Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
u nás bolo o 9 hmla a pršalo teplota bolo medzi 2 až 3°, ešte som si hovoril že im tých 14 nejak nevyšlo, potom sa hmla rozpustila a teplota šla hore na aktuálnych 7°, keďže už nepršalo a nejaký sneh ostal, tak som šiel na bežky, celkom sa dalo, ale vyzeralo to ako posledná jazda na konci sezóny, miestami už úplne bez snehu, hlavne na otvorených plochách kde to vietor vyfúkal
Popoludní sa vietor mierne umravnil tak som po 15 tej vybehol okolo Moravy. Super! Ešte aj ten vietor bol teply a čím viac na západ som išiel /smer Vysoká pri Morave/ tým teplejšie bolo. Poľovníci vyliezli tiež, skúšali vabnicky, jeden zaucal frajerku narábať s puškou.
treba zobrat rozum do hrsti
na konci tych stromov bola mlaka tak do pol metra hlboka a nejakych 4-5 metrov dlha, a na vrchu sa drzal sneh... na take som narazil viac x, ako pisem, som rad, ze som nezobral bike, bolo by uplne jedno aky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
akurat na kratase
Ak by bolo zajtra takto tiez, tak les bude suchy (chodniky ale nie, tie su rozbahnene a ladove).
Teraz je otazka co pouzit. Bezky, zimaka, alebo normalny bajk
Fusakle, pivo a gauc
mi vrav
ale dnes som nebol na biku inac by som fakt siel v kratasoch
A avatar je pripraveny
To by som chcel vidieť
aj beh bol sakra narocny....
Ja vyriešim tvoj problém...Zober Fatbike...
na konci tych stromov bola mlaka tak do pol metra hlboka a nejakych 4-5 metrov dlha, a na vrchu sa drzal sneh... na take som narazil viac x, ako pisem, som rad, ze som nezobral bike, bolo by uplne jedno aky