...da sa tam ujazdit dobry vysledok aj ked som tu trat este nikdy nesiel???

A hlavne by ma zaujimalo aku cast trate tvoria zvazanice, asfaltky a lesne cesty

Skoda slov, najlepsie je zazit....
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 12:22:40
00
Ja osobne mam prejdene vsetky trate. Ano vsetky su zjazdne a ak si trochu technicky zdatny daju sa prejist bez tlacenia. Pri krejzi sa zide aj kondicka lebo je to jedna z najtazsich trati na slovensku. (podla mna najtazsia)

Znacenie: Podla mna fakt dobre.

Nieco k povrchu: Dost pevny a za sucha je to dost rychly je tam aj bost asfaltu. Ak poprsi moze byt aj dost blata.

K dobrym vysledkom: Je tam jedno dost tiahle stupanie zacina na pevnom povrchu neskor pride aj makksi az nakoniec luka je to cca 11km do kopca tam sa to asi aj rozhodne nasleduje pekny dlhsi zjazd atd...
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 14:00:29
00

horal je pan maraton
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 14:05:05
00
Nieco k povrchu: Dost pevny a za sucha je to dost rychly je tam aj dost asfaltu.

ano, ale to plati len o Lejzi, ten 50km okruh navyse pre Krejzi sa teda rychlim nazvat neda ani za totalneho sucha... :shock:

on je pomaly, aby si sa stihal kochat... :D
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 14:11:20
00
ano, ale to plati len o Lejzi, ten 50km okruh navyse pre Krejzi sa teda rychlim nazvat neda ani za totalneho sucha... :shock:

on je pomaly, aby si sa stihal kochat... :D

jj mas pravdu Krejzi to je trochu ine kafe dost to spomaluju travnate useky a zopar extra kopcov.
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 14:15:04
00
Je tam jedno dost tiahle stupanie zacina na pevnom povrchu neskor pride aj makksi az nakoniec luka je to cca 11km do kopca tam sa to asi aj rozhodne nasleduje pekny dlhsi zjazd atd...

Len to trocha poopravim, az uplne hore na sedlo je to 13 km...
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 14:33:21
00
Horal, mozno nema organizacne na taku dubnicu alebo sulov ale je to urcite najlepsi a bajkersky najkrajsi maraton. I ked mu dycha na krk co sa krasy tyka apache v slov. raji. Dufam ze tonto rok otvoria aj juniorsku kategoriu, vzhladom ze minuly rok som bol na strednej trati v kat. muži 18-39rokov 11-sty. Uz sa neviem dockat. ak vyde pocasie bude nadhera ak nevide budu galeje ...
Zobraziť komentár 21.07.2007 - 16:27:13
00
Horal, mozno nema organizacne na taku dubnicu alebo sulov...
I ked mu dycha na krk co sa krasy tyka apache v slov. raji.

:lol:

ale je to urcite najlepsi a bajkersky najkrajsi maraton.

amen s dodatkom najkrajsi slovensky maraton...
Zobraziť komentár 21.07.2007 - 17:53:46
00
Horal, mozno nema organizacne na taku dubnicu alebo sulov...
I ked mu dycha na krk co sa krasy tyka apache v slov. raji.

:lol:

ale je to urcite najlepsi a bajkersky najkrajsi maraton.

amen s dodatkom najkrajsi slovensky maraton...

to mam chapet ako ze to kvitujes ci ze to je blbost? ...
Zobraziť komentár 21.07.2007 - 18:08:02
00
skus to druhe... :D
Zobraziť komentár 23.07.2007 - 11:19:19
00
tak uz som sa prihlasil aj ja ale len na 65 km uz sa tesim bude to moj prvy of. maraton ked nepocitam ti epreteky na Poraci.
8)
Zobraziť komentár 25.07.2007 - 21:39:13
00
O 2 týždne aj niečo budem vedieť, či som neurobil fatálnu životnú chybu. :D Dnes som uhradil krejzi. Posledne som bol na polovičnom maratóne v roku 2001. Odvtedy sa pripravujem. Takže bacha na mňa. Ešte pôjdem 2x tréningovo bajkovať , spíšem závet a je to.
Jedna otázka na podporu psychiky. Viem si predstaviť prevýšenie nejakých 2500-2700 metrov. Ako sa chová telo a duša amatérskeho bajkra v poslednom výškovom kilometri krejzi? Povedzme v stupáku za Vikartovcami, alebo v tme nad Lopušnou, keď už počuť diskotéku vo svite a ty sa plazíš do predposledného kopca?
Zobraziť komentár 26.07.2007 - 21:32:41
00
stupak za Vikartovcami je od cela este pekne daleko, takze clovek nesmie mysliet na to, co ho este caka, len sa sustredit na slapanie...a ked uz pocujes diskoteku vo Svite, tak si za vodou, vidina ciela ti doda sil, o ktorych si ani netusil :wink:
Zobraziť komentár 27.07.2007 - 07:35:14
00
keyboard_arrow_up