Podla mna si vies viac ublizit beznymi riaditkami, ako hranatou trubkou. To by museli zakazat komplet biky take, ake su. Zmysel toho predpisu vidim v tom, aby povedzme brzdove packy mali zagulatene konce a mal si mensiu sancu, za sa na ne napichnes.
muffin, hlavne ma neber doslovne a vazne. Bolo to myslene ako sranda a na rozvirenie diskusie. Jasne, ze ked niekto bude chciet, tak su ovela lepsie sposoby ublizenia si niecim trciacim z bicykla, nez ramom s hranami.
muffin, hlavne ma neber doslovne a vazne. Bolo to myslene ako sranda a na rozvirenie diskusie. Jasne, ze ked niekto bude chciet, tak su ovela lepsie sposoby ublizenia si niecim trciacim z bicykla, nez ramom s hranami.
No, ved diskutujeme, takze len naplnam ucel "rozvirenie diskusie".
Ja mam tiez svoje skusenosti s napichavanim sa na rajdy, zarezanou velkou pilu v lytku a pinmi zabodnutymi v kolene A v case, ked som este vozil rohy, sa mi jeden podarilo zlomit o stehno, ked sa mi pri pade dostala noha medzi ram a pretocene rajdy(ale v tomto pripade som skor ja ublizil trciacej veci ).
nevie niekto kde zozeniem ram tychto rozmerov http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/30151016/ za menej penazi rozmyslal som ze si nejake vyrobim ale meter plexi stoji asi tolko co cely ten ram takze to sa asi neoplati.
som si tu vo výjazdoch nahodil nejaké gpxká, pričom v nastaveniach mám že výjazdy sú moje súkromné ... ale pri príspevkoch sa mi objavila základná štatistika výjazdov .. tá je tiež len mne zobrazená alebo už všetkým?
tak isto aj štatistika pri prezeraní bicykla v profile .. ?
nasiel som to jedno zmatočné nastavenie ... sakra človek aby fórum čítal ako právnické zmluvy
Som ani nevedel, ze sa sem daju pridavat gpxka. Ale ked som si pozrel tie moznosti, tak mi tam chyba, este kolkokrat som za vyjazd bol na WC Kedysi by ma bavilo to tak rozpitvavat, dnes uz velmi nie.
ja som detaily nevypĺňal, jediná vec trochu upravil pomer cesta les, jediné povinné čo mi nezobralo z importu je váha bajku .. tak som tam šupol niečo do profilu
Vidim to na suhrnu statistiku za cely web, kde okrem celkoveho poctu km sa vypocita, aj kolko ton sa previezlo Z tohto by sa dal spravit uz nejaky podklad pre povinnu cestnu dan pre bajky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No, ved diskutujeme, takze len naplnam ucel "rozvirenie diskusie".
Ja mam tiez svoje skusenosti s napichavanim sa na rajdy, zarezanou velkou pilu v lytku a pinmi zabodnutymi v kolene
tak isto aj štatistika pri prezeraní bicykla v profile .. ?
"Sumár výjazdov
Rok Vzdialenosť Čas Prevýšenie Počet
2015 130 km 10 h 4 752 m 4"
v záložke Výjazdy píše, že nemáš nijaké
viete mi niekto poradiť, ako dám dole väčšiu páčku z radenia Shimano M770?
http://sport.idnes.cz/pariz-roubaix-0dy-/cyklistika.aspx?c=A150409_135636_cyklistika_fil#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Som ani nevedel, ze sa sem daju pridavat gpxka. Ale ked som si pozrel tie moznosti, tak mi tam chyba, este kolkokrat som za vyjazd bol na WC