zdravim v sobotu 25 chceme spachat vyjad z tn cez brezinu do mnichovej , na inovec a po hrebeni pod pansku javorinu na bezovec a pokracovat dalej po cervenej a odbockou po modrej do piestan..tam vecer na vlak do TN... start cca o 8h na stanici TN aby bolo dost casu aj na jedlo na inovecej chate a na bezovci asi v 3/4 trasy.... cele to bude mat cca 70km terenom http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.67963|17.91733|11
double preco prave cez Stankovce ? Chcete ist po svaznicach a potom sa napojit na zelenu na Selec ? Ked tak radsej po cervenej nie je to take strasne, alebo po asfalte to budete mat zo Soblahova blizsie.
double preco prave cez Stankovce ? Chcete ist po svaznicach a potom sa napojit na zelenu na Selec ? Ked tak radsej po cervenej nie je to take strasne, alebo po asfalte to budete mat zo Soblahova blizsie.
Ospravedlnujem sa . SOm napisal preklep. Samozrejme som myslel Mnichovu Lehotu a Trencianske Jastrabie a potom hore na Inovec po ceste.
Zo Soblahova vedie nejaka zvaznica popri Lehote az k vlakovej stanici Mnichova Lehota. Mozme tak obist Mackovú a nemusime ist po ceste
Inak ten obed v Chate pod Inovcom bude velmi predcasny. Je fajn si tam dat nejake obcerstvenie (pitivo, polievku..) ale obed so siestou lepsie dat az podstatne dalej. Napr. v Bezovci, je tam chata s kuchynou aj nejaky hotel s restauraciou. Inovec je zaciatok, od ktoreho je este dooost dlha cesta.
Inak ten obed v Chate pod Inovcom bude velmi predcasny. Je fajn si tam dat nejake obcerstvenie (pitivo, polievku..) ale obed so siestou lepsie dat az podstatne dalej. Napr. v Bezovci, je tam chata s kuchynou aj nejaky hotel s restauraciou. Inovec je zaciatok, od ktoreho je este dooost dlha cesta.
No plan je taky ze z Inovca pojdeme na Izbu a odtial na Malinistia cize obideme preliacinu a potom na Bezovci asi pojdeme smer Tematin a zjazd na Luku a z Luky popri Vahu do PN. Takze az take dlhe to nebude. A treba cely obed niekde spalit:) Je to taka cesta aj pre tých co nemaju tolko v nohách
Jaj tak. My sme sli po cervenej znacke stale a do PN sme prisli az ked sa uz celkom slusne zotmelo. Ale mali sme vela prestojov, boli aj nejake technicke problemy (urvana patka, takze sa robil single speed aby mohol aspon dole z hrebena zist a po asfalte do mesta), stratena cast vypravy (pri nahanacka v zjazde prehliadli odbocenie pred Ostrym Vrchom:D) a 2 dost blbo vyzerajuce pady...nastastie vsetko dopadlo dobre. Len ked sa pri Marhate zacalo pomaly stmievat, nebolo nam vsetko jedno.
To Ennio: vdaka za link, pozrel som sa nan, ale nie som moc mudry, ako tam volis tie vrstvy aby si videl cesty? Ja vidim len cervene a zelene ciary, cervene su vrstevnice, zelene zrejme lesne cesty, cestu na hreben ziadnu... chcel som najst taku co najpriamejsiu veducu nad Horcansku dolinu respektive k Panskej Javorine. Myslim ze by to mohla byt ta, na ktorej zaciatku je ta rychlost 30 co si odfotil....len neviem aky strmy, schodny je zaverecny stupak....nemal som uz cas....
