ja mam kenda nevegal 2.3 v predu a 2.1 v zadu na zaciatku som na ne nadaval lebo som mal furt defekty ale zistil som ze to je z niecoho ineho viriesil som to tak ze som kupil take vlozki na raf a asi uz odvtedy ani jeden defekt
ja som mal doteraz wtb wiervolf a tie pri prejazdoch po asfalte doslava zmolily hlavne zadna tu zoderem a dam tam maxxis ranchero ale rozmyslam co dopredu volaco z dobrym gripom .
Obúvam Conti Explorer. Stále mám problém na koľko ich tlačiť. Ke´d sú mäkšie tak prerazím dušu, ke´d sú tvrdšie skáču po kameňoch ako zajac. Kto ich má? Na koľko ich fúkate? Už ma privádzajú do zúfalstva. Vo Zvolene som 2 krát prerazil.
mliecko: zober tie alberty... su fajn, vozim ich uz skoro dva roky (teda rok v terene a zbytok uz viac menej po asfalte) grip vyborny, nejako velmi nemiznu (verzia sport)... akurat maju tensie boky, tak treba pozornejsie jazdit, inak ich rozrezes napr na ostrych kamenoch...
mliecko: zober tie alberty... su fajn, vozim ich uz skoro dva roky (teda rok v terene a zbytok uz viac menej po asfalte) grip vyborny, nejako velmi nemiznu (verzia sport)... akurat maju tensie boky, tak treba pozornejsie jazdit, inak ich rozrezes napr na ostrych kamenoch...
mas minulorocny model?2007 maju vstky Albet brothers Snakeskin,takze ziadne poskodenie z boku by nemalo hrozit... http://www.schwalbe.de/gbl/en/bicycle/m ... bPoint=MTB
Ale potesil si ma ze nemiznu tak,chcem ist to Fat Albertov
mas minulorocny model?2007 maju vstky Albet brothers Snakeskin
mam asi 2005 model a hlavne je to verzia sport, ktora snakeskin nema... inak kamos vozi alberty snakeskin 2.25 a velmi mu neubudaju a to slajduje kazdu zakrutu
mas minulorocny model?2007 maju vstky Albet brothers Snakeskin
mam asi 2005 model a hlavne je to verzia sport, ktora snakeskin nema... inak kamos vozi alberty snakeskin 2.25 a velmi mu neubudaju a to slajduje kazdu zakrutu
Len sa stale rozhodujem medzi NN 2.40 alebo FA,na mtbr.com dost ludi uvadza pri FA zly grip na blate,ze su horsie v stupani a valivy odpor.Kazdopadne NN ma triple compound a FA zase Snakeskin.Moja draha ma NN 2.25 a presne sa jej na boku roztrhla,ale zalepil som to a cuduj sa svete drzi
Kenda kinetics 2.35 fakt good drzia vzdy a vsade.... len ked je mokry podklad a plaste su chilu suche alebo naopak tak tak roztiahnete usta jak este v zivote ale inac fakt som spokojny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlavne aby to malo dobry grip a aby to vydrzalo nejaky ten km
Ignitory idu dost rychlo dole. Chlapci co ich jazdili neboli velmi spokojny.
Ignitory idu dost rychlo dole. Chlapci co ich jazdili neboli velmi spokojny.
Ja som zas par krat pocul ze Schwalbe pouzivaju makku zmes a tiez miznu pred ocami...Ale neva,ja chcem ist tiez do Fat Albertov
mas minulorocny model?2007 maju vstky Albet brothers Snakeskin,takze ziadne poskodenie z boku by nemalo hrozit...
http://www.schwalbe.de/gbl/en/bicycle/m ... bPoint=MTB
Ale potesil si ma ze nemiznu tak,chcem ist to Fat Albertov
a s kendami tiez nemam dobre skusenosti
zatial bez defektu (3000km)
doplenene:
vpredu: Nobby Nic
vzadu: Smart Sam
Len sa stale rozhodujem medzi NN 2.40 alebo FA,na mtbr.com dost ludi uvadza pri FA zly grip na blate,ze su horsie v stupani a valivy odpor.Kazdopadne NN ma triple compound a FA zase Snakeskin.Moja draha ma NN 2.25 a presne sa jej na boku roztrhla,ale zalepil som to a cuduj sa svete drzi