Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Prkotina, ale ako "tuning" potesi (ked uz vyrobca nedoladi farbu)

Odkiaľ si objednával ?
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 15:52:58
00
Rezervoár a pleseň...odveká téma...Mám Camelbak 2 litre aj 3 litre, používam 3-4 krát do týždňa / nemočim do neho ale naplňam Iontovým nápojom-len aby bolo jasné/ Ionťák od Nutrend. .. A pleseň nikde. Čaro " nezaplesnenia" spočiva podľa mňa v očiste rezervoára po každom použití. Ja ho vyplachujem vodou 2 krát , napustím saponátom s vodou, prepláchnem hadičku, nechám odstáť do rána , vypláchnem horúcou vodou / pokiaľ si spravým coffé/ , vypustím vodu z hadičky a dám na sušiak...Zatiaľ som pleseň nemal , ani v Camelbaku , ani inde. No stačí skutočne pár krát zabudnúť previesť výplach alebo byť leňoch a pleseň sa hneď chytí...Potom už len Savo.

Je logicke ked nieco costis tak to nieje spinave. Ale aj tu hadicku musis kefkou mechanicky prebehnut a taktiez vnutro rezervoaru. Nestací len prepláchnut aspon u mna kedže proces so saponatom nerobím. Treba ho taktiez riadne vysušit. Ja mam nato taký vešiak ktorý vsunem donutra aby nebolo nic prilepené o seba. Ak to nebudes robit tak sa ti plesen urobí. Ide oto ze je to pracnejsie ako s flaskou cize ja ho pouzivam len na celodenné výlety
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 16:05:40
00
Tak ako píšeš, vešiačik -hák žltej farby a " roztvárač" baku s úchopom hadičky...Manuálne ani kefou vnútro nečistím a hadičku som " pretiahol " kefkou zo dva krát... :D
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 16:19:32
00
Dnes dorazilo 10 ks "vraj" najlepsich AA a AAA baterii na trhu, znacky Panasonic (predtym Sanyo) Eneloop + 4 kanalova nabijacka. Baterie su urcene do externeho blesku Canon 580 EX. Caka ma fotenie nejakych akcii v interieri takze sa vyuziju. Stare GP-cka odlili po roku do "vecnych lovist"

Prílohy:

Baterie.jpg
Baterie.jpg 206.99 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 27.11.2014 - 17:43:38
01
Tie eneloop pouzivam v externom blesku aj ja..do druheho som na porovnanie kupil zelene tesco nabijatelne baterie....a eneloop su na tom podstatne lepsie rychlejsie sa nabiju a mam pocit ze aj dlhsie vydrzia bliskat...plus blesk sa rychlejsie nabija s nimi... :)
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 17:49:06
00
ta nabijacka je uplny srot - s polovicou bateriek sa ani neunuvala ukoncit nabijaci cyklus - proste by ich nabijala donekonecna. Skusal som vsetky mozne urovne nabijacieho prudu, nic nepomohlo.

Potom som kupil Maha MH-C9000 WizardOne (vid obr.) a este sa mi nestalo aby neukoncila nabijaci cyklus.
images.nevadaradio.co.uk
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 17:54:47
00
Maha je OK az na to, ze display svieti o dusu.
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 18:17:53
00
jj, ked nabijam baterky v noci, na displej nalepim lepiacou paskou Orange kartu :rofl:
Rovnako nema mod Discharge & Recharge - treba to spravit manualne.
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 18:20:36
00
Zaujimave trvdenie ze je to srot. Dotycny ktory mi ju doprucil je skuseny elektronik a ma s nou len dobre skusennosti. Dolezite su pre mna tie baterie.
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 18:23:40
01
No ta moja s Eneloopmi absolutne nespolupracovala, reklamacia bola zamietnuta v style "s nasimi baterkami to funguje" (neupresnili s akymi). S mojimi baterkami fungovali vsetky ostatne nabijacky a len tento srot s nimi mal problemy. Viac sa mi to nechcelo riesit, takze som kupil tu Maha a henta skoncila niekde v pivnici.
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 18:43:42
00
lakko, ja mám takú istú nabíjačku (BC700) už niekoľko rokov a nabíjam ňou hlavne Eneloopy, aj tie čierne 2500 mAh-ové. Nikdy som nemal žiaden problém. Dokonca aj dosť veľa neeneloopov som ňou oživil. Refresh mód teda má. Tiež som elektrotechnik a keby si sa ma spýtal, tak by som ti ju na základe vlastných skúseností odporučil.
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 19:30:37
03
ja ju mam sice pod nazvom Voltcraft IPC-1L, ale neviem nic o ziadnych jej problemoch
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 19:35:42
01
jediny jej problem je ze nezozere aj 18650 :D
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 19:43:17
02
lakko ja som tiez elektrotechnik a jednoznacne doporucujem nabijacku IPC1 pripadne IPC1L co je podla vsetkeho rovnaly produkt pod inym menom.
http://klasicke-nabijacky.heureka.sk/voltcraft-ipc-1l/
V elektro komunite preferovana nabijacka, tak isto ako Eneloop-y
Kupil si dobre
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 19:43:39
01
Mam ten Voltcraft par rokov. Pri viacero baterkach mi po nejakej dobe napisal Null (ze ich uz nejde nabit). Odkladal som ich do suplika ze ich raz vyhodim do zberu. Raz som skusil dve take vybite baterky dat do beznej GP nabijacky a cuduj sa svete, nabit sli... a vacsina z nich.
Zobraziť komentár 27.11.2014 - 20:40:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up