Kategórie
Bike-tech
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
-15% Liv Embolden 2 27.5 dámsky bicykel, purple ash
1 869 €
-15%
MOC 2 199 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
Výpredaj -43% Superior Team XF 29 Issue bicykel, čierna (redakčný bicykel)
3 449 €
-43%
MOC 5 999 €
Výpredaj -42% Mondraker F-Podium Carbon DC (SPE) 29 bicykel, carbon/cherry red
2 999 €
-42%
MOC 5 199 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-7% RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
-7%
MOC 1 019 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
ale ja mam iba pozitivne skusenosti. moj bajk dosiel uplne v poriadku. po case vrzgalo sedlo, nevedel som tom poriesit. no tak mi poslali uplne nove.
+ moji 2ja kamosi si kupili Canyon (Nerve AL a LUX CF), ziaden problem.
P.S. Do fora pisem svoje nazory zo svojho pohladu ako clen fora takisto ako Ty, nijak to nesuvisi so spravovanim fora. Ale to asi vysvetlujem zbytocne...
Písal som, že tie chyby to nie je nič strašné, dajú sa odstrániť. Lenže rovnako tak sa dali odstrániť už pri montáži, len to chcelo minimum námahy zo strany dodávateľa. Nie sú to skryté chyby. Predstavec som spomenul len okrajovo, to ma trápi najmenej, len som sa nad tým zamyslel.
Jezus, poprosím o vysvetlenie, prečo by som mal byť nekompletný (k predstavcu)? ........... To, že som si kúpil bike nie z kamennej predajne ešte neznamená, že to má byť nekvalitné. Nekupoval som ho od neznámej firmy niekde z neznáma. Mohlo by určite písať veľa ľudí, ktorí si kúpili bike z kamennej predajne a mali problémy.
Muraddin, vystihol si to pekne, súhlasím, vlastnosť ľudí žijúcich na SK. Veď ja si to doladím, nastavím a pod.. Ja takýto prístup nemám. Očakávam zodpovednosť.
edit: tak bohuzial tvoju velkomoznost sa neda dat do ignore listu takze tvoje posmesky sa mi aj nadalej budu zobrazovat...nejako to snad prezijem
Co sa ostatnych nedostatkov tyka, tazko hodnotit z toho opisu. Hlavne ako to s tou hadicou brzdy bolo. Canyony chodia s odmontovanymi rajdami. Si si isty, ze si tu hadicu nepretocil sam pri montazi rajdov? Inak mam dva bicykle kupovane online, a aj keby to just bolo vsetko spravne tak by som si to vsetko skonktroloval a nastavil sam este raz pred prvou jazdou (capy zadnej stavby, uchytenie brzd, nastavenie radenia, proste vsetko...). Ide o moje zdravie a moje specificke poziadavky. A to iste by som urobil s bicyklom z kamennej predajne. A vsetci vyrobcovia bicyklov to dokonca priamo odporucaju vo svojich navodoch...
Po par jazdach budes musiet zrejme zas doladit to radenie a docentrovat brzdove strmene. A po 25 az 50 hodinach jazdy treba spravit maly servis vidlice a tlmicu... high end bike proste nie je set and forget zalezitost a stazovat si ze si musel nieco dostelovat alebo dotiahnut je naozaj trochu prehnane.
Daj si ho vyrobit z kolajnice a si za vodou...
Chalani fakt trochu kludu a triezveho usudku. Kfero, prepalil si to s tvojim komentom, chyby sa stavaju vsade, treba s nimi ratat. Kupil si bike za 2litre. Predstav si ze kupis BMW za 60 tisic a necha ta stat v zime na dialnici v taliansku a nechce ani nastartovat aby si si prikuril (realna skusenost mojho znameho). Toto uz skutocne naserie
"Tento problém budeme řešit výměnou poškozeného dílu. Až jej tady budu mít tak bych se s vámi domluvil na přepravě kola k nám na výměnu."
Čiže budem bez bajku asi x dní.
A neviem ako ho napchám naspäť do tej krabice