Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
akurat ich navrhoval retard tolko nelogickych veci som v jednom aute este nevidel, 6 wagon v mnohych smeroch nepouzitelne . z tej stvorky v triede rozhodne na poslednom mieste
ta 3 sport je na inzerat uz velmi dlho. na fore japonec.sk sa uz riesila.. asi je dovod preco je nepredana.
skus sa trochu rozpisat a dat konkurencnu ponuku s 2 litrovym benzinom bez *****k
dva tyzdne dozadu som mal pozicanu alhambru s motorom 2.8 V6 AT. nebolo zle vozenie, len horsie bolo sledovat rucicku palivovej nadrze:) chodil som na tom sam a spinavym bikom som to nechcel zaspinit, takze praktickost som moc neotestoval:) vedel som s tym ist aj za 10 litrov, ale len mimo mesta, ziadna dialnica a velmi jemne zaobchadzanie:)
uff, no na 7,7 nejdem ani na mojom benzine (plny kotol po kopcoch ide tak 7 - 7,2/100km, 1.6l 88kW) nieto este na dizli, brachove Volvo 2.0HDi 100kW ide tak na 5l, to mas nejake pokazene
Tiež mi to príde ako pritiahnuté za vlasy, ale reku budem ticho, mne moja 1.3 žerie 7l len keď sa snažím, keď tomu vytnem tak to ide do nebies a v teréne ani nerátam
jasne myslel som priemernu spotrebu za celu prejdenu trasu, nie okamzitu v kopci... ta je okolo 10-18 narazal som na to ze ist medzimesto na dizli za 7 je velmi vela, to uz by muselo byt nalozene po strop a vietor musel fukat oproti aby to islo na tak vela
Na SAG to nieje zle - dost zalezi na com tom ma obute, ako tlaci na plyn. Ono to auto ma celkom dost velky odpor vzduchu a uz prazdne vazi niekde okolo 1700kg. A na mojich 235/45 R18 a 96kw motore sa dostanem tesne pod 8. Pokial ma Tesak BTB 110kw, tak by sa mal tiez hybat niekde v tychto hodnotach.
Presne jak píšeš BTB 110 kW .. Gumy 225/45 R17 .... A tu spotrebu som mal teraz cestou na tie Flandre ... 3 nabalený chlapi s bajkami, cestou v DE dosť nepríjemný protivietor ... Ale môže byt ze mi odchádza turbo lebo sa mi zdá ze nejde jak voľakedy a motor začal trochu zrat olej ... A to turbo ma cca 200k km
keď už je tu reč o turbe-dnes mi volal zákazník,že mu auto nejde viac ako 110 ... (Berlingo 1,6 HDi 66 Kw,najazdených 220 000 km) samozrejme olej menený raz za 20 000 až 40 000 km-nedal si povedať,že viac ako 15 000 je pre turbo vražda ... keď prišiel,išiel som rovno na vec-turbo von,samozrejme bolo k.o. výfuková turbína odtrhnutá
bikejoring asi hektar vinohradu, nejaka rola, chystanie dreva na kurenie a tak
dano5 ... Fajny pristup si mal .... Ja budem zo Sharana turbo tazsie dolovat ..... A zakaznik moze byt rad ze mu ten motor nechytil na olej ... Uz by ho mal na triesky
Ja inak mam predlzeny interval v Sharane, davam longlife ale menim po 15 000
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skus sa trochu rozpisat a dat konkurencnu ponuku s 2 litrovym benzinom bez *****k
jojo, ten benzin zere aj travu pri ceste ked mu stupis na krk
Daj si to patentovat a budes milionar.
parádny stroj, som rád že som tu neni jediný traktorista
dano5 ... Fajny pristup si mal
Ja inak mam predlzeny interval v Sharane, davam longlife ale menim po 15 000
Nechceš si ho rovno odkódovať?
Ináč aj moja turbínka to má pomaly za sebou, len tá výmena je trochu zložitá a nákladná...