To Palo TT: Hovorime o tej ceste co vedie celou Horcanskou dolinou a zakrute na jej konci, ktora je na Enniovej fotke. Ako vidis, zakruta je vpravo - prides po nej k zamocku grofa Sokolocyho, dnes lesackej chate pod Malinistami, nedaleko je pramen. Ale na mapach je nakreslena asfaltka akoby sa stacala dolava....
to Palo TT: diky, vrstvy som pochopil a preklikal, je este niekde legenda k pochopeniu farby jednotlivych ciar (fialova, zelena, cervena....) a ako si tam viem nakreslit/naplanovat trasu a vypocitat prevysenie, vzdialenost a podobne? Myslim, ze na tej mapke co si zalinkoval v poslednom prispevku by ten marker mal byt este o 5 cm vpravo, teda az tam kde sa pripaja zelena tenka ciara, aby oznacoval miesto Enniovej fotky.
nie nie, Palo TT to oznacil spravne a najschodnejsia cesta na hreben bude tiez ta Palova trasa k Medvedici a odtial na hreben. Aj ja som tak siel od tej znacky - hlavna cesta doprava
Nazdar, videl som tu, že z Tematína ide na Ihelník nejaký singel (alebo naopak), mohli by ste napísať k tomu nejaké info? Alebo tip na čo najtechnickejší zjazdík z Tematína...
Vďaka, ten cez Bôrovište mi príde lepší z hľadiska, že vedie do Lúky a nepredĺži mi cestu (čo aj tak bude celkom zábavná vec z HC na 16 kg endurku ). Na hikingovom podklade je to ale zvážnica (predpokladám, že zaniknutá), ako to tam vyzerá (napr aj oproti modrej TZT, ktorá je v hornej časti značená ako chodník)?
tak hlavne, že mi rozbitá asfaltka na PI nebola dosť dobrá, tak za to som dnes intuitívne zle odbočil (bol som tam prvý krát) šiel som z chocholnej na kykulu a odtiaľ som mal plán zísť niekam na moravu no a tie cesty tam boli čistý masaker, hlavne po tom zlom odbočení keď som celý ten kopec do starého hrozenkova musel zjazdiť cez čisto lesnú cestu, jediné šťastie že bolo sucho..aj tak som mal ruky vytrasené jak po práci so zbíjačkou
ked budem tam, uz bude neskoro ked zistim, ze je nepitna - idem cely hreben na peso, uvidim ci niekto bude vediet aktualny stav..a este doplnujuca otazka..v sedle Havran je funkcna nejaka krcma, ci uz je to vsetko zavrete?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ospravedlnujem sa . SOm napisal preklep. Samozrejme som myslel Mnichovu Lehotu a Trencianske Jastrabie a potom hore na Inovec po ceste.
Zo Soblahova vedie nejaka zvaznica popri Lehote az k vlakovej stanici Mnichova Lehota. Mozme tak obist Mackovú a nemusime ist po ceste
No plan je taky ze z Inovca pojdeme na Izbu a odtial na Malinistia cize obideme preliacinu a potom na Bezovci asi pojdeme smer Tematin a zjazd na Luku a z Luky popri Vahu do PN. Takze az take dlhe to nebude. A treba cely obed niekde spalit:) Je to taka cesta aj pre tých co nemaju tolko v nohách
To Palo TT: Hovorime o tej ceste co vedie celou Horcanskou dolinou a zakrute na jej konci, ktora je na Enniovej fotke. Ako vidis, zakruta je vpravo - prides po nej k zamocku grofa Sokolocyho, dnes lesackej chate pod Malinistami, nedaleko je pramen. Ale na mapach je nakreslena asfaltka akoby sa stacala dolava....
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x17.98768y48.71356z14m6v136
ale ja mam radsej default
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x17.98768y48.71356z14m7v36
(Vrstvy prepinas malym bielym plus v modrom poli vpravo hore.)
Dlho som tam nebol a pamatal som si to tak, ze v uvedenom bode ide asfaltka dolava.
minuly rok som z nej pil. Ale zarucit sa neviem. Skus sa spytat domacich ak ich uvidis doma na zahrade