tak nastupoval som na hlavnej stanici o sedadlo vedla si sadol typek nie s moc istym krokom. presli sme asi 3zastavky vstal a nieco buchal soferovi(neviem co nepocul som ho) potom sa vratil pytal sa nieco takeho dedka(zahranicny turista) ten mu ukazal listok. nasledne pristupila zenska sadla si a zacal pytat od nej listok ta zacala vykrikovat ze ona mu nic neukaze isla az vodicom a pytaal sa ze ci moze ist v mhd v takomto stave.. medzi tym sme prisli na kramare nastupi dopredu chlapik (ziaden nabuchany, pomerne mlady) a ten falosny stale pytal od baby listok a ako to videl tento chlap tak ze ja som revizor a vy tiez? ukazte mi preukaz. a este ze mame tu falosneho revizora pod sem karol... dobehli dalsi dvaja uz nabuchani sotili ho do sedacky a isli volat policajtov . ci uz dosli neviem ale ako telefonoval im . a ten prvy revizor co to vsetko videl furt vypraval otom ze uz sme o vas poculi a ze naneho aj sedi opis a strasne sa tesili ze ho maju . ukazoval akoze nejaku karticku ale na tej nic nebolo
"ten falosny stale pytal od baby listok a ako to videl tento chlap tak ze ja som revizor a vy tiez? ukazte mi preukaz. a este ze mame tu falosneho revizora pod sem karol... dobehli dalsi dvaja uz nabuchani sotili ho do sedacky a isli volat policajtov . ci uz dosli neviem ale ako telefonoval im . a ten prvy revizor co to vsetko videl furt vypraval otom ze uz sme o vas poculi a ze naneho aj sedi opis a strasne sa tesili ze ho maju" large
Stačilo by použiť interpunkčné znamienka (ako postol astro o-hocicom/vtipkar-t13726-18195.html - vedia zachrániť život) a bolo by sa to lepšie čítalo, ako oficálna verzia:
"Revízor Dopravného podniku duchaprítomne zareagoval, nakoľko si všimol konfliktnú situáciu. Pristúpil k dotyčnému a spýtal sa ho, aké má oprávnenie na kontrolu cestovných lístkov. Tento muž mu ukázal kartu súkromnej spoločnosti a tvrdil, že je revízor. Zamestnanci Dopravného podniku okamžite vyhodnotili túto situáciu a SBS služba sprevádzajúca revízorov dotyčnú osobu zadržala až do príchodu polície."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Guy makes a cube inside a cube inside a cube out of one single block of metal. Dat skill!
https://www.facebook.com/wyralcom/videos/806997092718292/
http://www.torpado.com/scheda.php?id=25
large pekny story diki
Rozhodne hlasujem za Strmú cestu. Je to celkom dlhé, sú tam segmenty s rôznou výškou a dĺžkou schodov a najmä aj zákruta.
http://vas.cas.sk/clanok/11580/zapchal-usta-vsetkym-bratislavcanom-majo-nakrutil-video-ktore-by-mali-vidiet-nielen-oni.html#
a dokaz ze som si nevymslal http://www.dpb.sk/o-podniku/aktuality/revizor-dpb-chytil-falosneho-revizora-v-autobuse/
Stačilo by použiť interpunkčné znamienka (ako postol astro o-hocicom/vtipkar-t13726-18195.html - vedia zachrániť život) a bolo by sa to lepšie čítalo, ako oficálna verzia:
"Revízor Dopravného podniku duchaprítomne zareagoval, nakoľko si všimol konfliktnú situáciu. Pristúpil k dotyčnému a spýtal sa ho, aké má oprávnenie na kontrolu cestovných lístkov. Tento muž mu ukázal kartu súkromnej spoločnosti a tvrdil, že je revízor. Zamestnanci Dopravného podniku okamžite vyhodnotili túto situáciu a SBS služba sprevádzajúca revízorov dotyčnú osobu zadržala až do príchodu polície."