Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ked vas tu tolko je spytam sa ;) na obrazku je podrazka tretry kde cerveno oznacene je SPD-SL, bielo SPD ale nechapem naco su tie zvysne dierky v zelenom ramiku? viete niekto?

Prílohy:

spirita.jpg
spirita.jpg 49.02 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.01.2015 - 23:14:25
00
plaz - obojzivelnik :)
SPD-R - doguglil som :)
http://www.ucycle.com/product/features/shimano-womens-sh-wm41-shoes-68908-1-2291.htm

Naposledy upravil Srsen dňa 21.01.2015 - 00:02:33, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 20.01.2015 - 23:16:12
01
mna napadaju take reakcie ze.... dam si bobrika mlcania.... :-D
Zobraziť komentár 20.01.2015 - 23:21:23
00
V tom je to nechutne na tom referende, ze z niecoho co tu nikdy nebolo problemom a ani nehrozilo, ze by sa problemom malo stat sa ten problem vyrobil. Este aj bike forum je zaplavovane ako keby hrozilo, ze si niekoho z nas chce adoptovat homosexualny par. Zodpovedne prehlasujem, ze mna nie.

Skusme - pokryvame prakticky cele uzemie Slovenska. Pozna niekto z nas pripad ked take nieco hrozi a ked ano je to tak dramaticke ako sa to serviruje?
Zobraziť komentár 20.01.2015 - 23:56:56
08

Dik ;-) priznam sa ze som o SPD-R este nepocul.zas som o nieco mudrejsi.aj ked ten system uz sa asi nepouziva.
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 00:15:50
00
Rovnako, prekvapilo ma to tiez ;)
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 00:19:11
00
hrozi ine.... ze homosexualy si budu moct adoptovat deti........ to co sa uz deje v Anglicku, Norsku.... ze das vychovne svojmu decku po zadku (jak sme mi dostavali pravidelne), ucitelka mu najde na zadku modrinu napr pri telesnej vychove a mas velky PROBLEM..... v najhorsom ti dieta zoberu a ....

EU ma plnu hubu reci jak treba zachovat rodinu, jak treba vychovavat a robi presny opak!!!..... treba vsetko rozdrbat lebo ked rodina drzi pokope, neda sa ovladat.... a o toto ide.. ***** to vsetko, rozsievat strach... hlavne nech ovce posluchaju.... aby som nemohol dat svojmu decku po zadku ked neposlucha?.... mna ucitelia bili a dnes som zato vdacny ze taki boli...... ale dnesni ucitellia si ani neprdnu...... siestak siedmak osmak posle ucitelku do p.ce a ta moze akurat drzat dekorum....

preco europsky parlament odvcera strazia belgicky vojaci so samopalmi??.... coho sa boja??.... preco TTIP nieje volne dostupna na precitanie predtym jak ju schvalia....???

preco oddnes v nemecky hovoriacich krajinach zacali podporu SLOVENSKEMU REFERENDU a zelaju si aby sa podarilo?

sorry za OT, Jezus asi to daj do politiky
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 00:20:32
02
v Belgicku je to uz od roku 1989..potom sa pridalo Holandsko..ohladom tejto temy.. cely svet ide vo vela veciach k horsiemu..nielen tato tema..celkovo. treba slusne zit a starat sa vacsinou len o seba a mozno je dobre sa aj o dost veci prestat zaujimat..respektive prestat tie veci vnimat a zamerat sa na nieco ine aby bol clovek stastnejsi alebo aby nebol tak zatazovany...ale treba diskutovat urcite..
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 00:39:20
02
hrozi ine.... ze homosexualy si budu moct adoptovat deti........ to co sa uz deje v Anglicku, Norsku.... ze das vychovne svojmu decku po zadku (jak sme mi dostavali pravidelne), ucitelka mu najde na zadku modrinu napr pri telesnej vychove a mas velky PROBLEM..... v najhorsom ti dieta zoberu a ....

