mna nedavno zrazil k zemi ramenom jeden pan zavalitejsej postavy odhadom 45-50rokov. Ondavska/Trnavska. chodnik sirka 3m nikde nikoho ja po pravej strane dochodcovskych tempom tak 15km/h z roboty asi meter od travnika. panko si ide po svojej pravej strane a zrazu nabera smer na mna a utrzim taky "bodicek" po ktorom chytam balans a idem k zemi no len do kolien. nez mi doslo co sa stalo ze ma ten ***** zrazil k zemi schvalne pustam bajk a rozbehnem sa za nim s krikom " ty ***** co teraz utekas ked napadas cudzich ludi na ulici stoooj!!!" som 20m od bajku zapne mi ze tam bajk nenecham bezim nazad skacem do sedla a ficim za nim. ten trtko bezi o zivot a skace do autobusu na zastavke na Bajkalskej smer pristavny most. mam tep 300, zilu na krku navretu ako vodovodne potrubie. vravim si dobre ze usiel jeden z nas by si to asi dobre vyzral
aj take zazitky zazije clovek po ceste z roboty ked niekto nevie prekusnut cyklistu na chodniku
mna nedavno zrazil k zemi ramenom jeden pan zavalitejsej postavy odhadom 45-50rokov. Ondavska/Trnavska. chodnik sirka 3m nikde nikoho ja po pravej strane dochodcovskych tempom tak 15km/h z roboty asi meter od travnika. panko si ide po svojej pravej strane a zrazu nabera smer na mna a utrzim taky "bodicek" po ktorom chytam balans a idem k zemi no len do kolien . nez mi doslo co sa stalo ze ma ten **** zrazil k zemi schvalne [/quote]
Dobre urobil... Po chodníku sa nemá jazdiť, len tlačiť, a keď chceš jazdiť, tak len tempom chodca 5 km/hod. A **** si ty!!! Robíš hanbu cyklistom
aj take zazitky zazije clovek po ceste z roboty ked niekto nevie prekusnut cyklistu na chodniku
akoze je úplne bez takto poslat cudzeho človeka k zemi len tak podla teba ok aj matvej ma možno chybu ale toto neni normálne skús si predstaviť ze by to urobil niekto tebe...
ak pouzijem jokovu logiku tak si kupim asi daku bazooku a kazde auto co ma neobide s dostatocnym odstupom odpalim, lebo tak mu treba ked nevie ako ma jazdit , ci?
nechcem zas byť za zlého, ale 99% z vás by tam nejazdila lebo to je pre pomalých comuterov .. nie pre bajkerov a tých machrov na cesťákoch čo tu máme na fóre .. a by ste písali ako sa tade nedá prepletať a ako vám zavadzajú a tak podobne
(11) Vonkajší povrch bicykla nesmie mať š*****té alebo ostré výčnelky smerujúce von, ktoré by svojím tvarom, rozmermi alebo tvrdosťou spôsobili nebezpečenstvo poranenia osôb.
No ja neviem, ale ziadne s*****te, ani ostre vycnelky smerujuce von tam nevidim, aj ked je to cele hranate. Medzi hranou a vycnelkom je predsa len isty rozdiel.
Praveze ja tam s*****te / ostre vidim - hrany. Ale ten predpis hovori o vycnelkoch a pod pojmom vycnelky si predstavujem nieco, co vytrca len na konkretnom mieste. Keby boli v predpise spomenute aj hrany (ktore by tam podla mna mali byt), tak to ma ten bajk spocitane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobre urobil... Po chodníku sa nemá jazdiť, len tlačiť, a keď chceš jazdiť, tak len tempom chodca 5 km/hod. A **** si ty!!! Robíš hanbu cyklistom
Ja asi len tento pod Ochodzitou (Poľsko): http://goo.gl/DJyCvE
Ako segment na Strave: https://www.strava.com/segments/7796080
Je tam fakt pekne, len škoda že ten úsek je taký krátky. Hoci to drcanie teda nič moc
namestie v Bytci. tiez kratke, ale mozes to tam tocit dokola donemoty. vzdy tam mam pocit, ze mi spadnu okuliare z nosa.
matvej - to ma mrzi co sa ti stalo
ale podel to aj rokmi
Hmm...
http://www.bmedesign.eu/b9-nh-black