Hutchinson Baracuda-predný
Schwalbe Nobby Nic-zadný
V tejto zostave môžem len odporučiť,Nobby skvelý záber malý valivý odpor,výborne drží,Baracuda výborné vedenie kola ešte sa mi nestalo,že by podklzoval na hociakom teréne a to jazdím sem tam riadnu divočinu a ešte by som vyzdvihol fantastické držanie na kameňoch má výrazné bočné výstupky,veľa krát sa mi zdalo že už idem k zemi,ale udržal ma snáď jeden či dva výstupky
Teraz mam original Kellys Cobra, na starom biku som maval semislicky Kenda alebo Rubena.
A čo hovoria tie Cobry v lese? Mal som ich tiež, ale podľa mňa sú dobré akurát na suchý povrch. Na trávu, šotolinu a, samozrejme, blato sa podľa mňa absolútne nehodia. Keď bolo mokro, mal som pocit že sa každú chvíľu zabijem a tlačil som pomaly aj po rovnom.
Prezul som to na Continental Escape. Celkom slušná guma, má aj dobré samočistiace schopnosti a solídne to brzdí.
Cobry dávam len vtedy ak je na programe nejaká asfaltová akcia, výletík po okolí a tak.
ROFL ! absolutne suhlasim Kellys Cobra su na h*vno plaste - pouzitelne len do sucha...jedine co ich zachranuje je cena - 150Sk/ KS
Ja som prezul na Schwable Noby Nic 2.1 kevlar - v terene krasa - na asfalte trpim
ja mam schwalbe nobby nic 2,25 v predu 2,1 vzadu....defekty zatial 2... ..aj to mojim pricinenim..seknute na obrubniku..ale plaste vcelku vyborne...zaber poriadny...v zakrutach drzia riadne...akurat...deru sa jak svina ....plaste tak na 1500 km....takze ak pocitam tak pocitam..kilometer ma vyjde 2 koruny.... ....a niekedy mam chut riadne fleknut..lenze...si to radsej dva krat rozmyslim
vzadu wtb raptor 2.4 a do predu tento tyzden prida kenda blue groove 2.35 ale doteraz som tam mal tiez raptora
ten plast sa nezda niekedy celkom slusne drzal...
momentálne mám schwable LITTLE ALBERT 2,1 som spokojný ale už sú dost zjazdené tak neviem aké kúpim.Je velkýrozdiel medzi 2,1 a 2,3??? v šírke?[/b]
ak mas minulorocny alebo predminulorocny Little Albert 2,1 a porovnas ho s Albertom 2,25 tohtorocnym, je to sakra sirkovy rozdiel. Ony schwalby mali doteraz asi nejaky bulharsky meter a 2,1 boli porovnatelne s 1,95 inych znaciek. Cakam este na Smart Sama 2,25, takze mam momentalne na biku noveho Alberta2,25 a stareho Jimmyho 2,1.... ten zjazdeny Jimmy vyzera proti tomu Albertovi jak galuska.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Schwalbe Nobby Nic-zadný
V tejto zostave môžem len odporučiť,Nobby skvelý záber malý valivý odpor,výborne drží,Baracuda výborné vedenie kola ešte sa mi nestalo,že by podklzoval na hociakom teréne a to jazdím sem tam riadnu divočinu a ešte by som vyzdvihol fantastické držanie na kameňoch má výrazné bočné výstupky,veľa krát sa mi zdalo že už idem k zemi,ale udržal ma snáď jeden či dva výstupky
A čo hovoria tie Cobry v lese? Mal som ich tiež, ale podľa mňa sú dobré akurát na suchý povrch. Na trávu, šotolinu a, samozrejme, blato sa podľa mňa absolútne nehodia. Keď bolo mokro, mal som pocit že sa každú chvíľu zabijem a tlačil som pomaly aj po rovnom.
Prezul som to na Continental Escape. Celkom slušná guma, má aj dobré samočistiace schopnosti a solídne to brzdí.
Cobry dávam len vtedy ak je na programe nejaká asfaltová akcia, výletík po okolí a tak.
ROFL ! absolutne suhlasim
Ja som prezul na Schwable Noby Nic 2.1 kevlar - v terene krasa - na asfalte trpim
ten plast sa nezda niekedy celkom slusne drzal...
nechcem rypat, ale asi nekupujes na spravnych miestach
ak mas minulorocny alebo predminulorocny Little Albert 2,1 a porovnas ho s Albertom 2,25 tohtorocnym, je to sakra sirkovy rozdiel. Ony schwalby mali doteraz asi nejaky bulharsky meter a 2,1 boli porovnatelne s 1,95 inych znaciek. Cakam este na Smart Sama 2,25, takze mam momentalne na biku noveho Alberta2,25 a stareho Jimmyho 2,1.... ten zjazdeny Jimmy vyzera proti tomu Albertovi jak galuska.