Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no tak to budes potrebovat naozaj nejaku speci sedanku,este ma napadlo docasne rychle lacne riesenie ak xes jazdit kym nezozenies tu spravnu sedanku su take gelove akokeby navleky na sedlo,sice to nevyzera pekne ale ucel to plni ako docasne riesenie by to bola taktiez moznost,a to zospodu na vidle mam aj ja bude to ten odskok,tu korytnacku mam skoro stale ked jazdim len tak po lahsej ceste a ten zajac je zevraj skor pri nejakom zjazde dole kopcom :-)ale moc to nepouzivam mam takmer stale korytnacku mam pocit ze ta vydla ide jemnejsie.
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 08:43:09
00
Aj nad tym navlekom som uvazoval ale este pred kupou bicykla mi chalan v predajni vravel ze to skor sa uz oplati to gelove sedlo za cca 22 eur. Problem je v tom ze som mal problem s hemoroidmi..(hambil som sa to sem napisat, ale tak co uz neni to sranda..) :( a len teraz mi to ako tak preslo. Preto chcem nieco makke. Tu vidlu ani neviem ako mam nastavenu. Ja som s tym radsej ani nic nerobil. Budem jazdit zvacsa asfalt tak nepotrebujem dake extra "perovacky" :)
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 09:36:31
00
Spat k teme, neviem ako ej na tom vybavovo v porovnani ale toto bola moja volba a som velmi spokojny. Navyse nazivo je ten ram aj velmi pekny v detailoch a kocham sa nad nim stale.. http://velosprint.sk/shop/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&zenid=hjgmeqcnd73d9r5q4q4k11jio7&keyword=cube+acid+29
Vo velosprinte dostanes v pohode ten bike za spominanych 850e pri objednavke.
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 09:58:51
00
@rasto444: Som rad ze si uz vyzdravel a bajk skusil. Ja som ho kupil tiez a zatial maximalna spokojnost. K teme: zadok bolel aj mna prvy tyzden, jazdim kazdy den a teraz po dvoch-troch tyzdnoch necitim nic. Mam cyklonohavice s "plienkou" a uplna pohoda.
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 10:14:23
01
Delarosa: pozeral som aj cube ale ani v jednom obchode mi nechceli dat zlavu..divil som sa nad tym ked som tu na fore cital ze "automaticky" dostanes 10% dole pricom mne na modely 2014 nechceli dat ani 3% ze jedine ak mam klubovu kartu. Tento ctm slash som kupil za super cenu takze tam to cenovo bolo takmer bezkonkurencne aj ked cube sa mi tiez velmi paci. :)
Xpeter:som rad ze si spokojny. :-) cyklo gate si musim kupit aj ja. Vyzera to byt dobra a vami potvrdena kupa. Takze buduci tyzden skocim do obchodu a popytat sa na to. :)
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 10:52:16
00
,a to zospodu na vidle mam aj ja bude to ten odskok,tu korytnacku mam skoro stale ked jazdim len tak po lahsej ceste a ten zajac je zevraj skor pri nejakom zjazde dole kopcom :-)ale moc to nepouzivam mam takmer stale korytnacku mam pocit ze ta vydla ide jemnejsie.

Odskosk je rychlost ktorou sa vracia vidla po zatlacni, ak nastavis maximum a minimum a zatlacis vidlu, pustis ju a nevidis rozsiel vidla nieje OK. Treba to mat nastavene najrychlejsie ako sa aby si nemal pocit ze ta to kope do riditok. Ked to mas pomaly degradujes tym v terene ucinok vidlice lebo sa nestiha vracat zo zdvihu, pracuje v omnoho mensom rozasahu a neefktivne.
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 17:12:57
01
Aj to je mozne ale ja mam tu zadnicu dost kostnatu.. :-D ved prva moja jazda bola len mozno 10 min. na ulici a uz druhy den ma boli zadok. Teraz ked si na tu tenku sedanku sadnem tak to neni nic prijemne. Slapem zatial po stojacky jak magor,(chcem sa vozit) :-D ved mesiac mi stal v pivnici od novoty a ked uz som sa po zdravotnej stranke citil lepsie tak zase ma tlaci sedana..

