vcera som potreboval dnes uz si kupim no nikdy uz sram spojku taku ciernu. ta nesla spojit ani sama na seba kladivkom. musel som su spajat a rozpajat kladivkum na podlahe aby povolila. nakoniec som nemal ani s daleka ju spojit rucne nie toboz na retazi.
to je pravda, ale napriklad ja mam v poslednom case nejaku smolu na to, ze sa mi to vobec neda rozpojit.
spojit v pohode ale rozpojit uz nie. a to nemam tie cierne, ale normalne zlate
ja mám už druhú striebornú rýchlospojku sram a v pohode ide rozpojiť aj spojiť, stačí prísť na právny pohyb a ide to jedna radosť
podľa čoho sú tie rýchlospojky delené? ide len o farbu alebo aj niečo iné?
Co sa tyka sramu tak zlata je 9s cierna 10s a strieborna 11s pokial viem..
medzi 9 a 10 je dost velky rozdiel, devinu som rozpajal rukami ale na desinu treba kombinacky.
ja som to skusal rukami aj obycajnymi kliestami, ale nedalo sa mi to. ale pamatam si, ze predtym mi to islo, to len teraz mam s tym take problemy.
takze som musel pouzit nitovacku na obycajny clanok
poznáte niekto nejaký schopný servis na smartfóny? potrebujem zohnať náhradné repro a sluchátko na xperiu m a nejako si neviem dať rady, bol by som vám veľmi vďačný za nejaké odporúčanie, prípadne info kde to zoženiem, zaťiaľ som našiel len fixservis, ale zatiaľ som bez odpovede
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.merida.sk/prodej/Naradie-Birzman-klieste-na-rozpajanie-rychlospojky-retaze
mi trochu uniká význam rýchlospojky na ktorú treba kliešte
na druhu stranu....netreba nitovat retaz....tj. pri striedani viac retazi nemusis vkuse roznitovavat..
spojit v pohode ale rozpojit uz nie. a to nemam tie cierne, ale normalne zlate
podľa čoho sú tie rýchlospojky delené? ide len o farbu alebo aj niečo iné?
medzi 9 a 10 je dost velky rozdiel, devinu som rozpajal rukami ale na desinu treba kombinacky.
takze som musel pouzit nitovacku na obycajny clanok