by som povedal ze..... som katolik, mam vsetky sviatosti, do kostola som musel, na nabozenstvo tiez, ..... do kostola nechodim ale !!!! V BOHA VERIM.... aj ked nie takeho jak ho interpretuju v kostole.... myslim ze viera v boha nieje o chodeni do kostola.... a aj tak som dal moju princeznu na nabozenstvo..... lebo viem ze zle to nieje.... okrem ineho ma ta viera ucit
deti k nejakemu respektu, spravodlivosti, sebaurceniu... ze to nerobia najlepsie je o konkretnom fararovi...(btw. kolko ateistov sa modli k bohu ked su v sracke???:....kazdy!!!!!!!)....
k ***** a lesbam.... kvoli majetkom nejake zmluvy, OK.... adoptovat deti???.... asi nie.... keby priroda (a ta je silnejsia jak vase ega a dalsi kopec "nicoho") chcela, homosexualita v prirode (tieZ sme len zverina) by mohla mat deti.... ked toto sama priroda nedava vo svojej podstate ako moznost.... tak potom sorry.... asi to nieje cesta!!
nie je to tak trochu protichodné? veríš vo vlastného boha, ale dcéru pošleš k tomu "zle interpretovanému" miesto aby si sa s ňou radšej učil doma.. lebo ak ona náhodou zožere toho interpretovaného v škole/kostole na 100% tak z teba už bude zlý kresťan až pohan, s tým počítaš?
poprosím si opraviť štatistiku z KAŽDÝ, ja som ateista a ešte v žiadnej sračke som sa k bohu nemodlil, ani vlastne neviem ako sa to robí
ad príroda.. príroda síce zariadila že na splodenie je potrebný samec+samica (až na pár obojpohlavných jedincov), ale bežne v prírode mláďatá vychovávajú len jedince jedného pohlavia zo smečky

a keďže adopcia nie je o splodení ale o výchove (pričom napr lezba nemá problém si aj vlastné
dieťa vynosiť)
a čo vlastne slobodné matky a otcovia? deti im odobrať?