Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Dnesna hradza v Petrzke bola vtipna .. asfalt, asfalt, nejaka mlaka a ups .. on to bol lad .. zaujimave, rano tiez .. bolo teplo a pri tom zladovatele useky.
laco, Ty huju, ta prečo ňe bazmek city keď blava ?
Si pochopil zle, alebo vôbec nepochopil. To nebola reakcia na predchádzajúci príspevok, ale satira na určitú nedospelosť prejavovanú háklivosťou na to, "ako ma niekto nazýva" resp., že ma nazýva napr. prezývkou".
Inak, to ten bača hovoril tomu nemeckému turistovi: " Ta to ne Hopok, to Chopok, ty huju!"
... na teba som vôbec nereagoval, tvoju repliku som pochopil hneď ako vtip, vedel som na čo narážaš a ako to myslíš.
Tá háklivosť na pomenovanie Bratislavy ako Blava sa tu na fóre vyskytuje už dosť dlho a častejšie a pripadá mi smiešna. Treba byť nad vecou.
Podobnú situáciu rieši starý vtip:
Brňák hovorí Pražákovi: "A vieš ty, čo sa o Vás Pražákoch hovorí u nás v Brne?"
"... neviem."
"Že ste namyslení a povýšenecký, že nikoho mimo Prahu neuznávate."
"... hmmm, a vieš čo sa hovorí o vás Brňákoch v Prahe?"
"To som teda zvedavý."
"... nič."
Tento vtip poukazuje na to, že pražáci na rozdiel od brňákov dospeli a sú už nad vecou.
... na teba som vôbec nereagoval, tvoju repliku som pochopil hneď ako vtip, vedel som na čo narážaš a ako to myslíš.
Tá háklivosť na pomenovanie Bratislavy ako Blava sa tu na fóre vyskytuje už dosť dlho a častejšie a pripadá mi smiešna. Treba byť nad vecou.
"... neviem."
"... a vieš čo sa hovorí o vás Brňákoch v Prahe?"
"To som teda zvedavý."
"... nič."
Tento vtip poukazuje na to, že pražáci na rozdiel od brňákov dospeli a sú už nad vecou.
ok tak potom vsetko v poriadku....
ono v podstate ja rad podrypujem za vyraz blava..cisto zo srandy...pretoze aj ja som lenivy hovorit bratislava..a z 10 pouziti tohto slova 8 krat poviem alebo napisem blava
laco reagoval som na tú nejednotnosť v názvoch KEBA, a čakal, že sa ozve občan EHMK ale iný....
V košicoch neprší, ale asi v noci trošku frklo, sneh odmäkol, lenže chodníky čo boli odhrnuté sú čistý ľad. Dávajte pozor na hnáty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
laco, Ty huju, ta prečo ňe bazmek city keď blava ?
Si pochopil zle, alebo vôbec nepochopil. To nebola reakcia na predchádzajúci príspevok, ale satira na určitú nedospelosť prejavovanú háklivosťou na to, "ako ma niekto nazýva" resp., že ma nazýva napr. prezývkou".
Inak, to ten bača hovoril tomu nemeckému turistovi: " Ta to ne Hopok, to Chopok, ty huju!"
"... neviem."
"... hmmm, a vieš čo sa hovorí o vás Brňákoch v Prahe?"
"To som teda zvedavý."
"... nič."
"... neviem."
"... a vieš čo sa hovorí o vás Brňákoch v Prahe?"
"To som teda zvedavý."
"... nič."
ok tak potom vsetko v poriadku....
ono v podstate ja rad podrypujem za vyraz blava..cisto zo srandy...pretoze aj ja som lenivy hovorit bratislava..a z 10 pouziti tohto slova 8 krat poviem alebo napisem blava
To len ten blbý východniar z tej mojej repliky "nie je nad vecou".
Dúfam, že už aj Ja?No! na to ináč pozerá.
Uvidíme či sa bude dať poobede na bike a či bude sneh aspoň vyššie.
V košicoch neprší, ale asi v noci trošku frklo, sneh odmäkol, lenže chodníky čo boli odhrnuté sú čistý ľad. Dávajte pozor na hnáty.