EU ma plnu hubu reci jak treba zachovat rodinu, jak treba vychovavat a robi presny opak!!!..... treba vsetko rozdrbat lebo ked rodina drzi pokope, neda sa ovladat.... a o toto ide.. ***** to vsetko, rozsievat strach... hlavne nech ovce posluchaju.... aby som nemohol dat svojmu decku po zadku ked neposlucha?.... mna ucitelia bili a dnes som zato vdacny ze taki boli...... ale dnesni ucitellia si ani neprdnu...... siestak siedmak osmak posle ucitelku do p.ce a ta moze akurat drzat dekorum....

preco europsky parlament odvcera strazia belgicky vojaci so samopalmi??.... coho sa boja??.... preco TTIP nieje volne dostupna na precitanie predtym jak ju schvalia....???

preco oddnes v nemecky hovoriacich krajinach zacali podporu SLOVENSKEMU REFERENDU a zelaju si aby sa podarilo?

sorry za OT, Jezus asi to daj do politiky

pockaj ty mas pocit ze homosexualom vlastne ide tajne o to aby mohli kradnut deti heterosexualnym rodinam?? to si robis prdel nie??

to ze ti zoberu dieta koli modrine je predsa vec legislativy danej krajiny...a kedze sa tymto sposobom to dieta dostane do opatery statu ano je si ho mozne adoptovat....

podla mna kebyze sa deti rodinam neberu(tj. mali by inac nastavenu legislativu) tak by si homosexuali adoptovali ine dieta.. ked chcu vychovavat dieta podla mna im je jedno ci je odtial alebo odtial...

aspon mne by to bolo kebyze o takom niecom rozmyslam....

ale neverim ze by homosexuali tajne sili sprisahanie a planovali ako docielit odoberanie deti rodicom aby si ich oni mohli adoptovat....
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 00:45:10
00
Bude tomu pomaly rok co sa KDH a Smer dohodli na zmene ustavy. Pridali do nej 2 vety ako definiciu manzelstva. Slubovali ze toto je iba zaciatok a ze to robia pre tradicne rodiny, ktore sa budu mat na Slovensku lepsie. Aliancia za rodinu tiez hovori ze tymto chce iba posilnit tradicnu rodinu a zlepsit jej postavenie, pomoct jej na Slovensku.

Veri tu vobec niekto ze im ide o nas a nase rodiny? Je to iba sprosta homofobna kampan za nase peniaze. Kazdy kto pojde na referendum podpori tuto homofobnu a uplne zbytocnu kampan.
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 02:12:03
00
Totiz tieto 3 otazky su hlavny problem tejto krajny. Koho trapi nejake zdravotnictvo, skolstvo ci nebodaj podpora mladych rodicov.
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 02:23:02
010
by som povedal ze..... som katolik, mam vsetky sviatosti, do kostola som musel, na nabozenstvo tiez, ..... do kostola nechodim ale !!!! V BOHA VERIM.... aj ked nie takeho jak ho interpretuju v kostole.... myslim ze viera v boha nieje o chodeni do kostola.... a aj tak som dal moju princeznu na nabozenstvo..... lebo viem ze zle to nieje.... okrem ineho ma ta viera ucit deti k nejakemu respektu, spravodlivosti, sebaurceniu... ze to nerobia najlepsie je o konkretnom fararovi...(btw. kolko ateistov sa modli k bohu ked su v sracke???:....kazdy!!!!!!!)....
k ***** a lesbam.... kvoli majetkom nejake zmluvy, OK.... adoptovat deti???.... asi nie.... keby priroda (a ta je silnejsia jak vase ega a dalsi kopec "nicoho") chcela, homosexualita v prirode (tieZ sme len zverina) by mohla mat deti.... ked toto sama priroda nedava vo svojej podstate ako moznost.... tak potom sorry.... asi to nieje cesta!!

nie je to tak trochu protichodné? veríš vo vlastného boha, ale dcéru pošleš k tomu "zle interpretovanému" miesto aby si sa s ňou radšej učil doma.. lebo ak ona náhodou zožere toho interpretovaného v škole/kostole na 100% tak z teba už bude zlý kresťan až pohan, s tým počítaš?
poprosím si opraviť štatistiku z KAŽDÝ, ja som ateista a ešte v žiadnej sračke som sa k bohu nemodlil, ani vlastne neviem ako sa to robí :)
ad príroda.. príroda síce zariadila že na splodenie je potrebný samec+samica (až na pár obojpohlavných jedincov), ale bežne v prírode mláďatá vychovávajú len jedince jedného pohlavia zo smečky ;) a keďže adopcia nie je o splodení ale o výchove (pričom napr lezba nemá problém si aj vlastné dieťa vynosiť)
a čo vlastne slobodné matky a otcovia? deti im odobrať?
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 07:15:58
06
Nieje dna kedy by tu nebol flame. Ach
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 07:36:08
01
A konecne neflejmuju mna :D hned je den krajsi :lol:
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 07:44:06
00
No bude uz len horsie :-(
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 07:44:50
00

Výber z produktov