myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 16. 9. 2012 o 13:01
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 16. 9. 2012 o 13:01
diky
odporucam Batizovce - privat, rano sa vezes 3 km z kopca, vecer pesi do kopca...
total horal
ja napr. potrebujem aj noclah po Horalovi...
njn..to je jedna z moznosti
...a ty tam mas uz vybavene ubytovanie
Hotel v ktorom je prezentacia, cena prudko prijatelna, na start je to 30m a z ciela je to tiez kusok
Vsetky useky su zjazdne...teda da sa prejst cela trat bez tlacenia????
A hlavne by ma zaujimalo aku cast trate tvoria zvazanice, asfaltky a lesne cesty
treba ist a uvidis, viac si pozri na www.horal.sk, hlavne ktoru trat chces...
napr. Dejzi je cela zjazdna po asfalte...
A hlavne by ma zaujimalo aku cast trate tvoria zvazanice, asfaltky a lesne cesty
Skoda slov, najlepsie je zazit....
Znacenie: Podla mna fakt dobre.
Nieco k povrchu: Dost pevny a za sucha je to dost rychly je tam aj bost asfaltu. Ak poprsi moze byt aj dost blata.
K dobrym vysledkom: Je tam jedno dost tiahle stupanie zacina na pevnom povrchu neskor pride aj makksi az nakoniec luka je to cca 11km do kopca tam sa to asi aj rozhodne nasleduje pekny dlhsi zjazd atd...
horal je pan maraton
ano, ale to plati len o Lejzi, ten 50km okruh navyse pre Krejzi sa teda rychlim nazvat neda ani za totalneho sucha...
on je pomaly, aby si sa stihal kochat...
on je pomaly, aby si sa stihal kochat...
jj mas pravdu Krejzi to je trochu ine kafe dost to spomaluju travnate useky a zopar extra kopcov.
Len to trocha poopravim, az uplne hore na sedlo je to 13 km...
I ked mu dycha na krk co sa krasy tyka apache v slov. raji.
amen s dodatkom najkrajsi slovensky maraton...
I ked mu dycha na krk co sa krasy tyka apache v slov. raji.
amen s dodatkom najkrajsi slovensky maraton...
to mam chapet ako ze to kvitujes ci ze to je blbost? ...
Jedna otázka na podporu psychiky. Viem si predstaviť prevýšenie nejakých 2500-2700 metrov. Ako sa chová telo a duša amatérskeho bajkra v poslednom výškovom kilometri krejzi? Povedzme v stupáku za Vikartovcami, alebo v tme nad Lopušnou, keď už počuť diskotéku vo svite a ty sa plazíš do predposledného kopca?
No neviem neviem ... na Salzke mi manik ohlasil posledne DVA! km do ciela, ja som ani potom nebol schopny po rovinke vyvinut vyzsiu rychlost ako 17km/hod, mal som dost ... dnes som stastny, ze som to presiel, ale horala krejzi nejdem ...
Inak, nedokazal som sa prihlasit on line, tak sa asi az na mieste ... vraj som uz registrovany a ja neviem tie udaje co treba na prihlasenie ... hmmm - vie mi niekto poradit co vcil?