A ako na to Mesežnikov prišiel? Nevravím, že to neboli povstalci, ale ani takí Američania to netvrdia a sú asi v tomto opatrní. Treba však dodať, že medzi povstalcami sú kadejaký magori a strihnúť mohlo hocikoho, kto mal prístup k Buku
Na druhej strane nechápem ako môže prechádzať trasa lietadla ponad militantnú zónu. Niekde som čítal, že trasa bola zmenená a pôvodne mala iný smer...
trasu nezmenili pretože je kratšie a tým pádom lacnejšie ako to obchádzať cez bielorusko,alebo ponad more a oficiálne predsa na ukr.žiadna vojna nieje je to len údajne protiteroristická oprácia.
mesežnikov sa proste nezaprie,je to jevrej a tí teraz na ukr.vládnu takže on má už všetko jasné.
a BUK nieje RPG na to treba školenú obsluhu.
Treba si počkať na pokojnejšie časy na Ukrajine,vojnovej propagande netreba veriť,ako sledujem,veľa diskutujúcich na tomto fore už tejto propagande podľahlo
tak toto je riadna teoria obetovat 300 civilov len aby dotiahli vojska NATO na UA.
jedna podobna teoria bola ze dvojicky si zotali sami americania aby mohli operovat na dalekom vychode.
toto je uz kruta politika
letovym koridorom ponad Donetsk a Luhansk som poslednu dobu nevidel letiet jediny komercny let. ( sice vcera som sa na SME docital ze patri medzi najoblubenejsie ) vsetci lietaju bud ponad Azovske more alebo juzne od neho, alebo severne ponad Kharkov. ( keby som nemal kazdu chvilu zapnuty flightradar24 tak to sem nepisem )
jedna podobna teoria bola ze dvojicky si zotali sami americania aby mohli operovat na dalekom vychode. toto je uz kruta politika
No tak pri dvojičkách bolo tých otáznikov dosť. O tom ako sú ťahané nitky nemáme ani páru. Veriť v krásu demokracie, spravodlivosti je scestné. A rovnako je aj scestné veriť správam v TV, ktoré sú v rukách mocných ľudí. Prachy a moc vládnu tomuto svetu a ľudia, ktorí ich majú, majú neobmedzenú moc. V podstate to vždy tak bolo a bude.
Ono je to aj s konšpiračnými teóriami tak, že bez vetra sa lístok na strome nepohne. Samozrejme väčšinou sú to bludy, ale určite sa nájde aj pravda...
Však aj zostreleniu KAL007 boli na vine Američania. Čo mali chudáci Rusi robiť, keď im tam poletujú špióni.
Veľmi dobre si pamätám, čo vtedy písala naša propaganda (denník Pravda). Pod tým naša, je myslená samozrejme ruská propaganda. Lebo ona bola vlastne spoločná pre všetkých v "tábore mieru".
Akurát, že vtedy ešte nefungovalo dnešné blúznenie sociálnych sietí, ktoré iba prispieva k celospoločenskému narušeniu väzby na realitu. Boli však iné metódy, ktoré túto väzbu narušovali. Alebo aj keď nenarušili, tak aspoň zamedzili reakcii, keď niekto tú realitu naozaj pochopil.
Keď vám niekto bude tvrdiť, "Vieš, môj charakter sa zmenil. Ja som už úplne iný človek", buďte opatrní.
letovym koridorom ponad Donetsk a Luhansk som poslednu dobu nevidel letiet jediny komercny let. ( sice vcera som sa na SME docital ze patri medzi najoblubenejsie ) vsetci lietaju bud ponad Azovske more alebo juzne od neho, alebo severne ponad Kharkov. ( keby som nemal kazdu chvilu zapnuty flightradar24 tak to sem nepisem )
laco ano kórejské dali dole rusi tak ako iránske američania.
taký quantas už dávno nelieta ponad ukr.a dobre vedia prečo.Je to všetko len o úspore paliva keby nešetrili nemuselo sa nič stať.
Áno, obe boli zostrelené omylom. Ani Rusi vtedy v osemdesiatych rokoch určite nechceli zostreliť civilné lietadlo. Omyly sa bohužiaľ stávajú, tomu nezabránime. Osobne si myslím, že aj toto nad Ukrajinou bolo zostrelené omylom. Ak sa mýlim, potom je to dosť zlé.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na druhej strane nechápem ako môže prechádzať trasa lietadla ponad militantnú zónu. Niekde som čítal, že trasa bola zmenená a pôvodne mala iný smer...
mesežnikov sa proste nezaprie,je to jevrej a tí teraz na ukr.vládnu takže on má už všetko jasné.
a BUK nieje RPG na to treba školenú obsluhu.
http://leva-net.webnode.cz/products/sestreleny-let-mh17-chronologie-provokace/
http://leva-net.webnode.cz/products/sestreleny-let-mh17-chronologie-provokace/
tak toto je riadna teoria obetovat 300 civilov len aby dotiahli vojska NATO na UA.
jedna podobna teoria bola ze dvojicky si zotali sami americania aby mohli operovat na dalekom vychode.
toto je uz kruta politika
niekedy stacia aj "dobrovolnici"
No tak pri dvojičkách bolo tých otáznikov dosť. O tom ako sú ťahané nitky nemáme ani páru. Veriť v krásu demokracie, spravodlivosti je scestné. A rovnako je aj scestné veriť správam v TV, ktoré sú v rukách mocných ľudí. Prachy a moc vládnu tomuto svetu a ľudia, ktorí ich majú, majú neobmedzenú moc. V podstate to vždy tak bolo a bude.
Ono je to aj s konšpiračnými teóriami tak, že bez vetra sa lístok na strome nepohne. Samozrejme väčšinou sú to bludy, ale určite sa nájde aj pravda...
toto nedava zmysel, ak je nieco blud (vacsina), tak to asi nevzniklo na zaklade nejakeho "vetra"
Však aj zostreleniu KAL007 boli na vine Američania. Čo mali chudáci Rusi robiť, keď im tam poletujú špióni.
Veľmi dobre si pamätám, čo vtedy písala naša propaganda (denník Pravda). Pod tým naša, je myslená samozrejme ruská propaganda. Lebo ona bola vlastne spoločná pre všetkých v "tábore mieru".
Akurát, že vtedy ešte nefungovalo dnešné blúznenie sociálnych sietí, ktoré iba prispieva k celospoločenskému narušeniu väzby na realitu. Boli však iné metódy, ktoré túto väzbu narušovali. Alebo aj keď nenarušili, tak aspoň zamedzili reakcii, keď niekto tú realitu naozaj pochopil.
Keď vám niekto bude tvrdiť, "Vieš, môj charakter sa zmenil. Ja som už úplne iný človek", buďte opatrní.
Máš pravdu. Blbo som to napísal...
no keď kukám trasu tej linky http://flightaware.com/live/flight/MAS17/history/20140712/1000Z/EHAM/WMKK
tak okrem termínov 12-15.7 to stále lietalo danou trasou na ktorej bolo lietadlo zostrelené.. (kukal som dátumy od 4.7 do dnes (kedy to ide zas okolo))
taký quantas už dávno nelieta ponad ukr.a dobre vedia prečo.Je to všetko len o úspore paliva keby nešetrili nemuselo sa nič stať.
... ja som skôr narážal na súvisiacu propagandu.