Kukni sem - komponenty/sirka-sedla-t30411.html
Sirku kosti si daj zmerat, podla toho vyberaj. Ale aj Sagana po 2h na biku uz prdel boli. Ked teba po 10 min, treba len ritoplesk na to zvyknut :D uvidis casom sa to zlepsi.
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 20:30:04
00
Dikes. Viem ze si prdel musi zvyknut :D. Popytam sa a dam si to zmerat a nech mi poradia a kupim si rovno aj tie gate. Uz by som sa chcel viac povozit ako len na ulici pred domom. :-)
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 21:24:33
00
Tak som bol dnes v specialized concept store. Neviem cakal som vacsi vyber.. predavac mi spomenul tu podlozku na meranie velkosti sedla az ked som sa na to opytal a vravel ze to neni moc smerodajne. Mne vyslo 150mm. Ukazal mi viacero sedadiel ale tych 150 bolo malo a aj to sa mi vsetko zdalo dost tvrde. Ukazal mi jedno damske ze to ma aj kolega a je vcelku pohodlne.:-D stalo 40 eur..inak sumy boli o dost vyssie tak neviem. Som z toho daky znechuteny. Myslel som ze to bude jednoduchsie, ze kupim nejake maksie gelove alebo ake sedlo o nieco sirsie ako mam a budem jazdit, ale ako tak pozeram je to celkom veda vybrat.. :( pozeral som aj gate. Vyzerali celkom fajn ale neni v tom teplo? By som bol asi po chvili cely prepoteny. (z tej vlozky lebo jedny tam boli take ako keby vo vnutri boli este jedny gate s vlozkou sice take sietove ale neviem).. vobec sa v tom nevyznam.. uz ma to vsetko nejak odradza :(
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 15:45:28
00
Najprv by som si kupil cyklo gate a az potom by som riesil to sedlo a nie teplo v tom urcite nieje prave naopak :)
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 16:09:24
01
Ukazoval mi tam tieto, ale ako tak pozeram tak su to damske.. http://www.bikekatalog.sk/t/kategorie/obleceni/kratasy/p/damske-kratasy-endura-hummvee-s-cykl-vlozkou-8004 a zdalo sa mi to dost nepredusne. Ale zase nechcem tie obtiahnute, kedze nie som ziadny Sagan :D. Ani velkost som si poriadne nevedel vybrat, v pase mi boli dobre ale v rozkroku mi to plántalo..neviem ako to ma byt. Zajtra pojdem skusit asi este do kaktusbike-u ci tam nebude vacsi vyber. Skusim teda asi najprv len tie gate co to spravi.
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 16:44:45
00
tak su aj v panskej variante ako tak citam, takze dobre mi predavac ukazoval :) tie sa mi celkom pacili
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 16:45:56
00
humvee su starsne hrube gate, tenke su humvee lite, ja mma tie. Potom este tenke su singletrack lite a nieco medzi su singletrack obycajne, ale tie stoja tolko bez vlozky. Ked uz tam budes skus si pakajak bundu, ta sa zide ked sa vracias a je uz na vecer chladno. Zabalis ju do maleho vrecka takze v batohu nezabere ziadne miesto.
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 19:01:05
00
Marek: dakujem. A tie co mas ty a aj tie singletrack maju taku istu vlozku? Inak aj ta bunda vyzera super, len mi je luto dat tolko penazi. Nemam ziadneho partaka, cize budem asi jazdit sam a aj to asi len zvacsa hradza + trosku nejake lesne cesticky. Este by som chcel kupit cyklocomputer, asi bezdrotovy. To bude u mna zas vyber :-D cize tam este pojdu peniazky a dnes som sa ulakomil a kupil som si kapsicku pod sedanku v lidli aj s naradim :-D hadam mi to pojde dat pod sedanku, este som to nestudoval. Ale ak ma to chyti tak si nakupim vybavu a urcite aj taku nejaku bundu :)
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 19:49:41
00
zdravím, chcel by som kúpiť ctm slash 2.0, len rozmýšľam nad veľkosťou (som absolútny začiatočník - výška 197, váha 87) 20" či 22" ? Vďaka za každú radu
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 22:25:09
00
keyboard_arrow_up