Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Najhoršia trojsmenka je obtýždeň. Ťahať 5 dní nočnú je za trest. Keď som sa nedostal hneď na výšku, tak som makal v zlievarni. Vždy po troch nočných som chodil ako duch. Hneď som si povedal, že takto ťažko fyzicky makať celý život nechcem...
No ale zase po tých 2 dňoch nočnej si už telo zvykne a je to OK... Keď som ešte brigádoval, tak som zažil aj 3 týždne nočnej vkuse, a potom keď to skončilo, tak ďalší týždeň som bol ako vypnutý. No netušil som že vláčikári to majú takto rozhodené.
Ja som takto robil mesiac vo Svedsku, cez "skoro" polarne noci. Striedali sa po tyzdni nocne a denne v 2 smenach. V noci bolo ako u nas podvecer, nikdy nebola uplna tma. Na hoteli som mal permanentne zatiahnute zavesy. Ciste psycho. Fungoval som len vdaka kave.
Obdivujem ludi, co to vydrzia dlhodobo.
Len to nie je len na SR. Aj tuna v UK, za posledne dva mesiace v Londyne prsalo tak dokopy 10 dni. Stale jasna obloha a slniecko a 10 stupnov. Az ma ide *****t ze si nie je kde zabikovat ( rozumej les ). Sa clovek tesil ako bude kazdy den moknut ako kura a nic
veru, v decembri fakt prsalo len dva dni, aspon teda v oblasti kde som ja. Inak azuro! ma slo vytocit, ze nemam bike pri sebe, ale zas mna to po cestach nebavi. Musim sa niekam presunut, Wales alebo Skotsko
vcera naozaj tu na JZ skocila teplota behom polhodiny o 6 °C, konkretne z 2,8 °C na 8,6 °C za 30 min... potom dalej stupala a prehupla sa aj cez 10 °C, ale to uz islo pozvolnejsie... copyrightmeteoinfo.sk meteoinfo.sk
dnes rano zas opacny priebeh teploty, od 8-40 po teraz 9-10 klesla teplota z 9,8 °C na 5,8 °C a stale klesa... copyrightpocasiestupava.vija.sk pocasiestupava.vija.sk
zahorie je haklive na JV vetry, zosilnenim leti teplota hore, po zoslabnuti leti teplota dole... takze tu nepotrebujeme ani prechod frontu na taketo vykyvy
obrazky su z meteostanice v Stupave http://pocasiestupava.vija.sk/
V Gelnici pri bitúnku by som bol prešiel chlapca....Sedel na koľajnici nohami dovonku. Šľapol som na trúbu a súčastne dal rýchlobrzdu. Zareagoval tak že sa odvalil do priekopy a zachránil si svoj spiťácky život. Samozrejme bol oblečený v čiernom. Stalo sa to včera večer o cca 21,30 h...
u nás je od piatka nepretržitá fujavica, snehu na lúkach nie je ani na bežkovanie.. zato na miestach kde to najmenej treba sú vyše metrové záveje. Jeden, čo sa mi spravil pred dielňou som aj zvečnil a nasadil naň ťažkú techniku okrem toho som aj "konečne" využil vlani zakúpené reťaze na auto, paradoxne pri jazde dole kopcom, kde cesta pripomínala klzisko a aj ABS toho malo dosť a začal som chytať sane, tak som to stočil na krajnicu a musel nahodiť tie reťaze aby som sa mohol bezpečne pohnúť..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obdivujem ludi, co to vydrzia dlhodobo.
post905836.html#p905836
dnes rano zas opacny priebeh teploty, od 8-40 po teraz 9-10 klesla teplota z 9,8 °C na 5,8 °C a stale klesa...
zahorie je haklive na JV vetry, zosilnenim leti teplota hore, po zoslabnuti leti teplota dole... takze tu nepotrebujeme ani prechod frontu na taketo vykyvy
obrazky su z meteostanice v Stupave http://pocasiestupava.vija.sk/
V Gelnici pri bitúnku by som bol prešiel chlapca....Sedel na koľajnici nohami dovonku. Šľapol som na trúbu a súčastne dal rýchlobrzdu. Zareagoval tak že sa odvalil do priekopy a zachránil si svoj spiťácky život. Samozrejme bol oblečený v čiernom. Stalo sa to včera večer o cca 21,30 h...