som nemal co robit a napadlo ma ze uz je celkom aj cas na to aby sme sa dohodli kedy si dame tento vyjazdik
Ked som si pozeral kalendar maratonov tak som prisiel na tieto datumy 14 a 15.7 neprichadza maraton v Ba a ja by som nesiel ani den po maratone potom 21 je zvolensky m. tak by sme mohli dat napr 22. 28 su nejake maratony tak na nedelu 29 . Piste kedy vam to vyhovuje aby sme to zosynchronizovali k spokojnosti vsetkych.
PS vlak do Mnichovej lehoty tak sa to tam tusim vola nam prichadza o 9:00
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 13:05
posledný komentár: 5. 5. 2011 o 0:07
posledný komentár: 17. 7. 2008 o 14:03
By som sa aj pridal. V ramci vyjazdu planujem ist celu hrebenovku po cervenej z TN do HC, lebo tento rok som ju este nesiel.
Vlak bude v Trencine o 7:20.
2PaloTT nemáš v aute volné miesto? /Ak ideš autom/
takze zo solcan pojdeme ja a matheos naisto a takych 2/3 este asi zozenieme ty ale niesu isty
to len aby sme vedeli aka bude ucast zhruba.
Mimochodom,mliecko zo Solcian sme už pár krát začínali bikovačku po Tríbeči.Je to tam parádne.Čo tak niekedy si urobiť hrebenovku na Vtáčnik a naspet.Je to priechodné?
ps: tu hrebenovku tribca skor az tak na october
a odtial priamo vychadzaju znacky .
-pojdem vlakom (stoji aj v PN
-vyrazim hned po prichode vlaku do TN (=7:21) - 1.5 hod po cervenej do Lehoty (stanica) sa mi zda tak akurat - isiel som to parkrat, ale cas si presne nepamatam, nechcem sa hned rano nahanat...
-stanica v Lehote je hned vedla motorestu Radar
Motorest Radar je hneď cez cestu oproti žel. stanici. Teraz nefunguje (už niekoľko rokov), je rekonštruovaný, vedľa je predajňa ovčieho syra a altánok.
Hneď za motorestom je les kde ide červená značka (v peknom stúpaní) po ktorej chceš ísť. Ten Radar je vyznačený aj na mape VKU. A je tam pred ním parkovisko na obidvoch stranách cesty. Dobré miesto na stretnutie. Keď idú po tej ceste poslabší jedinci ako ja, tak si tam dávajú vždy pauzu, pretože to je najvyššie miesto v tomto "priesmyku" medzi Strážovskými vrchmi a Považským Inovcom.
Žel. stanica a žel. trať sú v takej "jame", tam by sa toľko bikerov nezmestilo
0910 919656
http://www.vlaky.net//upload/online/diskusia/029710-1.jpg
http://www.vlaky.net//upload/online/diskusia/002792-1.jpg
Si všimni, že kedže stanica je postavená v oblúku tak sú tu aj svetelné predzvesti odchodových návestidiel..jednoducho dosť zložitá situácia.
Miestny hovoria, že sa to deje, pretože stanica je postavená na starom keltskom pohrebisku, a že toto miesto je prekliate. Všimni si, že výpravná budova je umiestnená niekoľko metrov nad úrovňou koľajiska (to je rarita), pretože stavbári nechceli porušiť staré hrobky.
Ešte stále chceš ísť z Topoľčian vlakom?
Hneď za motorestom je les kde ide červená značka (v peknom stúpaní) po ktorej chceš ísť. Ten Radar je vyznačený aj na mape VKU. A je tam pred ním parkovisko na obidvoch stranách cesty. Dobré miesto na stretnutie. Keď idú po tej ceste poslabší jedinci ako ja, tak si tam dávajú vždy pauzu, pretože to je najvyššie miesto v tomto "priesmyku" medzi Strážovskými vrchmi a Považským Inovcom.
Žel. stanica a žel. trať sú v takej "jame", tam by sa toľko bikerov nezmestilo
diky pointer ze som si nemusel drat klavesnicu a vysvetlil si to
ok dohodnute PLATI!!!!
a teraz pre trencanov kde kedy sa stretneme my???uz som dal navrh pri morovom stlpe na mierovom namesti o 7.30...co vy na to??????