Zdravím vás bikeri, bol som na záťažových testoch kde mi bolo povedané že intenzitou akou som trénoval a koľko som trénoval som sa dostal do stavu, kedy som zničil všetky moje rýchle biele vlákna či ako sa to volá prejavuje sa to tak že neviem zašputrtovať/ utrhne ma kde kto/ pod kopcom hneď radím----- skrátka chýba mi výbušnosť, chcem sa vás opýtať alebo skôr nejakého znalca či sa to dá ešte natrénovať a ako? odpísal som sa navždy? vytrvalosť mám ževraj výbornú ale toto je dosť obmedzujúce a najme keď chcem jazdiť cestu
Zrejme si mal nevyvážený tréning. Pri tvojom vytrvalostnom tréningu, keď telo nemá už dostatok "energie", začne spaľovať vlastnú svalovinu.
Blbooosť. Najprv sa rozkladá jednoduchšia molekula - molekula tuku, potom sa spaľujú zložité bielkoviny, ktoré tvoria svaly. To by potom nemohli ľudia vyzerať takto copyrightwww.fitmagazin.sk www.fitmagazin.sk
A aj ten má v tele okolo 5-10% tuku.
To by nemohol jesť niekoľko týždňov a ak by sa mu rozkložili svaly, tak by vyzeral ako malý Somálčan. Naviac keď neješ a cvičíš tak, že už nemáš energiu, tak odpadneš od únavy.
To je jednoduchý darwinizmus v akcii - čo nepotrebuješ, to ti zakrpatie, na svaloch to je vidno najviac, že chalani, čo celý deň sedia pri PC(a nie sú tuční), tak majú ručičky a nožičky ako špendlíčky.
Hacker nie je problém, ak denne venuješ pol hodinu cvičeniu, potom beháš bikuješ a neprijímaš veľa sacharidov, ktoré sa ti v tele premenia z veľkej časti na glukózu .
To si bol kosť, koža a samé šľachy alebo nevedeli merať? Ja sa normálne pohybujem od tých 7 do 10 percent, pod sedem som sa nikdy nedostal a ani nechcem.
ja sa trapit nebudem, aby som si odtrhal od ust mam 186cm a 89 kg...tak to je celkom ok. vrchar nebudem nikdy tak ako nim nebude ani Kittel ktory je o 2cm vyssi a vazi 86kg. spominanych <10% len uprimne zavidim a priznavam, ze ja som na nieco take lenivy
Si ešte v norme, nadváhu nemáš , tak je to ok. Má to aj svoje výhody, napríklad keď obiehaš po ceste do kopca ľuďí na cesťákoch a ty si na horskom , ale ked som ešte nemal karbon, tak to bol lepší pocit, teraz je možné, že ja mám niekedy ľahší bike, ale valivý odpor sa nezaprie . Zo začiatku je to odtŕhanie od úst, potom už tie moderné pochutiny ani nechutia a akurát ti z nich príde zle, ak ich teda úplne odsunieš z jedálnička, minule ma nahovorili, že nech si dám aspoň malú kofolu, vypil som polovičku a hneď ma rozbolelo brucho, tak to dopadne, keď rok neje/nepiješ také veci a potom si to dáš .
Ak mas trenera a nie si tak povediac sam sebe trenerom, tak on by ti mal povedat, kedy mas oddychovat, dufam, ze sa ta aspon pyta, ako sa citis a nie, ze strikne ta nuti dodrziavat plan, to je potom velmi zly trener, svoje telo treba pocuvat.
ASman
ja sice nemam trenera,ale odporucil by som si vybrat specializaciu - bud maratonec alebo sprinter ako pisal petho.najlepsie to,v com si bol lepsi uz na zaciatku sportovania vobec.a potom ludi tej 2.specializacie mat doslova na haku,a neporovnavat sa s nimi.urcit si ciel a na to sa zamerat a v pravidelnych intervaloch checkovat progres.drzim palec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Blbooosť. Najprv sa rozkladá jednoduchšia molekula - molekula tuku, potom sa spaľujú zložité bielkoviny, ktoré tvoria svaly. To by potom nemohli ľudia vyzerať takto
A aj ten má v tele okolo 5-10% tuku.
To by nemohol jesť niekoľko týždňov a ak by sa mu rozkložili svaly, tak by vyzeral ako malý Somálčan. Naviac keď neješ a cvičíš tak, že už nemáš energiu, tak odpadneš od únavy.
To je jednoduchý darwinizmus v akcii - čo nepotrebuješ, to ti zakrpatie, na svaloch to je vidno najviac, že chalani, čo celý deň sedia pri PC(a nie sú tuční), tak majú ručičky a nožičky ako špendlíčky.
napriklad Vinokurov na vrchole mal okolo 4%, vyzeral si podobne?
ASman radsej zmen trenera....
EDIT://ani nevie dnes idemna bajk s nim,tak mu to vysvetlime s kolegom
ja sice nemam trenera,ale odporucil by som si vybrat specializaciu - bud maratonec alebo sprinter ako pisal petho.najlepsie to,v com si bol lepsi uz na zaciatku sportovania vobec.a potom ludi tej 2.specializacie mat doslova na haku,a neporovnavat sa s nimi.urcit si ciel a na to sa zamerat a v pravidelnych intervaloch checkovat progres.drzim palec.