aj ine dovody tam boli:) inac niekde som cital, ze jared sa citil rychlejsi na sb5 ako na sb66, preto ho uplne prepracovali.
v bikery je test. samozrejme nic podrobne tam nenapisali, iba ho vychvalili, ale zabila ma cenovka. tusim 9100 evra(dolare to tusim neboli). a neboli tam ani nejake uplne top komponenty, nepamata si kolesa, ale pohon x01, nie xx1, brzdy xt - co su zadarmo pomaly a tak..
kedze nie som financny zralok, tak ten bike moc neriesim, je prilis daleko od mojej reality:)
Tak to je este hudba buducnosti. Este som nedojazdil co mam .. potrebujem totiz vyzistit, co vlastne potrebujem/vyhovuje .. ale napr. ten Rockmachine sa mi tiez paci.V kazdom pripade som predbezne zavrhol gramarske riesenia.
v tomto mam tiez po zlej skusenosti jasno. uhlikove vlakno by mi nevadilo, ale na to nemam budget. momentalne su tri, ktore sa mi pacia, ale kazdy ma volaco, co mi vadi:)
Kazdopadne, to co mam mi celkom vyhovuje, teraz je vyladeny k velkej spokojnosti, len zivotnost je otazna...
ide o zasadne veci, uvidime co prinesie modelovy rocnik 2016:) najlepsie sa vyberal ten co mam, dobra cena, zdvihy 150 a ides. take veci, ako uhly, dlzka zadnej stavby a pod. som netusil, ze existuju. teda tusil, ale iba tusil:) macka vo vreci.
Ja si myslim,ze uhly, zadne stavby a neviem co este , ak clovek techniku nema, tak su uplne fuk Skor ja sa obavam, ze az sa rozhodnem, tak uz sa davno nebude vyrabat
nie je nad pocit keď vám bajk zadne ako riť na šerbel ... ja som to zažil s mojím dva krát ... na prvej jazde a po výmene kormidla za definitívne .. je síce ťažký hliníkový s nízkym zdvihom zlými uhlami .. proste totálne nemoderný ... ale panečku ako mi pasuje .. to je niečo
tak uz len cakat na 6 tyzdnov na novu zadnu stavbu je velmi prijemne:)
mne sa teraz podarilo po 1,5 roku intenzivneho vymienania komponentov a ladenia dosiahnut celkom dobry vysledok. tak som zajazdil tematinske traily, ako nikdy. nic ma nerusilo na tom stroji, islo to jak lusk. bike dotiahnuty k spokojnosti a k tomu cista hlava, to je velka parada:)
Tie RM Altitude sú designovo perfektné biky, jazdia tiež skvelo no niekde som čítal, že na niektorých miestach zadnej stavby majú len kĺzne púzdra, viete o tom niekto?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://forums.mtbr.com/yeti/santa-cruz-sues-yeti-756145.html
okrem zaloby SC sa tam spomina aj Decathlon a tam je ta podoba uz celkom viditelna
http://news.priorsmart.com/decathlon-v-yeti-cycling-l6Ez/
https://vimeo.com/121719037
100g lahsie
v bikery je test. samozrejme nic podrobne tam nenapisali, iba ho vychvalili, ale zabila ma cenovka. tusim 9100 evra(dolare to tusim neboli). a neboli tam ani nejake uplne top komponenty, nepamata si kolesa, ale pohon x01, nie xx1, brzdy xt - co su zadarmo pomaly a tak..
kedze nie som financny zralok, tak ten bike moc neriesim, je prilis daleko od mojej reality:)
Kazdopadne, to co mam mi celkom vyhovuje, teraz je vyladeny k velkej spokojnosti, len zivotnost je otazna...
mne sa teraz podarilo po 1,5 roku intenzivneho vymienania komponentov a ladenia dosiahnut celkom dobry vysledok. tak som zajazdil tematinske traily, ako nikdy. nic ma nerusilo na tom stroji, islo to jak lusk. bike dotiahnuty k spokojnosti a k tomu cista hlava, to je velka parada:)